Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG megye 6 - GTX 960m

Termékkatalógus
ASUS ROG megye 6 - GTX 960m
4,5 2 értékelés
Mini PC Intel Core i5-5200U Broadwell, 8 GB DDR3 1600 MHz-es RAM, NVIDIA GTX960M két gigabájt GDDR5, 500 GB HDD + 2,5 "HDD slot, Glan, 802.11 a / b / g / n / ac, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI, DisplayPort a windows 8.1
Kód:  TA225f7e Termékszám:  90MS00F1-M00090 Gyártó honlapja:

ASUS ROG megye 6 - GTX 960m

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Výkonné PC na LAN párty

ASUS ROG GR6 teljes pompájában

Játék ihlette mini számítógépes játékkonzolok kiváló teljesítményt rejt a test térfogata mindössze 2,5 liter. Tervezet teljes számítógép műhelyéből a Republic of Gamers, amely szépíteni a megjelenés, mint amit tesz függ gondos kiválasztása a kiváló minőségű alkatrészek. Kis méretű számítógép nagyon rugalmassá teszi, és felkéri, hogy vigye magával a LAN-partikra.

A matt fekete ennek számítógép design elemek, amelyek a gyártó által inspirált maja kultúra és a pulzáló vörös ROG logó lesz távolítva minden részében otthonában. ASUS ROG megye 6 fel van szerelve egy speciális behúzható oldalsó panel könnyű hozzáférést biztosít az alkatrészek esetleges frissítési RAM vagy bővítése merevlemez kapacitása hozzáadásával egy HDD / SSD mérete 2,5 ".

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
5. generace procesoru Intel

ROG GR6 belül 2jádro csomagok nagy teljesítményű Intel Core i5 család Broadwell. Model 5200 ajánlatok jelentősen csökkent teljesítmény funkció Hyperthreading és a lehetőséget, automatikus túlhajtás, ami a bázis órája 2.2 GHz sebesség akár 2,7 GHz. Együtt RAM 8GB alkotó nagyon jó teljesítményt az igényes alkalmazások és az előtelepített operációs rendszer, a Microsoft Windows 8.1 A megfelelő grafikus azonban nem lenne egy játék számítógép. Helyét belsejében található a grafikus chip NVIDIA GTX960M 2GB gyors video memória, ami könnyen a teljes HD még a legújabb játékokat.

ördögi teljesítmény

alacsony energiafogyasztás és a csendes működés.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

ördögi teljesítmény Asusu ROG GR6

Kialakítása kiemelkedik

ROG GR6 számítógép fogyaszt, köszönhetően az alacsony energiafogyasztás processzor nagyon kevés energiát igényel. A másik nagy előnye, hogy csak 20 db zaj terhelés nélkül, ill. egy óriási 28 db teljes terhelésen. Így nem zavarja a nappaliban vagy a hálószobában. Olyan speciális hűtőrendszer két réz hőmérséklet vezető csövek és a nagy rajongó, hogy hatékonyan távolítja el a hőt a CPU és a GPU, ezáltal maximális hűtést.

  1. A kompakt kialakítás 2,5 literes.
  2. Top SupremeFX hangkártyát lenyűgöző hang.
  3. GameFirst III technológia optimalizálja a hálózati forgalmat.
  4. Beépített vezeték nélküli vevő, Wi-Fi szabvány 802.11ac.
  5. Levehető huzat a könnyű upgrade.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Asus ROG GR6

finomított alakítására

Gondosan tervezett audio ajánlat több, mint gondolnád. SupremeFX hangkártya élvezni az új játékélményt és a leglenyűgözőbb hang minden szempontból.Van is egy Sonic Studio, ami egy gombnyomással szimulálni egy lenyűgöző 7.1 surround hangzás, rendes fejhallgatót vagy sztereó hangszórók. Továbbá kínál 5 audio üzemmódok (Echo, Bass Boost, Equalizer, Hangtisztaság és Smart EQ), ahonnan választani, ami tovább fokozza az élményt.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Štíhlé linie Asus ROG GR6

Teljesen kitölti játékkonzol

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG megye 6 - GTX 960m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GR6 - GTX 960M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG GR6 - GTX 960m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GR6 - GTX 960m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GR6 - GTX 960m.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ