Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

ASUS PRIME B250-PRO

Termékkatalógus
ASUS PRIME B250-PRO
5 2 értékelés
Alaplap - Intel B250, DDR4, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, ATX, sc1151
Kód:  AC262g1 Termékszám:  90MB0SH0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B250-PRO

Az ASUS PRIME B250-PRO alaplap játékot, lehetőséget az igényes, multimédiás tartalmú munkára és természetesen rengeteg szórakoztatást nyújt. Az Intel B250 lapkakészlettel képes a legújabb generációs Kaby Lake processzorok működtetésére. Ha mindez nem győzött meg, akkor itt van még a lehető legjobb minőség és az összes csatlakoztatott komponens megbízható védelme. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű  ATX formátumú alaplap B250 lapkakészlettel 
  • Csatlakoztatásra készek az új 7. generációs Kaby Lake processzorok
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszintet
  • 4 foglalat a DDR4 memóriamodulokhoz
  • Lehetséges CrossFireX  videokártya használata üzemmódban
  • SafeSlot technológia a biztonságos kapcsolathoz nehéz videokártyák esetében
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzásért

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Ahogy már ennek a cégnek az alaplapjainál megszoktuk, itt is megjelenik a 5x Protection technológia. Ez minőségi komponensek által maximális biztonságot nyújt az alaplapnak. A DIGI + VRM digitális kapcsolódási rendszer biztosítja az alaplap megfelelő feszültségszintjét az aktuális igények alapján. A rövidzárlat kiküszöbölésére, ami megkárosíthatná az alaplapot, az előre konfigurálható biztosítékok megelőzik a túlfeszültséget. Maga az EPU (Energy Processing Unit) chip technológia intelligensen szabályozza a kapcsolódást az számítógép aktuális terheltsége által, és maximalizálja az energiatakarékosságot Away üzemmódban. A Fan Xpert funkció 2+ egy speciális eszköz a ventilátor kezelésére, amely biztosítja azok csendesebb és hatékonyabb működését. 

Ne aggódj a teljesítmény miatt

A videokártya csatlakoztatható  CrossFireX üzemmódban, amely lehetővé teszi, hogy kiélvezd a játékot legapróbb részletekig. A videokártya biztonsága miatt sem kell soha aggódni, mert az alaplap SafeSlot technológiával ellátott annak érdekében, hogy a nehéz grafikus kártyák is biztonságosan rögzítve legyenek. Van még négy foglalat DDR4 rendszermemóriához, amely akár 2400 MHz-es frekvencián és 64 GB-os kapacitás mellett működik. Az alaplap emellett számos USB porttal is büszkélkedhet külső tárolókhoz. Így megtalálható rajta nyolc USB 3.0, és két  USB 3.1, és van egy USB-C is extrém, akár 10 Gb/s-os adatátviteli sebességgel. Csak csatlakoztasd és élvezd az adatátviteli sebességet. A hangról a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip könnyedén gondoskodik, amely lehetővé teszi játék közben a harsogó a csatatetér megjelenítését.

Az M.2 interfész fedélzetén

A merevlemezek számára az alaplap 6 SATA 6 Gb/s-os csatlakozót tartalmaz. Rendelkezésre áll még SATA Express csatlakozó is a gyors, akár 10 Gb /s-os adatátviteli sebességárt. A gyors SSD lemezek egyedülálló teljesítményéért a rendszer két M.2 interfészt is biztosít a  hihetetlen, akár 32 Gb/s-os átviteli sebességgel.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME B250-PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME B250-PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME B250-PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B250-PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B250-PRO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ