Rapture Akvizice ApF HU

ASUS PRO WS X570-ACE

Termékkatalógus
ASUS PRO WS X570-ACE
5 1 értékelés
Alaplap - AMD X570, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR4, 5100MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  ACX57011 Termékszám:  90MB11M0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS PRO WS X570-ACE

Az ASUS Pro WS X570-ACE alaplapot professzionális munkaállomásokhoz tervezték. Ez az alaplap biztosítja a tökéletes teljesítményt az AI-vel, animációval, 3D-leképezéssel vagy médiagyártással történő munkavégzéshez. Ideális feltételeket kínál nagy teljesítményű grafikus kártya vagy nagy tárhely tárolásához, plusz felső csatlakoztathatóság, kivételes teljesítmény és megbízhatóság jellemzi. Minden ASUS Pro WS alaplapcentralizált távoli menedzsment támogatási szoftvert tartalmaz, ami rendkívül hatékony és gazdaságos.


Az ASUS PRO WS X570-ACE alaplap főbb jellemzői

  • Kompatibilis a 2. és 3. generációs AMD RYZEN processzorokkal
  • PCI Express 4.0 támogatás
  • Különleges grafikus kártya tartó
  • ASUS Control Center Express - GbE LAN vezérlővel felszerelt szoftver
  • M.2 akár 64 Gbps adatátviteli támogatással
  • USB 3.2 Gen2 + USB-C
  • Nagyon hatékony VRM hűtő

Alaplap PCI Express 4.0 támogatással

Az ASUS Pro WS X570-ACE támogatja a PCI Express 4.0 és a multi-grafikus telepítést háromirányú × 8 / × 8 / × 8 kereszttűz csatlakozási módban. Az alaplap exkluzív grafikus kártyatartóval van felszerelve, amely akár két csúcskategóriás grafikus kártya extra támogatását nyújtja. Ez megakadályozza a PCI-nyílásban lévő kártya törését vagy hajlítását. Ennek a konzolnak az előnye a könnyű telepítés,és akár 120 mm-es ventilátorral is felszerelhető a jobb hőelvezetés érdekében.

Akár 128 GB RAM

Az ASUS alaplapján négy hely van, akár 128 GB memóriaig. Az ASUS Pro WS X570-ACE támogatja a memória hibák automatikus észlelését és javítását a megbízható teljesítmény érdekében. Az ASUS OptiMem felszabadítja az AMD Infinity Fabric architektúrájának energiapotenciálját, lehetővé téve magasabb memóriafrekvenciákat és alacsonyabb késleltetési időt.

Az ASUS PRO WS X570-ACE kiváló teljesítményt nyújt

A számítógép bonyolult hibakeresése egyetlen kattintással elvégezhető az 5-utas optimalizálási technológiával. Optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékot játszol, filmet nézel, akár dolgozol, a számítógép teljesítménye adaptálódik a tevékenységeidhez. Így kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiatakarékos. Nagyszerű teljesítmény, sávszélesség-prioritás ésnagyszerű hangzás mellett a játékok simán és zökkenőmentesen futnak.

Hosszú élettartam

Az alaplap 5X Protection III prémium alkatrészekből áll. Nem csoda, hogy az egyik legnagyobb előnye a hosszabb élettartam. Az ASUS Pro WS X570-ACE-vel a munkaállomás csendesen működik optimális hőmérsékleten. Fejlett ventilátort és vízszivattyú vezérlést kínál. Beépített hőmérséklet-érzékelők is vannak. Mindent könnyen vezérelhetsz a Fan Xpert 4 szoftver segítségével.


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC S1200A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS PRO WS X570-ACE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS PRO WS X570-ACE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS PRO WS X570-ACE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS PRO WS X570-ACE Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS PRO WS X570-ACE Mainboard.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ