Akvizice ApF HU Shop roku

Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB/512 GB fehér

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB/512 GB fehér
4,6 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2448 × 1080 felbontással (165Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP54 vízálló, gyorstöltés 65W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  AST056b1 Termékszám:  AI2205-16G512GU-WH-EU Gyártó honlapja:

Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB/512 GB fehér

A telefon funkciói

173 mm

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

77 mm

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

10,3 mm

Telefon tömege: 239 g

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

6,78"

képátló

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

Android 13

operációs rendszer típusa

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

6000 mAh

akkumulátor kapacitása

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

Nano SIM

SIM kártya típusa

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

77 × 173 × 10,3 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

512 GB

belső memória

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

50 + 13 + 5 Mpx

kamera

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Asus ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon

239 g

telefon tömege

Futurisztikus ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB/512GB telefon



A ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon lenyűgöző formatervezéssel

A legenda visszatér. És egyenesen a hetedik generációban. Üdvözöljük a csúcskategóriás ASUS ROG Phone 7 Ultimate gaming telefont, amely biztosan a legigényesebb mobiljátékosok kezébe kerül. Ha ugyanis a tökéletes játékra alkalmas okostelefont keresed, amely bármilyen mobiljátékot teljes sebességgel képes futtatni, az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefonnal nem fogsz melléfogni. A legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 mobilplatform brutális játékerejét, a továbbfejlesztett GameCool 7 hűtőrendszert, amellyel bármilyen akadályt leküzdhetsz, és a 165 Hz-es képfrissítési frekvenciájú kijelzőt használja a forradalmi vizuális élmény elérése érdekében.

A ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon lenyűgöző formatervezéssel

A ROG Vision, a hátlapon található egyedi 2"-es színes kijelző egy merész innováció, amely a ROG márka kreatív szellemét tükrözi. A ROG Vision számos érdekes animációt képes megjeleníteni, amelyek megmutatják, hogy a ROG Phone 7 Ultimate töltődik-e, tárcsáz-e épp valaki, aktív-e az X üzemmód, és még sok minden mást. Saját animációkat is létrehozhatsz, hogy telefonodat még egyedibbé tedd.



Villámgyors, 165 Hz-es kijelző nagyobb fényerővel

Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefont közvetlenül a modern mobil videojátékok lejátszására tervezték, de videók nézésekor vagy a munkafeladatok fantáziadús intézésekor is örömet szerez tulajdonosainak. A HDR 10+ technológiával ellátott csúcskategóriás AMOLED kijelzője mindig kivételesen élénk színeket és kiváló kontrasztot kínál. Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate okostelefon kijelzőjének fényereje valóban eléri a kiváló 1500 nitet. Az alacsony késleltetésű játék és az ultragyors vezérlési reakció elérése érdekében, a véletlen érintések kisebb esélyével, a ROG Phone 7 Ultimate új, 165 Hz-es frissítési frekvenciája és 720 Hz-es érintés-mintavételi frekvenciája segít a kivételesen zökkenő- és problémamentes játékélmény biztosításában.

A 6,78"-es képátló korábban talán egy tabletetra hajazott volna - a karcsú ASUS ROG Phone 7 Ultimate mégis tökéletesen elfér a kezedben. A titok a kijelzőt körülvevő ultravékony keretben rejlik, amely a széleinél is finoman ívelt, hogy stabil, mégis kényelmes fogást biztosítson. Ugyanakkor az Eye Care Display technológiának köszönhetően segít megvédeni a felhasználó szemét a kékfénytől, ami különösen hasznos a hosszú éjszakai játék során.


A ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon kompromisszumok nélküli funkciói

Mivel a mobiljátékok komoly teljesítményt igényelnek, az ASUS a ROG Phone 7 Ultimate-et az androidos telefonok legerősebb chipkészletével, a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzorral szerelték fel. Ez 16 GB RAM-mal működik együtt, így az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon kétségkívül minden mobiljátékot teljes erőbedobással futtat majd. Mindemellett a jövőre nézve is jelentős tartalékkal rendelkezik, mivel a gyártó állítása szerint 15%-kal nő a CPU teljesítménye.A GPU-k esetében pedig az előző generáció 20%-át is. A chip támogatja a legújabb 5G mobilhálózatokat is.




ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon hatékony GameCool 7 hűtéssel

A ROG Phone 7 okostelefon továbbfejlesztett GameCool 7 hűtőrendszere optimalizált hűtési kialakítással rendelkezik, amely minden irányból hűti a processzort.A GameCool 7 rendszer három különböző megközelítést alkalmaz a hűtésre, hogy javítsa a stabilitást az igényes játék során. A megnövelt párologtató kamra és a grafitlemezek hatékonyabban vezetik el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékmenetek során. Végül, a hosszú távú stabilitás elérése érdekében az új AeroActive Cooler 7 aktív hűtőrendszert tartalmaz mesterséges intelligenciával, amely Peltier-hűtőelemet használ. Ez további felületi hűtést biztosít pontosan a CPU helye fölött elhelyezett ventilátor segítségével.


Az X+ üzemmód segít a játékteljesítmény beállításában

Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon abszolút teljesítményének teljes kihasználása érdekében a gyártó finomított játékmódokat készített az ún.X+ üzemmódot. Lehetővé teszi számos rendszerparaméter beállítását és testreszabását az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon teljesítményének optimalizálása és testre szabása érdekében, minden alkalmazáshoz és játékforgatókönyvhöz.



Játssz hangosan a beépített mélynyomóval

Az ASUS teljesen egyedi hangmegoldást alkalmazott a ROG Phone 7 Ultimate okostelefonhoz. Két 12 x 16 mm-es elülső hangszórója 50%-kal nagyobb effektív hangerővel és 20%-kal több basszussal rendelkezik. Az AeroActive 7 hűtőbordában lévő öt mágnessel ellátott, 13×38 mm-es szuperlineáris mélynyomónak köszönhetően a basszus akár 77%-kal erősebb, és felülmúlhatatlan 2.1 csatornás hangzást biztosít a játékhoz vagy szórakozáshoz.



Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon akkumulátora több órányi játékra is képes

Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon hatalmas 6000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ez több órányi játékot biztosít a telefon újratöltése nélkül. A 65 wattos HyperCharge USB Power Delivery adapterrel kombinálva ez a tökéletes kombináció az útközbeni játékhoz. Egy ilyen töltő mindössze 42 perc alatt képes 0-ról 100%-ra tölteni a ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefont.



Továbbfejlesztett vezérlés az AirTrigger ultrahangos érzékelőkkel

Az AirTriggert jelentősen továbbfejlesztették, hogy még több fejlett vezérlési lehetőséget biztosítson. A ROG Phone 7 mobiltelefon szélein található ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különféle gesztusokat, köztük olyan új funkciókat, mint a Double Action, a Squeeze and Lift és a Gyro Aim. Az egyedülállóan tervezett AirTrigger olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolos játékokat!



Minőségi 50Mpx-es Sony IMX766 kamera

Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon hármas hátlapi kamerája minden fényképet professzionális minőségben készít, beállításoktól függetlenül. Egy csúcskategóriás 50Mpx-es Sony IMX766 nagylátószögű fő kamerával, továbbfejlesztett képminőséggel és HDR feldolgozással, egy ultraszéles látószögű 13 Mpx-es másodlagos kamerával és egy makró kamerával rendelkezik. Az ASUS ROG Phone 7 Ultimate mobiltelefon továbbfejlesztett szoftveres funkciói közé tartozik a HDR10+ videomód, amely kiemeli a videókat. Egy 12Mpx-es előlapi kamera is rendelkezésre áll a minőségi csoportos szelfikhez és az élő videostreaminghez.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,78" Kész!
Kijelző felbontása
2448 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, Jelző dióda, MMS támogatás, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP54 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus Kész!
Magasság
173 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!
Súly
239 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
65 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Felhasználói felület
ROG UI Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB/512 GB fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone 7 Ultimate 16GB/512GB bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB/512 GB biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB / 512 GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone 7 Ultimate 16 GB / 512 GB Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ