Akvizice ApF HU Shop roku

Asus ROG Phone 6 Pro 18 GB / 512 GB, fehér

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 6 Pro 18 GB / 512 GB, fehér
Mobiltelefon - 6,78"-es kijelző, 2448 × 1080, 165Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, 18 GB RAM, 512 GB belső tárhely, 50 Mpx felbontású (f/1,9) + 13 Mpx felbontású + 5 Mpx felbontású, hátlapi kamera, duál rekesszel, 12 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 12 operációs rendszer
Kód:  AST051b1 Termékszám:  90AI00B7-M00110 Gyártó honlapja:

Asus ROG Phone 6 Pro 18 GB / 512 GB, fehér

A telefon jellemzői

173 mm

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

77 mm

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

10,3 mm

A telefon tömege:  239 g

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

6,78"

képátló

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

6000 mAh

akkumulátor kapacitása

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

Nano SIM

SIM kártya típusa

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

77 x 173 x 10,3 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

512 GB

belső memória

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

50 + 13 + 5 Mpx

kamera

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Asus ROG Phone 6 Pro mobiltelefon

239 g

telefon tömege

Az ASUS ROG Phone 6 Pro a legjobb gaming telefon a piacon


ROG Phone 6 Pro gaming okostelefon a következő generációnak

A legenda visszatér a színpadra! A legigényesebb mobiljátékosok végre megkaparinthatják az ASUS ROG Phone 6 Pro gaming telefont! Ha a legerősebb gaming okostelefont keresed, amely minden mobiljátékot teljes sebességgel képes elindítani, akkor az ASUS ROG Phone 6 Pro telefonnal nem foghatsz mellé. Kihasználja a legújabb Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobilplatform brutális játékerejét, az új GameCool 6 hűtőrendszert, amely lehetővé teszi bármilyen akadály leküzdését, vagy a 165 Hz-es frissítésifrekvenciájú kijelzőt a forradalmi vizuális élmények érdekében. Az alapverzióhoz képest a ROG Phone 6 Pro 18 GB RAM-mal és egy tetszetős, 2 hüvelykes OLED kijelzővel van felszerelve a hátlapon.

A ROG Vision hátlapjának egyedi megjelenése

A ROG Vision, a hátoldalon található egyedi színes kijelző egy merész innovációt képvisel, amely megragadja a ROG márka kreatív szellemét. A ROG Vision számos érdekes animációt képes megjeleníteni, amelyek megmutatják, ha a ROG Phone 6 Pro töltődik, ha valaki hív, aktív-e az X mód stb. Akár saját animációkat is létrehozhatsz, hogy telefonodat még egyedibbé tedd.



A villámgyors, 165 Hz-es kijelző ideális játékhoz

Az ASUS ROG Phone 6 Pro okostelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok lejátszására tervezték, de videónézés vagy munkavégzés közben is örömet okoz tulajdonosának. A HDR 10+ technológiás csúcs AMOLED kijelzője kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál minden körülmények között. Az ASUS ROG Phone 6 Pro okostelefon kijelző fényereje valóban kiváló 800 nit, amely rövid távon akár 1200 nit is lehet. Az újonnan segítőROG Phone 6 Pro 165 Hz-es frissítési frekvenciával és 720 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával ér el ultrasima és zökkenőmentes játékot, az alacsony játékkésleltetés és ultragyors vezérlési reakció elérése érdekében a véletlen érintések kisebb esélye mellett.

A 6,78 "-es képátló korábban inkább tabletet idézhetett – ennek ellenére az elegáns ASUS ROG Phone 6 Pro okostelefon tökéletesen illeszkedik a kezedbe. A titok a kijelző körüli rendkívül vékony keretben rejlik, amelynek élei finoman íveltek, hogy a markolat szilárd, de mégis kényelmes legyen. Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kékfénytől, amely különösen hasznos a hosszú éjszakai játékhoz.


Az ASUS nem spórolt ROG Phone 6 Pro felszerelésével

Mivel a mobiljátékok sok energiát igényelnek, az ASUS a ROG Phone 6 Pro-t az Android telefonokhoz való legerősebb lapkakészlettel, a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral szerelte fel. Ez 18 GB RAM-mal együtt működik, így az ASUS ROG Phone 6 lesz. A Pro kétségtelenül minden mobiljátékot teljes erővel fog futtatni. És jelentős tartalékod is lesz a jövőre nézve, mivel a gyártó a CPU teljesítményének 15%-os növekedését jelzi.A GPU esetében pedig akár 50%-ot is az előző generációhoz képest.A chip a legmodernebb 5G mobilhálózatok támogatását is élvezi.




ASUS ROG Phone 6 Pro hatékony GameCool 6 hűtéssel

A ROG Phone 6 Pro okostelefon továbbfejlesztett GameCool 6 hűtőrendszere optimalizált hűtési kialakítással rendelkezik, amely minden irányból hűti a processzort. A GameCool 6 rendszer három különböző hűtési megközelítést alkalmaz a stabilitás javítására igényes játékok közben. A megnövelt párologtató kamra és a grafitlemezek hatékonyabban vezetik el a hőt a processzor másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitás érdekében az új AeroActive Cooler 6mesterséges intelligencia aktív hűtőrendszerrel rendelkezik, amely Peltier hűtőelemet használ. Ez utóbbi további felületi hűtést biztosít a pontosan a processzor helye felett elhelyezett ventilátor segítségével.


Az X-Mode segít a játékteljesítmény beállításában

Az ASUS ROG Phone 6 Pro abszolút erejének teljes kihasználása érdekében a gyártó tuningolt játékmódokat készített az ún. X-Mode formájában. Ez lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását az ASUS ROG Phone 6 Pro teljesítményének optimalizálása érdekében, és testreszabhatod az egyes alkalmazásokhoz és játékokhoz.



Játssz hangosan a GameFX hangrendszerrel

Az ASUS teljesen egyedi hangmegoldást használt új ASUS ROG Phone 6 Pro okostelefonodhoz, amely a DxOMark szakértő szerver abszolút elsőségét nyerte el. A hangzás a Dirac hangspecialistákkal együttműködve lett optimalizálva, amely egyedülállóvá teszi a ROG Phone 6 Pro-t: egy gaming telefon igazán lenyűgöző hangminőséggel. Az első osztályú hangminőség mellett a GameFX funkció lehetővé teszi a hangszínszabályzósávok egyéni hangolását a különböző jelenetekhez, például játékokhoz, zenéhez vagy mozihoz.Az ASUS ROG Phone 6 Pro egy teljesen új játékmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok megtalálását egy egyedi hangalgoritmus segítségével. Mindez nagyobb hangerőt eredményez, így minden mozdulatot hallhatsz, és játékelőnyt szerezhetsz ellenfeleiddel szemben.



Az ASUS ROG Phone 6 Pro akkumulátora több órányi játékot is kibír

Az ASUS ROG Phone 6 Pro óriási akkumulátorral rendelkezik, 6000 mAh kapacitással. Ez több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A 65 wattos HyperCharge USB Power Delivery adapterrel kombinálva tökéletes kombináció az útközbeni játékhoz. Egy ilyen töltő mindössze 42 perc alatt képes 0-ról 100%-ra feltölteni a ROG Phone 6 Pro-t.



Továbbfejlesztett vezérlés az AirTrigger 6 ultrahangos érzékelőkkel

Az AirTrigger 6 jelentősen továbbfejlesztett, hogy még fejlettebb vezérlési lehetőségeket biztosítson. A ROG Phone 6 Pro szélein található ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különféle gesztusokat, beleértve az olyan új funkciókat, mint a Double Action, a Press and Lift vagy a Giroscope Aiming. Az egyedi tervezésű AirTrigger 6 olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolos játékot!



Minőségi 50 Mpx Sony IMX766 kamera

Az ASUS ROG Phone 6 Pro hátsó hármas kamerája a beállításoktól függetlenül professzionális minőséget biztosít minden fényképének. Tartalmaz egy csúcskategóriás, 50Mpx-es Sony IMX766 széles látószögű főkamerát, jobb képminőséggel és HDR-feldolgozással, egy ultraszéles, 13Mpx-es másodlagos kamerával és egy makró kamerával kiegészítve. A továbbfejlesztett szoftverfunkciók közé tartozik a HDR10+ videó mód, amely kiemeli videóit. Van egy 12 Mpx-es előlapi kamera is a minőségi csoportos szelfik és élővideó közvetítéshez.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IPX4 Kész!
Magasság
172,8 mm Kész!
Szélesség
77,25 mm Kész!
Mélység
10,39 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
18 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 730 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 6 Pro 18 GB / 512 GB, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 6 Pro 18GB/512GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone 6 Pro 18 GB/512 GB biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 Pro 18GB/512GB weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 6 Pro 18GB/512GB weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ