A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ASUS RAMPAGE V EDITION 10

Termékkatalógus
ASUS RAMPAGE V EDITION 10
Alaplap - Intel X99, 8x DIMM DDR4 3300, 4x PCIe x16, 10X SATA III, M.2, U.2, 4x USB 3.0, 2x USB 3.1, 2x USB 3.1 type - C, 2x Intel GLAN, WiFi a/b/g/n/ac + BT 4.0, 8 csatornás audió, S/PDIF, TPM, sc2011-V3, eATX
Kód:  AC961a Termékszám:  90MB0Q00-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RAMPAGE V EDITION 10

Az ASUS RAMPAGE V EDITION 10 gamer számítógépekhez szánt alaplap a szintén népszerű Rampage V Extreme utódja, de annál brutálisabb teljesítményt ígér. Intel Core i7 processzorral kompatibilis.

Ez az alaplap rendkívüli megbízhatóságot és stabilitást nyújt még nagy teljesítményű játék közben is, egyebek között az Intel Turno Boost 3.0 vízhűtéses technológiájának köszönhetően. A memóriakapacitást a négycsatornás memóriaarchitektúrába szervezett 8 foglalat biztosítja, amelyekbe DDR4 2133 MHz-es modulok rakhatóak, amelyeket 3466 MHz-ig túl lehet húzni. Ezeken kívül örömét leli majd a beépített RGB LED háttérvilágításban, a két USB 3.1 foglalatban, a fejhallgató-erősítővel felszerelt audió panelben, és persze az egyes komponensek csatlakoztatásához adott több opcióban is. 

A legfontosabb előnyök:

  • Több opció konfigurációhoz
  • Két grafikus kártya csatlakoztatásának lehetősége
  • RGB LED-es háttérvilágítás, amely igény szerint állítható
  • Integrált IO panel az alaplap egyszerűbb beépítéséhez

Több grafika, több hang

Több grafikus kártya használatának köszönhetően több megjelenítési lehetősége lesz nem csak a játékon belül, de minden olyan területen, ahol szükséges a stabilitás és a kép kiváló minősége.

A hangzása luxus élményeket nyújt majd Önnek. Mindez a SupremeFX Hi-Fi-nek köszönhető D/A ESS® ES9018K2M átalakítóval, valamint két Texas Instruments LM4562 műveleti erősítővel és TPA6121A2 fejhallgató-erősítővel. Ezeknek az alkatrészeknek köszönhetően 32bit/365kHz minőségben élvezheti a hangzást. Mindezek személyre szabásához ajánljuk a ROG Sonic Studio audio-beállítást segítő eszközt. Ez további előnyökkel is jár, mint például a hangzás minőségének javítása streamelés közben, vagy pedig a háttérzaj tompítása a beszélgetések során, játék közben.

Gyorsabb és stabilabb

Az Intel® Ethernet (I218-V a I211-AT) biztosítja a jobb hálózati teljesítményt és a stabil gyorsaságot online játék közben is. Hála az Intel LAN vezérlőnek, csökken a CPU terhelése, valamint a TCP és a UDP is igazán nagy áteresztőképességű lesz. Így magasabb teljesítményen játszhat, és ez döntő lehet.

Az ASUS Rampage csomagolásában megtalálja a vezeték nélküli kommunikácóhoz szükséges eszközöket is: egy Wi-Fi jeladót egy új generációs 3 × 3 antennával, amely garantálja az 1300MB/s sebességű kétirányú adatátvitelt.

Végezetül egy újabb jó hír a multiplayer rajongóinak: a Gamefirst IV technológia, amely a hálózati forgalom optimalizálásával felgyorsítja az internetes kapcsolatot és minimalizálja a késéseket. A Multi-Gate Teaming funkció lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa az összes hálózatot, és így elérje a maximális sávszélességet, valamint a tökéletes folyamatosságot. Az Intelligent üzemmód automatikusan elemzi és tárolja az új adatokat a futó alkalmazásokról, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtsa minden játék közben.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
PCI Express 3.0, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel X99 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
PCI Express 3.0, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RAMPAGE V EDITION 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RAMPAGE V EDITION 10 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RAMPAGE V EDITION 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Rampage V Edition 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Rampage V Edition 10.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ