A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

ASUS PRIME B350M-E

Termékkatalógus
ASUS PRIME B350M-E
5 1 értékelés
Alaplap - AMD B350, DDR4, 1x PCIe x16 RAID SATA III, USB 3.1, GLAN, M.2, 8 csatornás audio, mATX, scAM4, Ryzen-hez
Kód:  ACam48 Termékszám:  90MB0TW0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME B350M-E

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Az Asus Prime B350-E egy alaplap új AMD Ryzen processzorokhoz, teljes Hyper-Threading támogatással. Lehetővé teszi, hogy az operációs rendszer két szálat ütemezzen be egyszerre futtatásra. Az alaplap túlhúzásására is van lehetőség, hiszen számos csatlakozó áll rendelkezésre a szükséges tuningeszközökhöz. Természetesen a PCIe x16 Generation 3.0 foglalat, a két USB 3.1 Gen2 csatlakozó akár 10 Gb/s átviteli sebességgel és a hagyományos USB 2.0 csatlakozók sem hiányozhatnak. Továbbá megtalálható két memória foglalat a DDR4 memóriamodulokhoz, amelyek kapacitása elérheti a 32 GB-ot.

Főbb jellemzők

  • Alkalmas AMD Ryzen processzorokhoz
  • Túlhajtás támogatás
  • Két memóriaslot: DDR4 (max. 32GB)
  • ASUS SafeSlot - megerősített PCIe slot
  • DIGI + VRM az optimális teljesítmény érdekében
  • Csendesebb és hatékonyabb szellőzés köszönhetően a Fan Xpert-nek
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 hangkártya
  • Nagy sebességű ??USB 3.1 Gen2 csatlakozók
  • mATX formátum

Csendes és nagy teljesítményű ventilátorok aFan Xpert-tel

Ahogy azt vártuk is a gyártótól, az 5X Protection technológia meg is érkezett. A minőségi komponensekkel ez a technológia maximális biztonságot nyújt az alaplapnak. A DIGI+ VRM fejlesztése intelligensen szolgáltat áramot a processzornak, annak valós idejű igényei alapján. Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. A Fan Xpert funkció egy speciális ventilátorvezérlés, amely csendesebb és hatékonyabb működést biztosít. 

Két slot a DDR4 RAM-hoz, nagy sebességű M.2 csatoló és Realtek ALC 887 hang

Nem kell többet aggódnod a videokártya biztonsága miatt, mivel az alaplap SafeSlot technológiával van felszerelve, amely erősen tartja a nehezebb videokártyákat is. Két memória foglalat található rajta DDR4 memóriamodulhoz, amelyek akár 2666 MHz-re is felhúzhatók, maximális kapacitásuk pedig 32 GB.  A hangzásról a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip gondoskodik, amely azonnal fegyverropogástól hangos csatatérre repít a játék során.
 

A merevlemezek számára 4 db 6Gb/s átviteli sebességű SATA csatlakozó van. Gyors SSD-kkel egyedülálló teljesítmény érhető el, az M.2 csatlakozóval elképesztő, 32 Gb/s átviteli sebességre képesek.

.

Tartozékok

  • 2 x SATA 6 Gb/s kábel
  • 1 x I/O védő
  • 1 x M.2 csatlakozó
  • 1 × Használati utasítás

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0 Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0 Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!

Csatlakozók

Külső
COM, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME B350M-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME B350M-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME B350M-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B350M-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME B350M-E.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ