Rapture 30 dnů na vrácení

ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING
Alaplap Intel Z170, DDR4 3733, 3x PCIe x16 slot, SATA III RAID, USB 3.1 Type-C, Intel Glan, WLAN, Bluetooth, M.2, 8 csatornás audio, CrossFireX, SLI, HDMI, DisplayPort, ATX, sc1151
61 360 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  AC991j Termékszám:  90MB0MV0-M0EAY0 Gyártó honlapja:
ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING 61 360 Ft Használt raktáron

ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING

ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Asus hozza körét játéktábla Series VIII ROG MAXIMUS FORMULA hírek elnevezési játék. Ahogy a neve is sugallja, ez egy rendkívül erős és gyors alaplap van szerelve a legújabb technológiákat, így tartozik az abszolút tetején a piacon. Széles bővítési lehetőségekről és a Z170 chip támogatja a hatodik generációs Intel processzorok, bizonyítja, hogy a testület nem volt repedés történt a játékgép.

legfontosabb jellemzői

  • Maximális teljesítmény alkatrészek
  • Védőburkolat fontos részei a lemez
  • Adaptálva legújabb Intel 6. generáció
  • Támogatja a gyors DDR4 memória
  • Egyszerű tuningolás képesség
  • Minőségű hangzás különleges chip ROG SupremeFX 2015
  • A legújabb típusú kapcsolatok, mint NVMe U.2 M.2, SATA Express, USB 3.1 Type-C
  • Különféle lehetőségek háttérvilágítás

Csak TOP!

Alaplap Maximus Extreme VIII tele van a legújabb technológiát, ma szilárd váz a maximális teljesítmény és megbízhatóság. Ha kombináljuk a megfelelő alkatrészeket, amelyek plac- ing lemez, ez lesz a PC megállíthatatlan gép. Control extrém teljesítmény jellemzői 5-utas optimalizálás optimalizálja az alapvető funkciókat a rendszer alapján a tényleges használat. Akár játék, filmnézés vagy dolgozó egyetlen kattintással az egérrel, és a számítógép alkalmazkodni.

Fel van szerelve a Socket LGA 1151 támogatja a legújabb generációs Intel processzorok Skylake. A problémamentes működés és a megbízhatóság a régi lapkakészlet Intel Z170. S processzor együtt DDR4 memória, ha rendelkezésre áll elő négy bővítőhely, amely működhet frekvencián 3733 MHz fantasztikus és végre lehet őket tölteni akár 64 gigabájt Említésre méltó még a jelenléte három PCIe 16x slot, amely abban az esetben, ha több grafikus kártyát és bekötése CrossFireX vagy SLI, mely egy nagyon exkluzív grafikus teljesítményt, ahol élvezheti a legújabb játék üt igazán nehéz leállás nélkül.

Acél fedél színes háttérvilágítás

Az előnye, hogy a tábla egy védőburkolat, amely magában foglalja egy fontos része a lemez, erősíti miközben blokkolja a hőt a grafikus kártya. Ez biztosítja, alacsonyabb hőmérséklet a jobb rendszer teljesítményét. Annak ellenére, hogy úgy néz ki, nagyon is! Azok számára, akik szeretnek játszani, ők egy acél házba lézerrel vágott minták, hogy lehet világító LED csík. Ők könnyen csatlakozhat a 4-tűs Aura RGB csík aljzatba a fedélzeten, és hirtelen játszhat színes beállításokat. Állítsa be a kedvenc a kedvenc színe, hagyja, hogy a fény lüktet a beat a zene vagy a szín Differenciálj CPU hőmérséklet.

gazdag kapcsolat

Ez a testület biztosítja a legjobb, hogy mit lehet várni ma. A nagyszámú USB port, ahol két között az USB 3.1 (egy C típusú), amely rendkívül magas átviteli sebességgel körülbelül 10 Gb / s és a másik 6-os USB 3.0. Csatlakoztatásához merevlemez hiányzik SATA III, és szintén SATA Express gyors adatátvitel (akár 10 Gb / s). Sőt, ott is integrált port M.2, amelynek célja elsősorban a csatlakozó új SSD, melynek átviteli sebessége akár hihetetlen 32 Gb / s. 

Ez jól hangzik

Szerves részét képezi ez az alaplap alkotnak tökéletes hang, amely elengedhetetlen a játékosok. Ez hozza ROG SupremeFX audio chip 2015-ben, amelynek célja, hogy minimálisra csökkentsék az elektromágneses interferencia kényelmetlen. Az eredmény akkor lesz a legjobb hang a játékosok. Különösen nekik van egy kész technológiát Sonic Radar II, amely lehetővé teszi, hogy rögzítsék a pontos irányt és eredetét a játék hangokat. Reach ezért a játékok győzelmet köszönhetően ez a stratégiai előnyt, amely lehetővé teszi sokkal korábban észlelni ellenség.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
ROG SupremeFX 2015 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS FORMULA VIII GAMING
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ