Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING
5 1 értékelés
Alaplap - Intel Z170, DDR4 3800, 4x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Thunderbolt controller, Intel GLAN, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, M.2, 8 csatornás audio, CrossFireX, SLI, HDMI, DisplayPort, ATX, OC panel, sc1151
Kód:  AC991i Termékszám:  90MB0LU0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING

Az ASUS termékei mindig a legjobb minőséget képviselik és ezt a tendenciát ez az alaplap sem töri meg. A ROG Maximus VIII Extreme is alátámasztja, hogy az ASUS a legjobb gyártók közé tartozik. Az alaplap a kiváló hardveres felszereltségének és bővíthetőségének köszönhetően minden játékos számára kötelező.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcskategóriás gaming alaplap
  • Széleskörű overclocking lehetőségek a maximális teljesítmény érdekében
  • Az Intel 6. generációs processzoraihoz adaptálva
  • Legújabb csatlakozók támogatása, mint például a Thunderbolt 3 NVMe U.2 M.2 SATA Express
  • Beépített Wi-Fi és Bluetooth
  • Kiváló hangteljesítmény a ROG SupremeFX 2015 chipnek köszönhetően
  • OC panel a PC könnyebb áttekinthetősége érdekében

Egyszerűen a legjobb!

A Maximus Extreme VIII alaplap a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazza, amely tökéletes alapot szolgáltat a maximális teljesítményhez és megbízhatósághoz. A megfelelő alkatrészekkel kombinálva számítógépe megállíthatatlan lesz. Az alaplap az 5-Way optimization technológiának köszönhetően extrém teljesítményre képes, mivel valós időben, dinamikusan optimalizálja a számítógép működését. Mindegy, hogy játékhoz, filmnézéshez vagy munkára használod, egyetlen kattintással a legjobbat hozhatod ki a gépedből.

Az alaplap LGA 1151 foglalattal rendelkezik, amely támogatja a legújabb generációs Skylake processzorokat. Az Intel Z170 chipset a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot biztosítja. Az alaplap négy DDR4 memóriafoglalattal rendelkezik, amelyhez 3800 MHz clock speed, és 64 GB kapacitás tartozik. Említésre méltó a négy PCIe 16 foglalat, amely kiváló grafikai teljesítményre képes a többféle (multiple) kártyának valamint a CrossFireX vagy az SLI-nek köszönhetően.

Többféle csatlakozási lehetőség

Ez alaplap az egyik legjobb megoldás ma azoknak, akik játékra is használják gépüket. A megszokottól több USB porttal rendelkezik: helyet kapott benne négy USB 3.1 csatlakozó, amely kivételesen gyors (akár 10 Gb/s) adatátvitelre képes. Emellett van rajta nyolc USB 3.0 és hat USB 2.0 port is. A merevlemezen SATA III és SATA Express csatlakozók teszik lehetővé a gyors (akár 10 Gb/s) adatátviteli sebességet. Emellett megtalálható benne egy integrált M.2 port is, amely az SSD-k minél gyorsabb működését teszi lehetővé akár 32 Gb/s sebességgel.

Kifogástalan hangzás

Az alaplap tökéletes hangzást biztosít, amely nagyon fontos a minél jobb játékélményhez. A ROG SupremeFX 2015 audio chip minimalizálja a kellemetlen elektromágneses áthallásokat, így biztosítva a lehető legjobb hanghatást. A Sonic RADAR II technológia lehetővé teszi, hogy a játék hangjainak pontos irányát és eredetét észrevegyük. Ez a taktikai előny lehetővé teszi, hogy minél hamarabb észrevedd az ellenséget, így segítve hozzá a győzelemhez.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
ROG SupremeFX 2015 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), Thunderbolt 3, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII EXTREME GAMING.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ