A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS ROG Claymore Core RED (UK kiosztás)

Termékkatalógus
ASUS ROG Claymore Core RED (UK kiosztás)
Gamer billentyűzet -háttérvilágítás (AURA RGB LED), makro gombok, Cherry MX RED, USB 2.0
Billentyűzet kiosztása - Angol
Kód:  NA706d Termékszám:  90MP00I0-B0EA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG Claymore Core RED (UK kiosztás)

  • Egyedi háttérvilágítású billentyűk Aura Sync RGB LED technológiával a határtalan személyre szabási lehetőségek biztosításához
  • Teljesen programozható gombok azonnali makrórögzítéssel
  • 100% anti-ghosting és N-key rollover (NKRO) technológia
  • Gyorsbillentyűk a ventilátorsebesség, a megvilágítás és a túlhajtás vezérléséhez (ASUS ROG alaplappal használva)
  • Saját belső memória a profilok mentéséhez menet közben, és intuitív ROG Armoury a megvilágítás, a billentyűk és a statisztikák beállításához
  • Strapabíró alumínium szerkezet tekervényes maja díszítéssel

A ROG Claymore Core-t Cherry MX RGB gombokkal láttuk el a pontos és jól reagáló billentyűlenyomások érdekében. Személyesen programozható, háttérvilágított billentyűkkel rendelkezik, amelyeket az Aura Sync technológia jellemez a páratlan személyreszabhatóság érdekében. A 100%-ban anti-ghosting billentyűzet N-gombos egyszerre nyomásos technológiával, valamint menet közbeni makro felvétel készítési lehetőséggel és dedikált gyorsbillentyűkkel is rendelkezik az exkluzív ASUS alaplaphűtéshez és a túlhúzás vezérléséhez. A ROG Claymore Core megadja neked azt a pluszt, amire a győzelemhez szükséged van.

ASUS Aura – Legyen Világosság!

Izzítsd be az Aurát és élvezd a lenyűgöző fények bemutatóját a ROG Claymore Core személyre szabható háttérvilágított billentyűi által; engedd, hogy inspiráljon a billentyűk 16 milliónál is több színvariációja. Akár a saját személyre szabott fényeffektusaidat is hozzáillesztheted az Aura eszközök egyre növekvő portfólióhoz.

Minden Billentyűleütés Számít

A ROG Claymore Core Cherry MX RGB gombokkal, N-gombos egyszerre nyomásos (NKRO) technológiával ellátott anti-ghosting billentyűzettel, emellett teljes mértékben programozható billentyűkkel, valamint menet közbeni makro felvétel készítési lehetőséggel rendelkezik, hogy mindig te lehess a győztes.

Cherry MX RGB Kapcsolók

A német gyártmányú Cherry MX RGB kapcsolók (Red, Blue, Brown és Black) kellemes tapintást, nagyon jól ézékelhető gombnyomást és páratlan, 50 millió leütéses strapabírást kínálnak.

N-Gombos Egyszerre Nyomásos Technológiával Ellátott Anti-Ghosting Billentyűzet

A ROG Claymore Core-t 100% -ban anti-ghosting billentyűzettel láttuk el, amely N-gombos egyszerre nyomásos technológiával rendelkezik, hogy minden billentyű lenyomás érvényes legyen, – mindegy, hogy hány billentyűt nyomsz le egyszerre – és így minden egyszerre lenyomott billentyű által kiadott parancs regisztrálva legyen.

Ismétlés Gyorsítása

Az ismétlésgyorsítás arról ad információt, hogy egy billentyűt lenyomva tartva milyen gyorsan ismétlődik a betű. Az ismétlési sebesség hozzáállítható az éppen aktuális szituációhoz — használhatjuk például a gépeléshez az alapértelmezett értéket, és megnövelhetjük azt a gyorstüzeléshez.

Korlátlan Személyre Szabási Lehetőségek

Megspórolhatsz akár hat felhasználói profilt (5 személyre szabott + 1 alapbeállított profil) a ROG Claymore Core beépített flash memóriáján. Az intuitív ROG Armoury által személyre szabhatod a billentyűket, a megvilágítást és a makro beállításokat. Ráadásul az olyan statisztikai adatokat is nyomon követheted, mint pl. hány billentyűt nyomtál le egy nap.

Minden Szinkronban

A ROG exkluzív Aura Sync beállításokhoz és kiegészítő funkciókhoz ad hozzáférést, ha ROG Claymore Core-t csatlakoztatsz az ASUS ROG alaplaphoz, grafikus kártyához és egyéb eszközökhöz. A ROG Claymore Core gyorsbillentyűi által vezérelheted az ASUS alaplapod ventilátor gyorsaságát és túlhúzhatod a rendszert.

Tökéletes Megvilágítás - Szinkronban

Az Aura Sync kibővíti az RGB világítás által nyújtott lehetőségeket az által, hogy az Aura-képes eszközök LED fényeit egy alkalmazáson keresztül tudod egymással kombinálni és irányítani a szinkronizált harmónia megteremtése érdekében. Az Aura segítségével a fényeket az alaplap, a ROG Claymore Core és az Aura eszközök gyorsan növekvő tárháza között szinkronizálhatod. LED effektek sorai közül választhatsz és ráadásul a ROG Claymore Core háttérvilágítását is használhatod a CPU hőmérsékletének visszaadására. 

Hűtés És Túlhajtás, Egy Kattintás, Kész!

Tapasztald meg a ROG Claymore Core és a ROG alaplap közötti szinergiát, amelyet az exkluzív gyorsbillentyűk tesznek lehetővé; segítségükkel betöltheted a rendszert, vezérelheted a ventilátor gyorsaságát, overcklokkolhatsz és elérheted a BIOS-t is.

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Lokalizáció
Angol Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
Angol Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Kétsoros keskeny Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Keskeny Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
360 cm (3 600 mm) Kész!
Magasság
45 cm (450 mm) Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG Claymore Core RED (UK kiosztás) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Claymore Core RED (UK layout). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG Claymore Core RED (UK layout). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Claymore Core RED (UK layout). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Claymore Core RED (UK layout).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ