Rapture Shop roku

ASUS Q87T / CSM

Termékkatalógus
ASUS Q87T / CSM
Alaplap - 16 PCI Express 3.0, DDR3 1600MHz, 6 x SATA III, 6 x USB 3.1, 5 x USB 2.0, GLAN, 8 csatornás hang, mini-ITX, sc1150
Kód:  ACmaQ06 Termékszám:  90MB0GU0-M0AAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Q87T / CSM

Az ASUS Q87T / CSM egy mini-ITX alaplap, amely kevesebb, mint 2.5 cm magas, így ideális a vállalati környezet kis és vékony számítógépei számára. Továbbá a beépített DC tápegységnek köszönhetően az AIO gépekhez is tökéletes választás. Ez az alaplap Q87 lapkakészleten alapul, és támogatja az Intel 4. generációs processzorait, 1150-es foglalattal. Az ASUS Q87T / CSM a zökkenőmentes és intuitív működés érdekében új UEFI BIOS rendszerű EZ Mode-dal lett felszerelve. A memória befogadásához egy pár, DDR3 memóriamodul számára kialakított slot áll rendelkezésre legfeljebb 16GB-os kapacitással.

Az ASUS Q87T / CSM alaplap legfontosabb jellemzői

  • ASUS CSM - Corporate Stable Model
  • Ideális kis PC-k építéséhez
  • Legfeljebb két monitor csatlakoztatható
  • USB 3.0 Boost technológia
  • EZ Mode az egyszerűbb BIOS vezérléshez
  • Memóriahelyek DDR3 memóriához

ASUS CSM program

A speciális ASUS CSM - Corporate Stable Model az alaplapok stabil támogatását és ellátását biztosítja a vállalkozások számára. Ez az egyedülálló program legfeljebb 36 hónapos életciklus-támogatást, valamint élettartam végi értesítést biztosít 6 hónappal a termék élettartamának befejeződése előtt. Ennek köszönhetően a vállalkozásodnak elegendő ideje lesz egy új termék beszerzésére. A CSM megvásárlásával az ASUS ACC – Control Classis Edition IT szoftverhez is ingyenesen hozzájuthatsz.

Alaplap praktikus funkciókkal

Az alaplap USB 3.0 Boost és UASP (USB Attached SCSI Protocol) támogatással is büszkélkedhet, így akár 70%-kal gyorsabb adatátvitelre képes. A termék természetesen monitorok csatlakoztatására alkalmas HDMI és DisplayPort csatlakozókkal is el lett látva. A 8-csatornás Realtek ALC887 hangkártya nagyszerű hangkimenetet biztosít. Emellett számos USB 2.0 csatlakozó is rendelkezésre áll.

A kevésbé tapasztalt felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják az eredeti kivitelezésű UEFI BIOS grafikát, amely egyszerűen, egér segítségével vezérelhető, és rengeteg beállítási opciót kínál, legyen szó akár boot készülék prioritásról, akár RAM tesztelésről. A mellékelt szoftver FAN Xpert-et is tartalmaz, amely lehetővé teszi az alaplap teljesítményének, hűtési vezérlésének, zajszintjének, valamint a CPU sebességének egyszerű beállítását.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel Q87 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel Q87 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Q87T / CSM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Q87T/CSM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Q87T/CSM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motherboard ASUS Q87T/CSM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motherboard ASUS Q87T/CSM.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ