A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

ASUS PRIME H270M-PLUS

Termékkatalógus
ASUS PRIME H270M-PLUS
Alaplap - Intel H270, DDR4, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, mATX, sc1151
Kód:  AC272d1 Termékszám:  90MB0T00-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME H270M-PLUS

Játékhoz, vagy multimédiás tartalom megjelenítéséhez is rengeteg szórakozási lehetőséget biztosít az mATX formátumú ASUS PRIME PLUS-H270 alaplap. Az Intel H270 lapkakészlet kompatibilis a legújabb Intel Kaby Lake generációvalHa ez még mind nem győzött meg, akkor a kiváló minőség és az összes csatlakoztatott komponens teljeskörű védelme majd meg fog.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes mATX formátumú alaplap H270 lapkakészlettel
  • Kompatibilitás a legújabb Intel Kaby Lake generációval
  • DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint ellátást
  • 4 memória foglalat DDR4 memóriamodulokhoz
  • Videokártya használat CrossFireX módban
  • SafeSlot technológia a nehéz videokártyák biztonságos rögzítése érdekében
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 chip a kiváló hangzásért

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Ahogy azt vártuk is a gyártótól, az 5X Protection technológia meg is érkezett. A minőségi komponensekkel ez a technológia maximális biztonságot nyújt az alaplapnak. DIGI+ VRM fejlesztése intelligensen szolgáltat áramot a processzornak, annak valós idejű igényei alapján. Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Az EPU automatikusan optimalizálja az áramfogyasztást és az „Away” (távollét) móddal maximalizálja a takarékosságot. A Fan Xpert 2+ speciális ventilátorvezérlő csendesebb és hatékonyabb működést biztosít. 

Megbízható teljesítmény

A videokártyát CrossFireX módban is csatlakoztathatod, amely lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekig élvezhesd a játékot. Nem kell többet aggódnod a videokártya biztonsága miatt, mivel az alaplap SafeSlot Technology-val van felszerelve, ami gondoskodik a nehéz videokártyák biztonságos rögzítéséről. Továbbá 4db memória foglalatot is találni fogsz DDR4 memóriamodulokhoz, amelyek frekvenciája  akár 2400 MHz-re is felhúzható, max. tárhelye 64GB. A külső eszközön való tárolást számos USB port teszi lehetővé. Az alaplapon így megtalálható 6db USB 2.0, 6db USB 3.0, ugyanakkor van még egy USB type C, amelynek átviteli sebessége akár 10 gb/s is lehet. A hangzásról a 8 csatornás Realtek ALC 887 chip gonsdoskodik, amely azonnal fegyverropogástól hangos csatatérre repít a játék során.

M.2 csatlakozó

A merevlemezek számára 6db 6Gb/s átviteli sebességű SATA csatlakozó van. Az egyedülálló teljesítmény eléréséhez gyors SSD-re van szükség,amit az elképesztő 32Gb/s sebességű M.2 csatlakozóval érhetsz el.  

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME H270M-PLUS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME H270M-PLUS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME H270M-PLUS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H270M-PLUS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H270M-PLUS.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ