Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB
4,0 2 értékelés
Alaplap - Intel Z170, DDR4 4133, PCIe x16, SATA III RAID, USB-C 3.1 Gen 2, Intel GLAN, WLAN, Bluetooth, M.2, 8 csatornás audio, HDMI, mini ITX, sc1151
Kód:  AC991k Termékszám:  90MB0NS0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB

  Az Asus a ROG Series (Republic of Gamers) utódja. A MAXIMUS VIII IMPACT alaplap ismét sikeresen erős komponensekkel töltötte meg a mini ITX formátumot. Könnyedén építhetsz egy játékra szánt gépet, amely elfér egy kicsi számítógép házban, így nem foglalva sok helyet. A legújabb LGA 1151 foglalathoz, az Intel Skylake processzorokhoz, DDR4 foglalatokhoz vagy a SupremeFX Impact III hangkártyához mind hozzájuthatsz.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt mini ITX formátumú méretek
  • Erős, strapabíró komponensek
  • SupremeFX Impact III prémium hangkártya
  • Gyors kapcsolat vezeték nélküli WiFin keresztül
  • Modern csatlakozók - M.2, SATA III, PCIE 3.0 x16 slot, USB 3.1 C típusú
  • Egyszerű tuningolás képesség
 

Kis erőmű

  Ez a páratlan alaplap a Z170 chippel van felszerelve, amely készen áll az Intel Skylake hatodik generációs processzoraira. Dual-Channel-es DDR4 memória foglalatok találhatóak rajta, amelyek támogatják az akár 4133MHz frekvencián pörgő modulokat is. Egy bővíthető PCI Express 3.0 x16 foglalat helyet ad egy teljes méretű videokártyának. Egy vagy SATA III (6Gb/s) szolgál a meghajtók interfészeként.

 

Kiváló hang

 Hadd éljék át a füleid is azt a nagyszerű élményt, amit látsz. A játékok világa nem csak szépséget kínál. Éld át a legjobb hangélményt a SupremeFX Impact III chip segítségével. Krisálytiszta hanggal mindig egy lépéssel az ellenség előtt járhatsz és a mikrofón bement biztosítja majd a tökéletes kommunikációt az egész csapattal.

Egyszerű túlhúzás

  Az online játékok most élvezhetőek lesznek, minden probléma nélkül a legújabb Intel Ethernet (I219-V) technológiának köszönhetően. Tehermentesíti a processzort és rendkívül magas teljesítményt nyújt. Ezen felül a túlfeszültség elleni védelmet a a LANGuard biztosítja. A speciális öt irányú optimalizációs technológia (5-Way Optimalization) elérhető a gyors játékosok számára, lehetővé téve a kevésbé tapasztalt játékosoknak is, hogy kibontakozzanak. Egy kattintással beállíthatod a számodra megfelelő teljesítményt.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok Kész!
Hangkártya típusa
ROG SupremeFX Impact III Kész!
Hangkártya-csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS VIII IMPACT GAMING MB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ