Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Termékkatalógus
Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, bevezető

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A tesztalanyunkra, az Asus ROG Phone 8 Pro-ra pillantva sokunk meglepődve kérdezhetné: Ez lenne az? Ez lenne az a nagy képességű okostelefon, amely a konzolokkal hivatott felvenni a versenyt? De hogyan fér el mindez egy ilyen karcsú testében? Teszt alá vetettük, hogy fény derüljön rá, vajon tényleg van-e benne elég kakaó.

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT) – TARTALOM

 1. A vadonatúj Asus ROG Phone 8 Pro újratervezett dizájnja a háttérbe szorítja a megkülönböztető elemeket
 2. A kijelzőbe került az előlapi kamera, de játszáskor elrejthető
 3. A ROG Phone 8 Pro jelzi a körülötted lévő embereknek, hogy ne zavarjanak játék közben
 4. A telefotó objektív az Asus ROG Phone 8 Pro-ban jelenik meg először
 5. Egyes Asus telefonok a ROG Phone 8 Pro sarkára lépnek, a más márkájú versenytársak viszont másképp csinálják
 6. Az Asus ROG Phone 8 Pro egy gamer szörnyeteg szerény testbe zárva
 7. Amit korábban az Asus ROG Phone 8 Pro készülékről írtunk

A vadonatúj Asus ROG Phone 8 Pro újratervezett dizájnja a háttérbe szorítja a megkülönböztető elemeket

Az Asus továbbra is lendületben van, a legújabb gamer nagy dobása, az Asus ROG Phone 8 Pro máris jó pontokat gyűjt be a külsejéért. Azok, akik nem tarthatták kézben a ROG Phone korábbi generációit, talán nem is tudják igazán értékelni a fizikai méret, valamint a tömeg csökkenését. Röviden, az Asus új gamer telefonja már nem tekinthető olyan készüléknek, ahol a felhasználónak kompromisszumot kell kötnie a méret tekintetében. Könnyedén beolvadhat más kortárs márkák készülékei közé, ezentúl már kevésbé hasonlít egy strapabíró telefonra.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, előlap Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, hátlap Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, a csomag tartalma
Az Asus ROG Phone 8 Pro alapterülete ugyan összement elődjéhez képest, de még mindig elég tágas. Már nem ordít róla annyira, hogy gamer telefonnak szánják, a futurisztikus dizájnelemek elmaradnak. A doboz mérete egy nagyobb hordozható hangszóróéval egyezik meg.

Az Asus ROG Phone 8 Pro kialakítása IP68-as minősítést kapott, amely maximális víz- és porállóságról tesz tanúbizonyságot. Természetesen továbbra is a tartós Gorilla Glass Victus 2 üvegre támaszkodik. A vastagabb üveg hátlap érezhetően szerényebb, a gamer vonalat demonstráló elemek nem annyira szemet gyönyörködtetőek. A hátlapon található a 341 LED-ből álló AniMe Vision háttérvilágítás, amely inaktív állapotban egyáltalán nem látható. Még fény felé tartva sem.

Amit mindenképpen érdemes megemlíteni, az maga a ROG Phone 8 Pro csomagolása. A hosszúkás sokszög leginkább egy hordozható hangszóróra emlékeztetett. Az első részt felpattintva tárul elénk a telefon, alatta a tipikus tartalommal, mint például az adapter és egy kábel. Alul egy újabb kihúzható fiók található, benne egy műanyag tok és a használati útmutató. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy egy ilyen szokatlanul nagy csomagban több minden lehet, de nem ez a helyzet.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, oldalsó él Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, tok Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, fotómodul
A két USB-C port elhelyezése jól jön, így a kábel nem zavarja a kezünket töltés közben. A tok nyitva hagyja a készülék jobb oldalát, ahol az AirTrigger gombok kaptak helyet. A fotómodul kivezetése kisebb méretű, de jelentősen kiemelkedik.

A tok sajnos nem túl kényelmes, de ez azért van, mert a telefon felszereltségéhez igazodik. Ettől függetlenül a szinte teljesen szabadon hagyott jobb oldal elég furcsán néz ki. A tok azonban nyomós okkal ilyen, mégpedig a nyomásérzékeny AirTriggers gombok miatt. Ezekből kettő van, az egyik a készülék jobb oldalának felső, a másik az alsó részén.

Az Asus ROG Phone 8 Pro bal oldalán is egy elég széles kivágás található a másodlagos USB-C port mentén, de az alsó szélén taláható USB-C, a hangszórórács, a SIM-hely és a 3,5 mm-es jack csatlakozó is szabadon van hagyva.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, kamera
A ROG Phone 8 Pro matt hátlapján a feliratok és egyéb grafikai elemek fényes feketében tündökölnek. Így észrevehetőek, de nem jelentős mértékben. A háttérvilágítással ellátott AniMe Vision elem inaktív állapotban teljesen eltűnik.

Ergonómiailag az Asus ROG Phone 8 Pro-t nagyon kényelmesnek és kellemesen kézreállónak értékelem. Kicsit szélesebb, de ez a kijelzőnek kedvez. Ez utóbbi jobban illik a mobiljátékokhoz, mint a keskenyebb kialakítás. Az is szép, ahogyan az ujjaink a széleken átcsúsznak oldalra, mivel az Asus hagyta a kijelzőt egy kicsit oldalra hajlani. A kisebb fotómodul díszelemektől mentes, és az apróbb méret ellenére az ujjunkat is bele tudjuk akasztani, hogy ne csússzon ki a kezünkből a telefon.

A kijelzőbe került az előlapi kamera, de játszáskor elrejthető

Az okostelefonok piacának egyik legnagyobb kijelzője továbbra is a helyén marad. Az Asus ROG Phone 7-hez képest a környező terület csökkentése kisebb összméretet eredményez, de a panel területe szinte változatlan. Azért mondom, hogy szinte, mert a 6,78 hüvelykes AMOLED kijelző mostantól egy szelfikamera kivágást is tartalmaz. Értelemszerűen ez elfoglal némi helyet, ami néhány pixellel kevesebbet jelent.

Ami viszont inkább említésre méltó, hogy eddig a gamerek a teljes kijelzőt zavartalanul használhatták. Most a beállításokban bekapcsolható, hogy a szelfikamera "eltűnjön" a műkeretben, így a teljes kijelző a játéké. Logikusan azonban így valamivel kisebb képátlóval kell számolni.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, felbontás
Gondolnád, hogy a képen látható telefon a ROG Phone gamer-sorozatának tagja? Az újdonság dizájnja tényleg teljesen megváltozott, a vékony keretnek köszönhetően kevésbé feltűnő.

A ROG Phone 8 Pro nagyon vékony környező kerete azonban gondot okozhat a játékosoknak, mivel vízszintesen tartva már nem olyan könnyű levenni a hüvelykujjat a képernyőről játék közben. Itt egyszerűen nincs hova menni, mivel a keret valóban nagyon karcsú. A lehető leggyorsabb, 165 Hz-es frissítési frekvencia, a támogatott színek széles skálájával és a HDR10 támogatással együtt itt alapfelszereltség.

A ROG Phone 8 Pro jelzi a körülötted lévő embereknek, hogy ne zavarjanak játék közben

A teljesítményről szóló fejezet elején vegyük sorra az alapvető tényeket. Az Asus ismét a legjobbat tette bele az új ROG Phone-ba, ami egy Snapdragon 8 Gen 3 processzort jelent. 8 maggal rendelkezik, amelyek 3,3 GHz-re vannak órajelezve, emellett Adreno 750-et kapott a kifogástalan grafikai teljesítmény érdekében. Hozzám, a tesztelésre egy igen bőséges, 512 GB-os belső tárhellyel és 16 GB RAM-mal rendelkező változat érkezett. Az Asus a weboldalán említi a ROG Phone 8 Pro Edition változat létezését is, amely már 1 TB-os tárhelyre és 24 GB RAM-ra támaszkodik.

i

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus ROG Phone 8 Pro Android 14 rendszert futtat a legújabb, márciusi biztonsági frissítéssel. Ha nem rajongsz a játéktémákért, elkerülhetők a normál ikonok bekapcsolásával, én magam ezt választottam. A rendszer általában nagyon könnyen navigálható. Játszás közben praktikus, ahogyan a gaming menüt (dzsinn) az előtérbe húzza, ahol már alapvető áttekintést kapunk a CPU és grafikus terhelésről, beállíthatjuk az értesítéseket, funkciókat rendelhetünk az AirTriggerekhez, stb.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, rejtett szelfikamera Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, fullscreen
A bal oldalon az aktív előlapi kamera elrejtése, a jobb oldalon a teljes képernyős játék, mely során játszás közben egy kis kivágás van a képen. Nem úgy néz ki, mintha a műkeret megfosztana a kilátástól.

Beszéljünk még a hátlapi LED panel animációiról. Ott vannak az értesítések, az aktuális idő, de az akkumulátor kapacitása, a kamera önkioldó visszaszámlálója vagy a rakéta animáció aktív játék közben. A bónusz animációkat vagy feloldhatod, ha találkozol valakivel, akinek már megvan az új Asus ROG Phone 8 Pro, vagy közvetlenül a telefonra rajzolhatod a saját grafikáidat. Nem nehéz, de a 341 pont elsőre kevésnek fog tűnni. Egy rövid szöveghez vagy egy kis képhez azonban elég.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, grafikai szerkesztő Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, eredmény
Balra az egyéni grafikai szerkesztő, jobbra a látható eredmény. A pontok száma nem túl nagy, de legalább könnyebb rányomni a konkrét pontokra.

Természetesen az Asus ROG Phone-on ezúttal is meg kell dicsérnem a hangkimenetet. A Dirac Virtuo támogatás gondoskodik az érezhető térhatású hangvisszaadásról a fejhallgatón. Az aptX Adaptive és Lossless kodekek viszont minimális késleltetést és kiváló minőségű hangzást ígérnek a Bluetooth-on keresztül vezeték nélkül lejátszott zenékhez. Térjünk át a csatlakoztathatóságra: természetesen az 5G hálózatok, a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.4 is támogatott.

Az Asus már az alapcsomaghoz is mellékel egy 65 W-os töltőadaptert. Emellett egy hosszabb USB-C kábel is jár hozzá. Ekkora teljesítmény mellett a telefon kevesebb, mint 45 perc alatt feltölthető. Végül a ROG Phone 8 Pro Qi vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása kicsit csökkent az előző modellhez képest, de az 5500 mAh még az igényesebb játékmenetekhez is elég egy teljes napra.

Az akkumulátor merülési sebessége szorosan kapcsolódik az optimális teljesítmény/üzemidő arány beállításához. Mindez kényelmesen beállítható az Armoury Crate alkalmazásban. Három üzemmód közül választhatsz, a grafikon pedig azt is megmutatja, hogy az egyes üzemmódok hogyan és mit állítanak be, és mit helyeznek előtérbe. Javaslom, hogy válaszd a középső lehetőséget, a dinamikus üzemmódot. Ha nem játszol, akkor nyugodtan bekapcsolhatod az ultra durable-t is. A gamer- és a futurisztikus elemek mindenhol jelen vannak a rendszerben, még hangjelzések formájában is. Ez magában foglalja a tényleges hangokat, amelyek a telefon feloldását és lezárását is kísérik.

A telefotó objektív az Asus ROG Phone 8 Pro-ban jelenik meg először

A ROG Phone 8 Pro három hátlapi kamerája ismét egyforma, mindhárom egy szokatlan kiemelkedésbe van belezsúfolva. Ez egyfajta ötszög, amelyben az optikai képstabilizátorral és Sony IMX890 szenzorral ellátott 50 Mpx-es főkamera a legszembetűnőbb. Közelebbről szemügyre véve aztán feltűnik egy 13 Mpx-es nagylátószögű kamera, alatta pedig a ROG Phone termékcsalád első teleobjektívje. Ez utóbbi 32 Mpx-es felbontással rendelkezik. A biztonság kedvéért egy 32 Mpx-es szelfikamera is helyet kapott az előlapon.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, nappali fotó Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, 2x-es zoom Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, képkivágás 50 Mpx-ből
Mindhárom kamera képei meglehetősen valósághű színvisszaadással rendelkeznek, és jól kezelik a részleteket.

A főérzékelővel szabványos 12,5 megapixeles fotókat kapunk, azaz a maximális 50 megapixeles felbontás szomszédos képpontjainak kombinálásával létrehozott képet. Ha a részleteket nézzük a hangsúlyosabb kontrasztú helyeken, nincs észrevehető hiányosság. A színeket tekintve a képek szintén hűek és kellemesek a szemnek. Az Asus ROG Phone 8 Pro talán egy kicsit világosabban fotóz, ami a legtöbb alkalmi fotósnak minden bizonnyal tetszeni fog.

i

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

Még felhős időben sem tűnik úgy, hogy a nagylátószögű kamera és a 3x-os teleobjektív közötti váltás észrevehetően eltérő színeket eredményezne. Az Asus ROG Phone 8 Pro tehát mindhárom kamera felvételeit nagyon stabilan kezeli, mind napsütésben, mind felhős időben. A makró azonban hiányzik a felszereltségből, így az apró dolgok lefényképezéséhez a legjobb a teleobjektívet használni.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, makró Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, éjjeli fotó Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, fotó éjszakai üzemmódban
Az Asus ROG Phone 8 Pro készülékből hiányzik a makró mód, ezért szükség esetén a teleobjektívet kell segítségül hívnod. Az éjszakai üzemmód jól működik a zajcsökkentés és a jelenet világosítása tekintetében.

Az éjszakai üzemmóddal is elégedett voltam. Amikor manuálisan kikapcsoltam a hosszabb felvételkészítést (azaz éjszakai üzemmód nélkül azonnali felvételkészítésre kényszerítettem), a képek szinte használhatatlanok voltak. A részletek elvesznek, és mindent elnyom a magas zajszint. Az éjszakai üzemmód aktiválásakor a telefon kiszámítja a felvételi időt, és legtöbbször egy 3 másodperces ablakot használ, amely során a stabilizálás szépen segít a telefon helyben tartásában. Az így készült felvételek érezhetően jobbak, különösen a részletesség tekintetében.

Videók készítésekor a 6 tengelyes kardánstabilizátor jól végzi a feladatát, sokat javít a videók minőségén. Maguk a videók üde színekkel rendelkeznek. A felbontások széles skálájából választhatsz a HD-től a 8K-ig. Az Asus ROG Phone 8 Pro azonban ezt csak 24 fps sebességgel tudja megoldani. Így a 4K 60 fps sebességgel tűnik ideálisnak. A lassított felvételek akár 480 fps sebességgel és HD felbontásban is elkészíthetők.

Egyes Asus telefonok a ROG Phone 8 Pro sarkára lépnek, a más márkájú versenytársak viszont másképp csinálják

Nagyjából ugyanazt a telefont szeretnéd, de nem feltétlenül vágysz a világító hátlapra? Akkor talán érdemes közelebbről megnézned ugyanennek a gyártónak egy meglepő újdonságát, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Ha fontos számodra a világító hátlap, akkor fontolóra veheted az Asus ROG Phone 8 alapmodelljét is. Utóbbi tulajdonképpen csak kevesebb RAM-ot (12 GB) és feleannyi tárhelyet kínál. És hogy mit tudnak a versenytársak a többi gyártó soraiban?

A legújabb OnePlus 12 5G alacsonyabb árról indul, de szintén fele akkora tárhellyel. Kijelzője hosszúkásabb és nagyobb felbontású. A játékokat elvileg ugyanolyan szinten kezeli, hiszen a processzor és a grafika megegyezik az Asuséval. A OnePlus valamivel jobb fotókat készít, és részletesebb periszkópos teleobjektívvel is rendelkezik. Emellett erősebb töltési lehetőséggel is rendelkezik. Másrészt viszont hiányzik belőle a 3,5 mm-es jack csatlakozó, és természetesen nincs hátlapi világítása LED-ek formájában, illetve másodlagos kijelzője sem.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, konkurencia, OnePlus 12
A OnePlus 12 ideális azok számára, akik stílusos és kompakt telefont szeretnének, ugyanakkor elegendő teljesítményt is az igényesebb műveletekhez. A kamera különösen tetszetős. Forrás: oneplus.com

Ha más gamer telefonnal szeretnél versenyezni, választhatod a Nubia Redmagic 9 Pro-t is. Azonban itt sem találsz fényelemet a hátlapon. Megjelenés szempontjából viszont valami egészen mást nyújt. A hatalmas kijelző teljesen lapos, és nem rendelkezik feleslegesen nagy felbontással. A kamerák 50 megapixelesek, de teleobjektív helyett egy sima 2 megapixeles makróval találkozhatunk. 8 GB RAM-ról indulunk, de kapható 16 GB-os változat is. A telefon nem büszkélkedhet sem ellenállósággal, sem vezeték nélküli töltéssel, de az akkumulátor a maga 6500 mAh-s kapacitásával kiemelkedő.

Asus ROG Phone 8 Pro, teszt, konkurencia, Nubia Redmagic 9 Pro
A még mindig kevésbé ismert Nubia márka a Redmagic 9 Pro megjelenésével hívta fel magára a figyelmet. Az Asus azonban teljesítmény tekintetében felveheti vele a versenyt. Forrás: nubia.com
Paraméterek/Modell Asus ROG Phone 8 Pro OnePlus 12 5G Nubia Redmagic 9 Pro 5G
Kijelző Képátló: 6,78" Képátló: 6,82" Képátló: 6,8"
Felbontás: 2 400 × 1 080 px, 388 ppi Felbontás: 3 168 × 1 440 px, 510 ppi Felbontás: 2 480 × 1 116 px, 400 ppi
Típus: AMOLED Típus: AMOLED Típus: AMOLED
Frissítési frekvencia akár: 165 Hz Frissítési frekvencia akár: 120 Hz Frissítési frekvencia akár: 120 Hz
Védelem: Corning Gorilla Glass Victus 2 Védelem: Corning Gorilla Glass Victus 2 Védelem: Corning Gorilla Glass 5
Hátlapi kamera Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx
Széleslátó: 13 Mpx Széleslátó: 48 Mpx Széleslátó: 50 Mpx
Teleobjektív: 32 Mpx Teleobjektív: 64 Mpx Makró: 2 Mpx
Előlapi kamera 32 Mpx 32 Mpx 16 Mpx
Lapkakészlet Snapdragon 8 Gen 3 Snapdragon 8 Gen 3 Snapdragon 8 Gen 3
GPU Adreno 750 Adreno 750 Adreno 750
RAM 16 / 24 GB 12 / 16 GB 8 / 12 / 16 GB
Belső tárhely 512 / 1024 GB 256 / 512 GB 256 / 512 GB
Operációs rendszer Android 14, ROG UI Android 14, OxygenOS 14 Android 14, Redmagic OS
5G hálózati támogatás
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP65
Akkumulátor 5 500 mAh 5 400 mAh 6 500 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 65 W / 15 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 100 W / 50 W Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 80 W / -
USB-C
Méret 163,8 × 76,8 × 8,9 mm 164,3 × 75,8 × 9,15 mm 164 × 76,4 × 8,9 mm
Tömeg 225 g 220 g 229 g
Csomag tartalma telefonkészülék, töltőadapter, USB-C kábel, átlátszó tok, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, töltőadapter, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, töltőadapter, USB-C kábel, átlátszó tok, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató

Az Asus ROG Phone 8 Pro egy gamer szörnyeteg szerény testbe zárva

Asus ROG Phone 8 Pro; teszt, értékelés

Asus ROG Phone 8 Pro

Mobiltelefonok

Mi jellemzi az Asus ROG Phone 8 Pro készüléket néhány szóban? Igazán drámai dizájn-átalakításon esett át, hogy jobban beleolvadjon a konkurenciába, beleértve a karcsúbb keretet is. Szerencsére nem állt meg itt, az új test teljesen vízálló, a kamerával háromszorosan nagyíthatsz egy jelenetet minőségromlás nélkül, és a vezeték nélküli töltés is belekerült. Az újabb processzor adott, ahogy a már bevált AirTrigger dedikált nyomógombok, a második USB-C port és a teljesítmény szabályozása is. A játékosoknak nem sok okuk van más telefont választani, még árban is jó vételről beszélhetünk. A telefon tényleg sok mindenre képes.

Előnyök

 • Generációkon átívelően kisebb és könnyebb, tartósabb
 • Csúcskategóriás kijelző egy apró kivágással
 • A teljesítmény és a rendszerhangolás felülmúlja a várakozásokat
 • A teleobjektív jól tud jönni
 • Végre vezeték nélküli töltést is kapott
 • A töltő és a tok a csomag részét képezi

Hátrányok

 • A masszív csomagolás egy kicsit feleslegesnek tűnik
 • A 2 évnyi támogatás az Android verziókhoz nem sok
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az Asus által végrehajtott változtatások sikeresek voltak. Az Asus ROG Phone 8 Pro megőrizte vezető pozícióját a gamer telefonok között, így az új generáció, az olcsóbb ROG Phone 8-at is beleértve, a figyelem középpontjában áll. Az új dizájnt egyeseknek meg kell majd szokniuk, de bátran kijelenthető, hogy igazán szupererős cuccokat pakoltak bele.

Amit korábban az Asus ROG Phone 8 Pro készülékről írtunk

Cikk

• Szerző: Matěj Toul

Megérkeztek az Asus új gamer kütyüi. A gyártó a Las Vegasban megrendezett CES 2024-en mutatta be az új Asus ROG Phone 8 és Asus ROG Phone 8 Pro készülékeket. Az újdonságok természetesen a legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel vannak felszerelve, méghozzá egy kis extrával, ugyanakkor a hétköznapi felhasználóknak is örömet tudnak szerezni. Idén teljesen új köntösben mutatkoztak be a gamre telefonok, a gyártó a kamerarendszeren is dolgozott, amelyből nem hiányzik a teleobjektív sem. Mit kínál a ROG Phone 8? Mikor kerül forgalomba és milyen árcédulával?

Asus ROG Phone 8 a 8 Pro teszt

Asus ROG Phone 8 és Asus ROG Phone 8 Pro (BEMUTATÓ) – TARTALOM

 1. Az új Asus ROG Phone 8 sorozat célja, hogy közelebb hozza a dizájnt a hétköznapi felhasználókhoz
 2. Az új telefonok kijelzője egy másfajta AMOLED panel technológián alapul
 3. Megfelelő kamera egy gamer telefonban? Az Asus ROG Phone 8 állítólag pontosan ezt kínálja
 4. A ROG Phone 8 mobilok Snapdragon 8 Gen 3-mal és exkluzív X móddal rendelkeznek
 5. Az új Asus ROG Phone 8 hűtése még jobb, emellett visszatér a külső hűtő is
 6. Milyen eséllyel indul az Asus ROG Phone 8 a konkurenciával szemben?
 7. Asus ROG Phone 8 és Asus ROG Phone 8 Pro – paraméterek táblázata
 8. Asus ROG Phone 8 és ROG Phone 8 Pro – ár és elérhetőség

Az új Asus ROG Phone 8 sorozat célja, hogy közelebb hozza a dizájnt a hétköznapi felhasználókhoz

Az Asus ROG Phone 8 telefonok idén igazi dizájnmeglepetést okoztak. A gyártó úgy döntött, hogy elhagyja a meglehetősen jellegzetes gaming megjelenést, és vizuálisan teljesen újratervezte új gamer telefonjait. Elegáns, a hagyományos zászlóshajókhoz közelebb álló megjelenéssel büszkélkedhetnek, és a márka történetében először a fotómodul is a vízszintes elrendezésről a már megszokott, szögletesebb formátumra vált. Annak érdekében azonban, hogy a dizájn tekintetében ne olvadjon be teljesen a többi telefon közé, a fotómodul saját, jellegzetes megjelenést kapott.

Asus ROG Phone 8 dizájn
Az Asus ROG Phone 8 alapváltozata két színváltozatot kínál - feketét és szürkét.

De a dizájn-innovációknak még nincs vége. A ROG Phone 8 jelentősen könnyebb és keskenyebb lett, alig 9 mm vastag. Mi több, az új kijelzőtechnológiának köszönhetően a gyártónak sikerült drasztikusan csökkenteni a keret vastagságát is, így a kijelző-test arány tekintélyes, 94%-os értéket ért el. Örömteli az is, hogy mindkét ROG Phone 8 rendelkezik IP68-as ellenállósági tanúsítvánnyal.

Az Asus azonban nem feledkezik meg a múltról sem - a telefonok megtartják az egyik legjellegzetesebb dizájnelemet, a hátlapon található megvilágított ROG logót, illetve a ROG Phone 8 Pro esetében a testreszabható AniMe Vision kijelzőt is.

Az új telefonok kijelzője egy másfajta AMOLED panel technológián alapul

Elődeihez képest az Asus ROG Phone 8-ban egy E6 típusú AMOLED panel kapott helyet - ez körülbelül egy évvel ezelőtt került bevezetésre, és nem egyedülálló, de az Asusnál most jelent meg először. Amellett, hogy keskenyebb keretet tesz lehetővé, fényerőnövekedést is hoz, így a hosszan tartó 1600 nits fényerő csúcsértéke akár 2500 nits-ig emelkedhet. Továbbá egy gamer telefon esetében a megnövelt képfrissítési frekvencia is elengedhetetlen - ebben az eseten ez 165 Hz, de ez nem változott a generációk között. Idén azonban az LTPO technológiának köszönhetően adaptív, így a tartalomtól függően akár 1 Hz-re is lecsökkenhet.

Asus ROG Phone 8 Pro dizájn
Bár az Asus ROG Phone 8 Pro csak fekete színben kapható, a hátlapján testreszabható AniMe Vision kijelző található.

Megfelelő kamera egy gamer telefonban? Az Asus ROG Phone 8 állítólag pontosan ezt kínálja

A kamerák gyakran elég alacsonyan szerepelnek a gamer telefonok prioritási listáján. Idén azonban úgy tűnik, hogy az Asus ROG Phone 8 a normál zászlóshajók felhasználóit is le akarja nyűgözni, az új dizájnból és a továbbfejlesztett kamerarendszerből ítélve. A telefonok egy 50 Mpx-es Sony IMX890-es szenzorral ellátott főkamerával büszkélkedhetnek, ilyen érzékelő kapott helyet például a zászlóshajó OnePlus 11-ben is. Az objektív f/1.9-es rekeszértékkel rendelkezik.

Asus ROG Phone 8 vízállóság
Az Asus ROG Phone történetében először az új telefonok IP68-as vízállóságot biztosítanak.

A második a sorban a 13 Mpx-es (f/2.2) széles látószögű kamera, amely ugyanolyan, mint az elődjénél, de a hab a tortán a teleobjektív. És nem is akármilyen objektív, legalábbis paramétereit tekintve nagyon érdekesnek tűnik. Ez egy háromszoros optikai zoommal és f/2,4-es rekeszértékkel rendelkező objektív. Mögötte pedig egy 32 megapixeles érzékelő található. A teleobjektív optikai stabilizációt is kapott, a fő szenzorhoz pedig "hibrid gimbal stabilizációt" készített a gyártó. Hogy ez a gyakorlatban hogyan fog működni, azt csak az idő és a várható tesztünk fogja megmondani.

A ROG Phone 8 mobilok Snapdragon 8 Gen 3-mal és exkluzív X móddal rendelkeznek

Természetesen a teljesítmény kiemelten fontos szerepet játszik egy gamer telefon esetében, és az Asus ROG Phone 8 biztosan nem veszi ezt félvállról. Olyannyira nem, hogy a felhasználók garantáltan nagyobb teljesítményt kapnak, mint a konkurenciánál. Az új telefonok ugyanis a legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel vannak felszerelve, de egy exkluzív, X Mode nevű üzemmódot is kínálnak, amely még egy kicsit tovább növeli a teljesítményt.

i

Az eltérő kialakításon kívül az egyetlen különbség a Pro változat és az alapmodell között a memória. Az Asus ROG Phone 8 Pro 16 GB-os változatban lesz nálunk elérhető, míg az alapmodell 12 GB RAM-mal érkezik. A tárhely szintén fontos tényező lesz nálunk - az alapmodell 256 GB-ot, míg a ROG Phone 8 Pro 512 GB-ot kínál.

Valószínűleg valamiféle túlhajtásról lehet szó, hasonlóan ahhoz, amit a Samsung Galaxy Z Fold5 és más tavalyi Samsung telefonok esetében is láthattunk, különösen azoknál, amelyek az exkluzív Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy lapkakészlettel rendelkeznek. Az előzetes benchmarkok alapján úgy tűnik, hogy a teljesítményelőny a konkurenciával szemben nagyjából 5-10% körüli. Ez nem sok, de a legigényesebb játékosok számára minden extra FPS számít.

Az új Asus ROG Phone 8 hűtése még jobb, emellett visszatér a külső hűtő is

A gamer telefonok esetében a hűtés kulcsfontosságú. Csak megfelelő hőelvezetés mellett tudják a mobiltelefonok hosszú távon fenntartani a nagy teljesítményt anélkül, hogy az alkatrészek károsodnának. Az újratervezett hűtés állítólag akár 20%-kal hatékonyabbá teszi a hőelvezetést, mint ahogy azt a ROG Phone sorozatnál megszokhattuk, a hővezető tulajdonságok pedig külső hűtőbordával tovább javíthatók. Ez idén kisebb és könnyebb, a gyártó pedig AeroActive Cooler X-nek nevezte el.

Asus ROG Phone 8 Pro hűtés
Az AeroActive Cooler X külső hűtő segít kordában tartani a hőmérsékletet a hosszú játékmenetek során.

Milyen eséllyel indul az Asus ROG Phone 8 a konkurenciával szemben?

Mivel a gamer telefonok kínálata meglehetősen gyér, az Asus ROG Phone 8 és 8 Pro valószínűleg népszerű választás lesz a játékrajongók körében. A legnagyobb konkurenciát az újonnan bemutatott Nubia Red Magic 9 Pro jelenti, mely elsősorban az igen barátságos árcédulájával vonzza magára a tekinteteket, de természetesen a paraméterek szempontjából kompromisszumokra kell számítanunk.

A Redmagic 9 Pro Snapdragon 8 Gen 3-mal rendelkezik (normál változatban), "csak" 120Hz-es panellel és a paraméterek tekintetében lényegesen gyengébb kamerával. Ugyanakkor a Redmagic 9 Pro nem érhető el teljes hazai forgalmazásban. Csak a globális európai változat rendelhető meg, közvetlenül a gyártó weboldaláról.

i

A legújabb Redmagic 9 Pro-t nálunk nem találod meg, de ha egy valamivel kedvezőbb árú gamer telefont keresel, akkor a régebbi Redmagic 8 Pro is érdekelhet, amelyet nálunk is megvásárolhatsz.

Az Asus ROG Phone 8 azonban úgy néz ki, mint egy hagyományos zászlóshajó, így már jobban összehasonlítható a többi piacvezető telefonnal. Ha például a Xiaomi 14-es modelljeit nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a ROG Phone 8 a képfrissítési sebességgel és az X Mode által nyújtott csipetnyi teljesítménnyel kerekedik felül. A Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro javára írható azonban a sokkal finomabb kijelző és a nagyon jó képességű 50 megapixeles kamerák triója.

Asus ROG Phone 8 és Asus ROG Phone 8 Pro – paraméterek táblázata

Míg az Asus ROG Phone 8 többféle tárhelyváltozatban is bemutatkozott, nálunk csak kettő érhető el - az alap és a Pro. Összehasonlításukat alább találod.

Paraméterek/Modell Asus ROG Phone 8 Asus ROG Phone 8 Pro
Kijelző 6,78″ (19 : 9) 6,78″ (19 : 9)
2 400 × 1 080 px, 388 ppi 2 400 × 1 080 px, 388 ppi
LTPO AMOLED, 1–165 Hz LTPO AMOLED, 1–165 Hz
Hátlapi dizájn Aura RGB logó
AniMe Vision kijelző
Hátlapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,9, hibrid gimbal stabilizáció
fő: 50 Mpx, f/1,9, hibrid gimbal stabilizáció
széleslátó: 13 Mpx, f/2,2, 120°
széleslátó: 13 Mpx, f/2,2, 120°
teleobjektív: 32 Mpx, f/2,4, 3× optikai zoom, OIS
teleobjektív: 32 Mpx, f/2,4, 3× optikai zoom, OIS
Előlapi kamera 32 Mpx
32 Mpx
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, X Mode Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, X Mode
GPU Adreno 750 Adreno 750
RAM 12 GB 16 GB
Belső tárhely 256 GB 512 GB
Operációs rendszer Android 14 Android 14
5G támogatás
Akkumulátor 5 500 mAh 5 500 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli: 65 W / 15 W Gyorstöltés / vezeték nélküli: 65 W / 15 W
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dirac Virtuo fülhallgatóhoz sztereó, Dirac Virtuo fülhallgatóhoz
Méret 163,8 × 76,8 × 8,9 mm 163,8 × 76,8 × 8,9 mm
Súly 225 g 225 g

Asus ROG Phone 8 és ROG Phone 8 Pro – ár és elérhetőség

Az új Asus ROG Phone 8 és Asus ROG Phone 8 Pro már előrendelhető. Az elővételben történő vásárlás előnye egyértelműen az elsőbbségi szállítás, valamint az Asus ROG Phone 8 Pro modell esetében egy ajándék, Aero Active Cooler X formájában. Az Asus ROG Phone 8 fekete vagy szürke, a ROG Phone 8 Pro csak fekete színben kapható. Az árazás az előrendelési szakaszban a következőképpen alakul:

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az új Asus ROG Phone 8 telefonok idén valóban meg tudtak lepni, és újításokból sincs hiány. A gaming szegmens mellett a normál zászlóshajók felhasználóit is szeretnék megszólítani. Hogy ez mennyire sikerül nekik, azt a következő hetekben meglátjuk, de a paraméterek tekintetében az új telefonok nagyonis biztatóak.

Asus ROG Phone 8 Asus ROG Phone 8 Pro
Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 10×
Asus ROG Phone 8 Pro 16GB/512GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
490 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST060b1
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
441 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST059b1
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - szürke - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - szürke
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
441 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST059b2
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 28×
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 180Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 80W, vezeték nélküli töltés 66W, 5600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
+Ajándék Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék melynek értéke 90 190 Ft
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM331b1
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 28×
HONOR Magic6 Pro 12GB / 512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 180Mpx teleobjektív, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 80W, vezeték nélküli töltés 66W, 5600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
+Ajándék Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék melynek értéke 90 190 Ft
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM331b2
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 42×
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ONE0092b1
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 42×
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
449 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0092c2
4,9 13×
Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB, fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa06b1
4,9 13×
Nothing Phone (2a) 12GB / 256GB, fehér
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
149 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 02.
Termékkód: NOTHa06c2
ASUS Zenfone 11 Ultra 12GB/256 GB - fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ASUS Zenfone 11 Ultra 12GB/256 GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
424 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058d3
ASUS Zenfone 11 Ultra 12GB/256 GB - kék - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
ASUS Zenfone 11 Ultra 12GB/256 GB - kék
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
424 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058d4
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánfekete
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
564 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b1
4,8 75×
Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király jegeskék
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
194 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0263b1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 165×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
558 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
4,8 75×
Samsung Galaxy A55 5G 8GB / 128GB Király lila
Mobiltelefon - 6,6"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Samsung Exynos 1480 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
194 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0263b2
VIVO X100 Pro 5G 16GB/512GB fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 14×
VIVO X100 Pro 5G 16GB/512GB fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2800 × 1260 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, MediaTek Dimensity 9300 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,75) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
436 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VIV121b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b1
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 182×
iPhone 15 Pro Max 256 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,7"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
549 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI048b2
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 262×
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b3
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 262×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ