Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS ROG GX860

Termékkatalógus
ASUS ROG GX860
3,9 7 értékelés
Gamer egér - USB vezeték, lézeres, 8200dpi
Kód:  NA746e1b Termékszám:  90XB02C0-BMU000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG GX860

Az ASUS GX860 ROG sorozat gaming egere rendkívül modern érzékelővel rendelkezik, felbontása 8200 dpi, ergonómikus formája pedig több órás játékidő után sem fárasztja el kezedet. 3 különböző profilt választhatsz, amelyekben egyenként beállíthatod a 8 programozható gomb funkcióját. Az egér hátulján könnyedén tudsz váltani köztük, ahol LED háttérfény jelzi a jelenleg kiválasztott profilt.

Ergonómikus egér játékmaratonhoz

Az egér 8 gombbal rendelkezik (többek között görgővel, profilváltó gombbal, illetve a DPI-t is ezekkel változtathatod), fogása rendkívül kényelmes, bevonata gumírozott. Omron kapcsolója akár 5 millió kattintást is kibír, ezzel strapabíróvá, és végtelenül megbízhatóvá téve a készüléket. A gyártó által támogatott operációs rendszerek: Windows 8.8.1, Windows 7, Windows Vista és Windows XP.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
6,84 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
11,82 cm Kész!
Tömeg
0,1 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG GX860 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG GX860 Buzzard Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GX860 Buzzard Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GX860 Buzzard Maus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ