30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS PRIME B250-K

Termékkatalógus
ASUS PRIME B250-K
4,5 6 értékelés
Alaplap -Intel B250, DDR4, PCIe x16, SATA III, M.2, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC262b1 Termékszám:  90MB0T10-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B250-K

Nagyszerű  ASUS márkájú alaplap LGA 1151 foglalalttal és Intel B250 lapkakészlettel nagy teljesítményű új Kaby Lake hetedik generációs processzorok számára tervezett, fejlett 14nm-es gyártási technológiával készült. Ez a modell meglepi Önt elsőrangú minőségével és megbízható védelmi komponenseivel. Naprakész berendezésével ideális választás lehet játékok játszására, vagy  multimédiás tartalmak lejátszására szánt összeállításokhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes alaplap B250 lapkakészlettel 
  • Az  új 7. generációs Kaby Lake processzorok fogadasára képes
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 foglalalat a DDR4 memóriamodulokhoz 
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásárhoz 
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzáshoz

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

 

Az alaplap megvásárálsa esetén biztos lehet benne, hogy a csatlakoztatott alakatrészek teljes biztonságban vannak . Ezért az 5X Protection technológia felelős, ami a legkiválóbb alkatrészek felhasználásával biztosítja a tökéletes védelmet.  DIGI + VRM  digitális tápellátás   biztosítja az alaplap megfelelő  feszültségszintjét.  Egy külön EPU (energiafeldolgozó egység, Energy Processing Unit) intelligens módon szabályozza az energiafogyasztást a számítógáp aktuális terhelése alapján és maximalizálja az energiamegtakatítást..Fan Xpert funkció 2+ egy haladó ventilátorvezérlő eszköz , amely a csendesebb és hatékonyabb működést biztosítja.

Ne aggódjon a teljesítmény miatt

Nem kell a grafikus kártyák biztonságáért aggódnia, hiszen a SAfeSlot technológia a nehezebb grafikus kártyákat is biztonságosan rógzíti.  Ezenkívül az alaplap rendelkezik négy  DDR4 memória foglalalattal,  akár 2400 MHz memóriasebességgel és 64 GB maximum memóriával.  Az alaplap összesen 11 USB foglalattal van felszerelve, amelyek közül  6 × USB 2.0 és 4x USB 3.0 foglalatú. Meg kell még említenünk a legújabb C típusú  USB 3.1 csatlakozót ami extrém ,akár 10 Gb / s adatátviteli sebességre is képes .  Csak csatlakoztassa, és élvezze az adatátviteli sebességet. A 8 csatornás Realtek ALC 887 lapkakészlet  gondoskodik  a harsogó a csatatér hangjáról az élvezetes játék közben.

 M.2 felület 

 

A merevlemezekhez hat SATA 6 Gb / s csatlakozó áll  rendelkezésre. Van még egy SATA Express csatlakozó a gyorsabb, akár akár 10 Gb / s adatátviteli sebességhez . Egyedülálló teljesítmény gyors SSD meghajtókhoz, a rendszer  M.2 felülettel akár 32 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME B250-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME B250M-K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME B250M-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B250M-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B250M-K.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ