A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG Gladius II Core

Termékkatalógus
ASUS ROG Gladius II Core
4,9 12 értékelés
Gamer egér - vezetékes, szimmetrikus, optikai, csatlakozás módja USB, 6200 DPI érzékenység, 0,1 ms válaszidő, 6 gombos, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, kábel hossza 1,8 m, mérete 4,5 × 6,7 × 12,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,09 kg
15 190 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NA748q6 Termékszám:  90MP01D0-B0UA00 Gyártó honlapja:
ASUS ROG Gladius II Core 15 190 Ft Nem vásárolható meg külön > 5 db

ASUS ROG Gladius II Core

Megbízható gamer egér vásárlásán gondolkodsz, ami hűséges társad lesz a játék során? Ez a praktikus ASUS vezetékes gamer egér mindazt kínálja, amit a lelkes játékosok keresnek. Maximális kényelemre, gyors reakcióra és nagy pontosságra számíthatsz. Győzz minden ellenféllel szemben a kitűnő 0,1ms válaszidőnek, 6200 DPI érzékenységnek, és a 6 gombnak köszönhetően. RGB háttérvilágítás varázsolja a helyiséget ideális játékzónává. Jobb- és balkezesek számára egyaránt ideális. Ezen ASUS PC egér boldoggá tesz majd fekete színével. Az egér súlya 0,09 kg.

Gamer egér ASUS ROG Gladius II Core Oldalnézet
Gamer egér ASUS ROG Gladius II Core Oldalnézet

ASUS ROG Gladius II Core gamer egér - lényeges jellemzők

  • Ez a célszerű ASUS vezetékes gamer egér abszolút kényelemmel, azonnali reakcióval és kiváló pontossággal örvendeztet meg
  • Infravörös optikai érzékelőt tartalmaz
  • Válaszidő: 0,1 milliszekundum
  • Az érzékelő felbontóképessége akár 6200 DPI
  • RGB háttérvilágítás járul hozzá a megfelelő játékhangulathoz
  • 6 gombbal rendelkezik
  • A kábel hosszúsága 1,8 m
  • Csatlakozás a számítógéphez: USB
  • Az egér súlya 0,09 kg

Gamer egér optikai érzékelővel

Ez a nagyszerű ASUS gamer egér optikai érzékelőt használ, amely infravörös fénysugárral pontosan érzékeli, hogy hová akarod pozícionálni. Gyors, konkrétan 0,1 milliszekundum válaszidőt biztosít, ami jelentős előnyhöz juttat riválisaiddal szemben. A szenzor érzékenysége akár 6200 DPI, a kiváló pontosság pedig biztosítja a legfinomabb mozgások zökkenőmentes lekövetését is.

Gamer egér ASUS ROG Gladius II Core Hátoldal
Gamer egér ASUS ROG Gladius II Core Képernyő

Kiváló kivitelezés, amit minden játékos szeretni fog

Ezen ASUS gamer egér 6 gombbal van felszerelve, amelyek az egér vezérlésének lehetőségeit bővítik. A klasszikus egérkerékkel a megszokott módon tudsz interakcióba lépni a képernyőn megjelenő tartalommal.

Méretek:

4,5 × 6,7 × 12,6 cm (Ma×Szé×Mé)


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,7 cm Kész!
Magasság
4,5 cm Kész!
Mélység
12,6 cm Kész!
Tömeg
0,09 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Érzékelő

Érzékenység
6 200 DPI Kész!
Válaszidő
0,1 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG Gladius II Core Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Gladius II Core. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG Gladius II Core. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius II Core. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Gladius II Core.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ