Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS PRIME H310M-E R2.0

Termékkatalógus
ASUS PRIME H310M-E R2.0
5 4 értékelés
Alaplap - Intel H310, Intel 1151 Coffee Lake socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2×, DDR4, 2666MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AC265r3 Termékszám:  90MB0Z20-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME H310M-E R2.0

Az ASUS PRIME H310M-E R2.0 alaplap modern LGA 1151 foglalattal és Intel H310 lapkakészlettel van felszerelve. Ez támogatást nyújt az Intel Coffee Lake család igényes processzorainak. A design kevésbé igényes telepítésre és alapvető multimédiás szerelvényekre is alkalmas.

Az ASUS PRIME H310M-R R2.0 alaplap főbb jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel H310 lapkakészlettel
  • MATX formátumban
  • Készen áll az Intel 8. generációs Intel Coffee Lake processzorainak új generációjára
  • 2 bővítőhely a DDR4 memóriamodulokhoz akár 2,666 MHz-ig
  • 8 csatornás hangkártya
  • HDMI és D-Sub a kijelző eszközök csatlakoztatásához
  • M.2 nyílás a modern SSD tároláshoz
  • USB 3.1 a gyors adatátvitelhez
  • Ventilátor Xpert: Rugalmas kezelőszervek a tökéletes és csendes hűtés érdekében

Az Intel 8. generációs processzor alaplapja

A mATX kártya az alkalmazott LGA1511 foglalatnak köszönhetően támogatja a 8. generációs Intel Core modern processzorokat. A maximális 32 GB kapacitású és 2666 MHz frekvenciájú DDR4 memóriahelyeket is bele kell foglalni. Ha inkább a gyors adatátvitelt szeretnéd, akkor jó hírünk van a számodra. A régebbi USB 2.0 mellett modern USB 3.1 csatlakozóval is rendelkezik, amelyek többszörös átviteli sebességet érnek el. Csatlakoztathatod saját grafikus kártyád a PCIe × 16-hoz, és négy SATA III vagy M.2 nyílás van a merevlemezek számára.

A modern technológia biztosítja az alaplap hosszabb élettartamát

Amikor megvásárolod ezt a kártyát, akkor számíthatsz arra, hogy a hozzá csatlakoztatott alkatrészek teljesen biztonságosak. Ezért az 5X Protection technológia a felelős, amely kiemelkedő védelmet nyújt az alkatrészek számára. A DIGI + VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap számára. Az állítható túlfeszültség-levezetők felelősek a rövidzárlatok kiküszöbölésért, amelyek károsíthatják az alaplapot. Az önálló energiafeldolgozó egység (EPU) intelligensen szabályozza a teljesítményt azáltal, hogy felismeri az aktuális számítógép terhelését és maximalizálja az energiatakarékosságot. A Fan Xpert fejlett ventilátorvezérlő eszköz a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében.


Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H310 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME H310M-E R2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME H310M-E R2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME H310M-E R2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H310M-E R2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME H310M-E R2.0.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ