Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US változat)

Termékkatalógus
ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US változat)
4,0 1 értékelés
Gamer billentyűzet - gamer, vezetékes, háttérvilágítással, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, beépített USB hub, programozható makró gombok, us kiosztás, USB, fekete
Billentyűzet kiosztása - US
Kód:  NA750a1 Termékszám:  90XB01HN-BKB0C0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US változat) Megszűnt

ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US változat)

Az Asus piacra dobta ezt a páratlan mechanikus gamer billentyűzetet, amit Horus-ról, az egyiptomi istenségről neveztek el. Elsősorban azok számára fejlesztették ki, akik igénylik a maximális megbízhatóságot és nem elégednek meg a második legjobbal. A  háttérvilágítással rendelkező billentyűzet bármilyen helyzetben győzelemre vezeti majd. A billentyűzet amerikai kiosztással rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló gamer billentyűzet a nagyigényű játékosoknak
  • Tartós, mechanikus Cherry MX Red kapcsolók villámgyors érzékenységgel, megnövekedett élettartamuk 50 millió leütés
  • Az N-Key gördülő (NKRO) felel a 100% anti-szellemkép funkcióért és a precíz vezérlésért
  • 32-bites mikroprocesszor vezérléssel
  • Akár 10 felhasználói profil lehetősége
  • Anti-szellemkép technológia több gomb egyidejű megnyomására
  • LED-es billentyűk háttérvilágítással
  • Integrált USB port és audió kimenet
  • Okostelefon tartó
  • Ergonomikus csuklótámasz
  • Hordtáska

Teljes irányítás alatt

A billentyűzet védjegye az agresszív, de rendkívül tartós kialakítás, amely a fekete csiszolt alumínium borításban is megnyilvánul. Emellett zseniálisan kialakított titánium "szárnyakkal" is rendelkezik, amelyek a vörösen megvilágított gombokkal együtt igazán egyedi alkotássá teszik ezt a darabot. A ROG GK2000 speciális 32 bites vezérlővel van felszerelve a 4 MB-os integrált memória mellett. Ez lehetővé teszi a tökéletesen szabályozható makrókat, a háttérvilágítás beállításait, és a profil beállítások kezelését is milliszekundumok alatt.

Lehetőségek és funkciók

A billentyűzet Cherry MX Red mechanikus kapcsolókkal került kialakításra, amelyek élettartama akár 50 millió leütés is lehet. A 4 mm-es billentyű löket nagyszerű gépelési élményt és különösen gyors válaszidőt biztosít. Az anti-ghosting technológiáról az N-Key Gördülő (NKRO) technológia gondoskodik. Minden leütést érzékel, függetlenül attól hány billentyűt tart lenyomva egyébként. Így nem kell tartani a rettegett  "szellemkép" jelenségétől, amikor néhány billentyű nem kerül rögzítésre.

A ROG GK2000 használata intuitív ROG felhasználói felülettel bír, amellyel akár egyetlen gombnyomással beprogramozhatja a makrókat a bonyolult, több gomb lenyomását igénylő funkciógombokra. A beépített memóriának köszönhetően legfeljebb 10 felhasználói profilt tárolhat. Természetesen a multimédiás billentyűkkel szabályozhatja a hang- és fénytechnikai beállításokat is. Hosszú távú játék során értékelni fogja az ergonomikus kialakítású csuklótámaszt vagy a két fokozatban állítható állvány döntésének szabályozhatóságát. A billentyűzet rendelkezik még egy praktikus állvánnyal is a mobil eszközökhöz, amelyet a könnyebb láthatóság érdekében a jobb vagy a bal szárnyra is elhelyezhet.

 

Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Billentyűzet típus
Gamer Kész!
Lokalizáció
US Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Elrendezés

Lokalizáció
US Kész!
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú) Kész!
Enter billentyű
Kétsoros széles Kész!
Backspace billentyű
Széles Kész!
Bal shift billentyű
Keskeny Kész!
Kurzornyilak
Széles Kész!

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése
Világító gombok, USB Hub, Programozható billentyűk, Multimédiás gombok Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Szélesség
52,65 cm (526,5 mm) Kész!
Magasság
4,9 cm (49 mm) Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben nem kerül feltüntetésre más, az alapértelmezett nyelvi kiosztás a cseh.


» Nem ezt a billentyűzetet kerested? Nézz körül teljes billentyűzet kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US változat) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US verze). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US verzia). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US-Version). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GK2000 Horus Mechanical Gaming Keyboard (US-Version).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ