30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS PRIME H370-PLUS

Termékkatalógus
ASUS PRIME H370-PLUS
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel H370 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
34 540 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AC264b1c Termékszám:  90MB0WA0-M0EAY0 Gyártó honlapja:
ASUS PRIME H370-PLUS 34 540 Ft Felbontott raktáron

ASUS PRIME H370-PLUS

olcsó
ASUS PRIME H370-PLUS egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az ASUS PRIME H370-PLUS egy modern, LGA 1151-es foglalatú alaplap, amely Intel H370 lapkakészletet tartalmaz. Támogatja a 8. generációs Intel Coffee Lake családba tartozó, nagy teljesítményű processzorokat. Leginkább az erőforrás-igényes játékokhoz használható a túlhúzás lehetősége nélkül.

Az ASUS PRIME H370-PLUS alaplap főbb jellemzői

  • Megfizethető alaplap Intel H370 lapkakészlettel
  • Kifejezetten az Intel 8. generációs Coffee Lake processzoraihoz tervezve
  • A DIGI + VRM megfelelő feszültségszintet biztosít
  • 4 bővítőhely a DDR4 memóriamodulokhoz akár 2,666 MHz-ig
  • Az AMD CrossFireX technológia támogatása
  • SafeSlot technológia a nehezebb videókártyák biztonságos csatlakoztatásához
  • 8 csatornás Realtek ALC 887 hangkártya a csúcsminőségű hangzásvilágért
  • Számos bővítőhellyel rendelkezik

Modern technológia, amely hosszabb élettartamot biztosít

Az alaplap megvásárlásakor számíthatsz arra, hogy a csatlakoztatott alkatrészek teljes biztonságban lesznek. Ezért az 5X Protection technológia felel, amely kiváló védelmet biztosít az alkatrészek számára. A DIGI + VRM digitális tápegység biztosítja a megfelelő feszültségszintet az alaplap részére. Az alaplapban kárt okozó áramköri rövidzárlatok kiküszöbölését a túlfeszültség ellen védő, állítható túlfeszültség-levezetők biztosítják. Az EPU (Energy Processing Unit) intelligensen szabályozza a teljesítményt azáltal, hogy felismeri a számítógép aktuális terhelését és maximalizálja az energiatakarékosságot távolléted esetén. A Fan Xpert 2+ funkció egy fejlett ventilátorvezérlő eszköz, amely csendesebb és hatékonyabb ventilátor működést tesz lehetővé. 

Coffee Lake processzorokhoz alkalmas alaplap

Az alaplap csak az Intel legújabb Coffee Lake processzoraival kompatibilis, amelyek jelenleg csak hat magos változatban érhetőek el. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy maximálisan 32 GB kapacitású DDR4 memória használatát támogatja. Ha szereted a gyors adatátviteli sebességet, akkor van egy jó hírünk számodra. A régebbi USB portokon kívül modern USB 3.1 USB-A típusú csatlakozó is található rajta. Nem kell aggódnod a bekötött videokártyák biztonsága miatt sem, mivel az alaplapon megtalálható a SafeSlot technológia, amely képes a nehezebb videokártyákat is biztonságosan rögzíteni.

Interfész M.2 a fedélzeten

A merevlemezeken 6 db SATA 6 Gb / s SATA aljzat található az alaplapon. A gyors SSD-meghajtók egyedülálló teljesítménye biztosítja a kapcsolatot   interfész M.2. Ez egyértelmű választás azoknak az igényesebb ügyfeleknek, akik a PC-jük gyors reagálását igénylik az operációs rendszerük számára.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel H370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME H370-PLUS
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ