AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE
4,8 4 értékelés
Alaplap - Intel Z170, DDR4 3600, 2x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, M.2, 8 csatornás audio, CrossFireX, SLI, HDMI, DisplayPort, mATX, sc1151
Kód:  AC991b Termékszám:  90MB0MB0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE

Az új ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE alaplap LGA 1151-es foglalattal és az új generációs Skylake processzorok támogatásával garantálja, hogy semmi se hiányozzon a legjobb minőségű játékok futtatásához.  A maximális teljesítményért és megbízhatóságért az Intel Z170-es lapkakészlete felel, amely a tuningolást is támogatja. Az alaplapot csúcstechnológiák sokaságával látták el. Ne engedje, hogy korlátozzák álmai elérésében, játszon bármely játékkal a legmagasabb minőségben.

Csúcsteljesítmény

Az alaplap kiváló teljesítményvezérlése ötféle optimalizációt biztosít, amely a használatnak megfelelően optimalizálja az alapvető rendszerfunkciókat. Akár játszik, dolgozik vagy filmeket néz, csak egy egérkattintásnyi távolságra lesz megfelelő a számítógép beállítás. Így nagyobb stabilitást biztosít a rendszernek, még akkor is, ha maximálisan feltekeri a teljesítményét. Egyszerre több videokártya használatát is támogatja a CrossFireX vagy SLI módban, amellyel a csúcstechnológiával rendelkező játékokat is maximális grafikai felbontáson élvezhetsz. Fantasztikusak a tuningolhatósági képességei is. 4 db DDR4 memória foglalattal akár elérheti a hihetetlenül magas 3600 MHz-es frekvenciát és 64 GB memóriát.

Kapcsolási lehetőséges széles választéka

Az alaplapban összesen 14 USB csatlakozó található, amelyek közül 4 db USB 2.0 és 8 db USB 3.0-ás Ezek mellett 2 db modern USB 3.1-es A és C típusú csatlakozót tálálhat, amelynek adatátviteli sebessége elérheti akár az extrém 10 Gbps-t is. Csak csatlakoztassa és élvezze az átviteli sebességeket.

A merevlemezek számára az alaplapnak 6 db SATA 6 Gb/s-os csatlakozója van és 2 db SATA Express csatlakozója a gyors adatátvitelhez, amely akár 10 Gbps sebességű adatátvitelre is képes. A 2 TB-nál nagyobb merevlemezek csatlakoztatásához rendelkezik a Disk Unlocker szoftverrel a mellékelt lemezen. Élvezze a szinte korlátlan tárhelyet adatai és játékai számára. Az egyedülálló teljesítményű, gyors SSD-k számára az M.2 foglalat biztosít hihetetlen 32 Gbps átviteli sebességet. 

Egyedülálló hangélmény

Az alaplap szerves része a tökéletes hangzás, amely elengedhetetlen a minden játékos számára. Ezt nyújtja a ROG SupremeFX 2015, amelyet arra terveztek, hogy minimalizálja a kellemetlen elektromágneses interferenciát. Ennek eredménye a legjobb hangzás biztosítása lett. A Sonic Radar II technológiát kifejezetten úgy tervezték, hogy segítsen megragadni a játékhangok pontos irányát és forrását. Ennek köszönhetően olyan stratégiai előnyökre tehetsz szert, amelynek köszönhetően sokkal korábban felismerheted a közeledő ellenfeleket és felkészülten arathatsz győzelmet.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
ROG SupremeFX 2015 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII GENE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ