A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

ASUS ROG MAXIMUS X HERO

Termékkatalógus
ASUS ROG MAXIMUS X HERO
4,8 10 értékelés
Alaplap - Intel Z370, DDR4 4133+ (OC), 3x PCIe x16, SATA III RAID,2x M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, ATX, sc1151 (csak Coffee Lake)
Kód:  ACZ370a3 Termékszám:  90MB0V30-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG MAXIMUS X HERO

A modern Asus ROG MAXIMUS X HERO készen áll arra, hogy egy olyan tehetséges játékgép szilárd alapja legyen, amely minden harcban feláll. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, és több csatlakozó jelenléte miatt minden szükséges eszközt csatlakoztathat. Az overclocking rajongók el lesznek ragadtatva, hiszen az alaplapot úgy tervezték, hogy őket tartottál szem előtt.

Az ASUS ROG MAXIMUS X HERO legfontosabb tulajdonságai

  • A tökéletes alapja a játék PC-nek az Intel Z370 prémium chip segítségével
  • Socket csak az Intel 8. generációs nagy teljesítményű processzoraihoz (Coffee Lake)
  • A játékosok álma valóra vált ezzel a minőségi, igényes overlocker alaplappal
  • Egyéni RGB háttérvilágítás stílus az Aura Sync technológiával
  • Támogatja a vízhűtést
  • Az exkluzív megjelenést tovább finomíthatja a 3D nyomtatott tartók jelenléte
  • Kiváló hangzás a 8 csatornás SupremeFX kártyával
  • Az alaplap nem támogatja a Kaby Lake vagy a Skylake CPU-t

A legjobb teljesítmény a Coffee Lake processzorral együtt

A kártya extrém teljesítményének a kontrollálását a 5-Way Optimization optimalizálás biztosítja, amely a jelenlegi működésen alapulva optimalizálja a rendszer alapvető működését. Akár játszik, dolgozik, vagy filmeket néz, csak egy egérkattintás és a számítógép már igazodik is. Ez nagyobb stabilitást biztosít a rendszerben, még akkor is, ha a kimenet a maximális szintre kerül. Ha több grafikus kártyát használ CrossFireX vagy SLI módban, akkor lehetősége nyílik arra, hogy a legkorszerűbb játékok maximális grafikus felbontását élvezze. A fantasztikus overclocking képességeket a memória is támogatja, amelyet négy DDR4 bővítőhely képvisel, maximális OC frekvenciája pedig 4 133 MHz, 64 GB méretig.

Széles csatlakozási lehetőségek az Intel Z370 lapkakészlettel

Az Asus ROG MAXIMUS X HERO alaplap teljes körű USB bővítőhellyel rendelkezik. Ez magában foglalja a legújabb USB 3.1 Gen 2 csatlakozót USB-C típusú konnektorral. Csak csatlakoztassa, és élvezze a rendkívül gyors átviteli sebességet. A merevlemezek esetében sok a SATA csatlakozó az alaplapon, de a modern idők valami jobb és gyorsabb megoldást igényelnek. Emiatt két pozíció található az M.2 lemezek számára.

Egyéni testreszabott stílus

Az alaplap az Asus Aura Sync technológiával van felszerelve, amely a játékgépedből igazi úriembert csinál. Az RGB LED háttérvilágítás hatását az Ön stílusához igazíthatja. Használja ki a számos készen álló effektust a jobb eredmény érdekében. Beállíthatja a háttérvilágítás villogását a zene ritmusára vagy a processzor hőmérsékletének jelzésére. A választás az Öné. Másik előnye a párosítás más kompatibilis komponensekkel, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel.

Egyedülálló hangzásélmény

Ennek az alaplapnak a szerves része a tökéletes hang, ami nélkülözhetetlen a játékosok számára. Ezt a ROG SupremeFX audio chip biztosítja, amelyet a kellemetlen elektromágneses interferencia minimalizálására terveztek. Az eredmény a legjobb hang a szenvedélyes játékosoknak. Nyerjen a játékban eme stratégiai előny miatt azzal, hogy sokkal korábban felismerheti az ellenséget.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus Maximus Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG MAXIMUS X HERO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS X HERO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG MAXIMUS X HERO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ