AP+ nový vizuál Rapture

ASUS PRIME X299-DELUXE II

Termékkatalógus
ASUS PRIME X299-DELUXE II
5 1 értékelés
Alaplap - Intel X299, 3x PCIe x16, 8x DDR4 4266 OC, 8x SATA III, 2x M.2, 4x USB 3.1 Gen 1, 2x USB 2.0, 2x Thunderbolt 3 Type-C, 2x GLAN, WiFi, 8 csatornás alaplapi hangvezérlő, ATX, Aura RGB, LGA 2066-os foglalat
Kód:  ACx299a12 Termékszám:  90MB0ZB0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRIME X299-DELUXE II

Az Asus PRIME X299-DELUXE II professzionális alaplapot igényes felhasználók számára tervezték, akiknek kompromisszumok nélküli teljesítményre van szükségük a legújabb játékok működtetéséhez és lejátszásához. A luxus megjelenés első pillantásra egyértelművé teszi, hogy ez nem csak egy egyszerű alaplap. A fő jellemző az Intel Skylake-X processzorok és a Kaby Lake-X legkorszerűbb Intel X299 lapkakészlete. Az Asusexkluzív funkcióinak támogatása önmagában is magától értetődő, beleértve az Asus Aura Sync háttérvilágítás könnyű testreszabását.

Az ASUS PRIME X299-DELUXE II főbb jellemzői

  • Csúcskategóriás Intel X299 lapkakészlet és LGA 2066 bővítőhely
  • Támogatás a legújabb Core i9 Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokhoz
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Támogatja az Intel Optane és az Intel VROC SSD-ket
  • Luxus megjelenés az Asus Aura Sync háttérvilágítás támogatásával
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac + Intel® I219V gigabites LAN
  • Optimalizált hőtervezés (VRM hűtő és M.2 hűtő)
  • M.2 csatlakozók a gyorslemezekhez
  • Prémium japán kondenzátorok
  • Könnyű kezelés az UEFI BIOS segítségével

Kiváló Intel X299 lapkakészlet

Az ASUS PRIME X299-DELUXE II a legújabb Intel X299 lapkakészleten alapul, amelyet Skylake-X és Kaby Lake-X processzorokhoz terveztek. Ide tartoznak a rendkívül nagy teljesítményű 10 magos Intel Core i9-7900X CPU és egy hihetetlen 18 magos chip. A DDR4 RAM-modulokhoz összesen 8 Quad csatornahely, maximális 2666 MHz vagy 4133 MHz frekvenciával áll rendelkezésre a túllépéshez.

ASUS 5-utas optimalizálás

A számítógép bonyolult hibakeresése egyetlen kattintással elvégezhető az 5-utas optimalizálási technológiával. Optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékot játszol, filmet nézel, akár dolgozol, a számítógép teljesítménye adaptálódik a tevékenységeidhez. Ez kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiatakarékos. Nagyszerű teljesítmény, sávszélesség-prioritás és nagyszerű hangzás mellett a játékok simán és zökkenőmentesen futnak.

ASUS PRIME X299-DELUXE II - tökéletes illeszkedés

A PCI Express 3.0 nyílásokkal több grafikus kártyát csatlakoztathatsz az AMD CrossFire és NVIDIA SLI grafikus kártyákhoz. Ez nagyban javítja a grafikus teljesítményt, így még a legújabb játékok is a legmagasabb szintű részletességgel játszhatók le, akár 4K-ig is. A legjobb játékélményhez a gyártó alaplapot biztosít hangkártyával, amely természetes hangzású és valósághű nyolc csatornás hangot biztosít.A megbízható 802.11 a / b / g / n / ac felület biztosítja a megbízható internetkapcsolatot. Természetesen ott van a csúcskategóriás hangkártya, a Realtek S1220A is, amely torzíthatatlan hangot és magával ragadó 3D hangtechnikát kínál.


Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC S1220A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Prime Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRIME X299-DELUXE II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRIME X299-DELUXE II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRIME X299-DELUXE II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRIME X299-DELUXE II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRIME X299-DELUXE II.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ