Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB fekete
5 3 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es kijelző, 2448 × 1080, 144Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 888+ 5G processzor, 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 13 Mpx felbontású (f/2,4) + 5 Mpx felbontású (f/2), hátlapi kamera, 24 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  AST048c1 Termékszám:  ZS676KS-1A037EU Gyártó honlapja:

ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB fekete

Telefon funkciói

172,8 mm

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

77,3 mm

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

9,9 mm

A telefon súlya: 238 g

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

6,78"

a kijelző átlója

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

Android 11

operációs rendszer típusa

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

6000 mAh

akkumulátor-kapacitás

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

Nano SIM

SIM-kártya típusa

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

77,3 × 172,8 × 9,9 mm

a telefon méretei (Sz×M×V)

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

512 GB

belső memória

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

64 + 13 + 5 Mpx

kamera

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

5G

leggyorsabb internet

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon

238 g

a telefon súlya

ASUS ROG Phone 5s - a tökéletes gamer mobiltelefon futurisztikus formatervezéssel



A ROG Phone 5s gamer mobiltelefon működésbe lép

Ez maga a király nagy visszatérése. A régóta várt ASUS ROG Phone 5s gamer mobiltelefon végre a legigényesebb mobiljátékosok kezébe kerülhet. Ha ugyanis a tökéletes játékra szánt mobiltelefont keresed, amely bármilyen mobiljátékot teljes sebességgel képes futtatni, az ASUS ROG Phone 5s készülékkel garantáltan nem fogsz mellényúlni. Nem csak a Qualcomm Snapdragon 888+ lapkakészlet és a 16 GB RAM végső kombinációja nagyszerű. A hűtőrendszer szintén dicséretet érdemel, vagy a hatalmas akkumulátor kapacitása egészen 65 W-os töltéssel, amely biztosítja, hogy a ROG Phone 5s mobiltelefonon megszakítás nélkül, akár órákon át játszhass.



A villámgyors 144 Hz-es kijelző ideális játékhoz

Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok lejátszására tervezték, de videók nézésekor vagy a munkafeladatok fantáziadús intézésekor is örömet szerez tulajdonosainak. A HDR 10+ technológiával ellátott csúcskategóriás AMOLED-kijelzője mindig kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon kijelzőjének fényereje valóban kiváló, 800 nits. A 6,78 hüvelykes képátló korábban talán egy tabletet idézett volna - mégis akarcsúéselegáns ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A titok a kijelzőt körülvevő rendkívül vékony keretben rejlik, amely a széleinél is finoman ívelt, hogy szilárd, mégis kényelmes fogást biztosítson. Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kék fénytől, ami különösen hasznos a hosszú éjszakai játékok során.


Az ASUS nem spórolt a költségekkel a ROG Phone 5s felszerelésénél

Mivel a mobiljátékok komoly teljesítmény növekedést igényelnek, az ASUS a ROG Phone 5s mobiltelefont az androidos telefonok legerősebb chipkészletével, a Qualcomm Snapdragon 888+ processzorral szerelték fel. Ez 16 GB RAM-mal működik, így az ASUS ROG Phone 5s kétségkívül minden mobiljátékot teljes erőbedobással képes futtatni. És a jövőre nézve szintén jelentős tartalékkal rendelkezik, mivel a gyártó azt állítja, hogy a CPU teljesítménye 25%-kal nő az előző generációhoz képest. A chip támogatja alegújabb és legmodernebb 5G mobilhálózatokat is.



Semmi sem kerüli el az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon lencséjét

A ROG Phone 5s gamer mobiltelefon esetében a fotós felszereltség kicsit háttérbe szorul, de a gyártó így is egy csúcsminőségű hátsó 64 Mpx-es kamerát tálal a Sony IMX 686 chipje alatt egészen f/1.7 fényerővel. A speciális ultraszéles látószögű objektív lenyűgöző minőségben rögzíti a látottakat. A 125°-os látószöge hasonló a szemünkéhez. Ezt nemcsak a panorámaképek készítésekor fogod értékelni, hanem akkor is, ha nagyméretű műemlékeket vagy nagyobb embercsoportokat szeretnél megörökíteni. A háromkamerát az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon hátoldalán az 5 megapixeles makró teszi teljessé, amellyel néhány centiméterről is megörökíthetsz tárgyakat. És mi a helyzet a videóhívások minőségével? Tökéletes! Mivel az előlapi 24 Mpx-es kamera a népszerű Quad Bayer technológiával van felszerelve a még pontosabb képfeldolgozás elérése érdekében.



ASUS ROG Phone 5s hatékony GameCool 5 hűtéssel

A szinte ugrásszerű teljesítménynek köszönhetően a gyártó úgy döntött, hogy teljesen újratervezi az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon hűtését. A gyártó egy teljesen új generációs GameCool hűtést használt, amelynek egyes rétegei elsősorban az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon középső részén koncentrálódnak, hogy a hűtés távolabb legyen az ujjaidtól. A masszív grafitlemezekkel kiegészített nagyméretű Vapor Chamber kiemeli a jobb belső elrendezést. Mindennek a közepén a legerősebb elérhető QualcommSnapdragon 888+ lapkakészlet található, egy tisztességes alumínium keretben.


A Mode-X segít a játékteljesítmény beállításában

Annak érdekében, hogy az ASUS ROG Phone 5s abszolút teljesítményét teljes mértékben kihasználhassuk, a gyártó úgynevezett Mode-X tuningolt játékmódokat is készített. Ez lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását, hogy így optimalizálja az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefonok teljesítményét, és testre szabja azt minden egyes alkalmazáshoz és játék forgatókönyvéhez.



Játssz hangosan a GameFX hangrendszerrel

Az ASUS egyedi hangmegoldást alkalmazott az új ASUS ROG Phone 5s gamer mobiltelefonjához, amely a DxOMark szakértői szerver által az abszolút első helyezést érte el. A telefon sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek egy Cirrus Logic CS35L45 erősítőhöz csatlakoznak. A teljes hangzást a Dirac hangoptimalizáló szakembereivel szoros együttműködésben finomhangolták. Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon egy teljesen új játékmódot is tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok helyének pontosmeghatározását egy egyedi hangalgoritmus segítségével. Mindez nagyobb hangerőt eredményez, így minden mozdulatot tisztán hallhatsz, és ennek köszönhetően játékelőnyre tehetsz szert ellenfeleiddel szemben.



Az ASUS ROG Phone 5s akkumulátora több órányi játékra is képes

Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon két 3000 mAh-s akkumulátorcellával rendelkezik, amelyek együttesen nagyon szép, egészen 6000 mAh-s kapacitást biztosítanak. Ez több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A League of Legends Wild Rift játék közben a gyártó szerint a mobiltelefon nem teljes tíz órát bír ki, a Call of Duty Mobile pedig hét és fél óra alatt meríti le a telefont, amivel a piac abszolút csúcstartójának számít.



Áttörő játékvezérlés az AirTrigger 5 segítségével

Az AirTrigger 5 egy teljesen új módját mutatja be az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefonnal való interakciónak: egy mozgásérzékelő segítségével egyszerűen a telefon megdöntésével irányíthatod az akciót, így teljesen intuitív játékélményt kapsz. Az ultrahangos érintésérzékelők - amelyek az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon hosszú szélein találhatók - bármilyen játékhoz igazíthatók a konzolszerű játékélmény elérésének érdekében. Az érintésérzékelők mostantól akár 18 konkrét helyet is támogatnak, aholkülönböző funkciókat lehet leképezni, beleértve a csúsztatási gesztusokat, a húzási gesztusokat vagy a belső/külső gombokat.



Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon rendkívül gyors, 65 W-os töltést biztosít

Az ASUS ROG Phone 5s mobiltelefon hosszabbik oldalának közepén USB-C töltőport található. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb slágereket is gond nélkül lejátszhatod, de közben a telefonodat töltheted is. Egyébként a 65 W-os töltővel mindössze 51 percre van szükséged ahhoz, hogy az akkumulátort 100%-ra töltsd fel. Ez valóban egyedülálló teljesítmény a piacon.



Játssz korlátok nélkül az ASUS ROG kiegészítőkkel

A hardcore játékokhoz kifogástalan felszerelésre és a moduláris kiegészítők páratlan választékára is szükséged van. Ezzel a játékélményeket az ASUS ROG Phone 5s gamer mobiltelefonon még magasabb szintre emelheted.



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
172,8 mm Kész!
Szélesség
77,3 mm Kész!
Mélység
9,9 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,99 GHz (2 990 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 888+ 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 660 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 11 Kész!
Felhasználói felület
ROG UI Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

I would like Asus rog 5s Pro instead of this phone... Is there any available?

Kérdések és válaszok: ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB fekete
Kiegészítők: ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG Phone 5s 16 GB/512 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Phone 5s 16GB/512GB schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ