Shop roku Akvizice ApF HU

ASUS ROG Front Base

Termékkatalógus
ASUS ROG Front Base
4,6 37 értékelés
Panel - 5,25", USB 2.0, fekete
Kód:  AC963d Termékszám:  90MC01W0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG Front Base

  • Remek audioeszköz – élvezze a valós idejű játékot fantasztikus hangminőséggel
  • Egykattintásos túlhajtás – Egy kattintásnyira az azonnali extra teljesítménytől
  • A játék elrejtése egy gombnyomásra – Az Escape mód azonnal elrejti a játéktevékenységet — bármikor
  • A rendszer figyelése és több ventilátor vezérlése – a CPU-hűtő és akár négy további házventilátor valós idejű felügyelete és egyenkénti vezérlése
  • Állandóan feszültség alatt álló USB-töltő – Gyors töltés alvó, hibernált és kikapcsolt módban

 

Figyelés és vezérlés, majd akcióba lépés

 

Vegye kézbe a gyeplőt és győzzön – tartsa kézben a csatamezőt és a saját felszerelését. A ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel a keze ügyébe készíti az eszközök vezérlésének lehetőségét, így nyugodtan a csatamezőn történtek irányítására koncentrálhat.

 

Kiemelkedő hang és valós idejű vezérlőeszközök a játékhoz minden egy helyen

 

Ez a kívánatos eszköz intelligens vezérlőközpontként működik, és a ROG alaplapokhoz illeszkedve egészíti ki a játékélményt. A Front Base Dual-Bay Gaming Panel azonnali hozzáférést biztosít ötféle equalizer-módhoz a Quick EQ Switch segítségével. A kiemelkedő audioélmény érdekében a hozzáadott HiFi minőségű AAFP-kábellel minimális zaj-interferenciával csatlakoztatható a SupremeFX technológiás alaplapokhoz. Nagyszerű túlhajtási szolgáltatásokat is kínál: kényelmesen szabályozhatók vele a ventilátorok, kijelzi a hőmérsékleteket, és lehetővé teszi a gyors USB-s töltést a PC kikapcsolt állapotában is. A Front Base Dual-Bay Gaming Panel egy innovatív Escape Mode (kilépés mód) gombot is kapott, amely elrejti a játék képernyőjét és elnémítja a hangot, így a felhasználók egy szemvillanás alatt visszatérhetnek az asztali környezethez.

 

Több győzelem a ROG gyorsan beszerelhető játékvezérlőjével

 

A ROG Front Base Dual-Bay Gaming Panel egyszerűen beilleszthető két 5,25 hüvelykes meghajtóhelyre, és egy nagy kijelzővel is rendelkezik, amelyen keresztül intuitív felületen vezérelhető, egyszerűen a megfelelő kiválasztógombok használatával.

 

Élvezze a valós idejű játékot fantasztikus hangminőséggel

 

Használja ki az azonnal elérhető ötféle equalizátormódot a Quick EQ Switch funkcióval – a lövöldőzős játékoktól kezdve a sport- és kalandjátékokon át a versenyzős számokig, vagy akár a nagy tisztaságú zenehallgatásig. Bármelyik audiomódot kívánja meg a játék, a Quick EQ Switch-csel egy szempillantás alatt beállítható. A vele adott HiFi-minőségű, analóg audio előoldali paneli (AAFP-) kábellel SupremeFX technológiás alaplapokhoz csatlakoztatva rendkívül tiszta jelminőség, nagyon alacsony áthallás és minimális zaj-interferencia érhető el.

 

Egy kattintásnyira az azonnali extra teljesítménytől

 

Élvezze a CPU teljesítményének valós idejű meglódulását: mindössze egyetlen kattintás kell hozzá. A „CPU szint növelése” gombra (maximum kétszer) kattintva két különböző szintet tapasztalhat. Ez az intelligens túlhajtás – azonnal és bármikor!

 

Az Escape mód azonnal elrejti a játéktevékenységet — bármikor

 

Ennél már egyszerűbben nem lehet rejtőzködni. Ez az ártatlan kis gomb elrejti a titkot – csak nyomja meg az Escape mód gombot, és a játék képernyője eltűnik, a hang elnémul és helyette az íróasztalfelület jelenik meg.

 

Azonnali hűtés vagy nulla zaj? Mindig Ön dönt!

 

Ha a helyzet forró, hűtse le a PC-t a Front Base Gaming Panel valós idejű felügyeleti funkciójával, amellyel egyenként vezérelhető a CPU-hűtő és akár négy további házventilátor. A kiválasztógomb gyors elfordításával a percenkénti fordulatszám az extraerős hűtéstől a halk működésig szabályozható, ha a zajmentesség és az energiatakarékosság a fontosabb.

 

Nyúljon hozzá a géphez bátrabban a rendszerinformációk birtokában!

 

A 4 hüvelykes kijelzőn egy pillantással áttekinthetők a legfontosabb rendszerinformációk, így a ventilátorok sebessége, a CPU és az alaplap hőmérséklete, illetve a CPU frekvenciája. Ha valami fontosra oda kell figyelni, akkor azonnal tudni fog róla.

 

Gyors töltés alvó, hibernált és kikapcsolt módban

 

A beépített USB-csatlakozóval akkor is tölthetők az okoseszközök, ha a PC alvó vagy hibernált állapotban van, netán ki van kapcsolva.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Front Base. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG Front Base. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Front Base. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Front Base.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ