AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Asus ROG Phone

Termékkatalógus
Asus ROG Phone
5 3 értékelés
Mobiltelefon - 6", 2160 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső memória, 12 Mpx felbontású + 8 Mpx felbontású, hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, IP55 védelem, kártyafüggetlen, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.1 Oreo
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  AST032ax Gyártó honlapja:

Asus ROG Phone

 A telefon funkciói 

 158,8 mm 

Asus ROG Phone

 76,1 mm 

Asus ROG Phone

 8,3 mm 

A telefon tömege: 200 g

Úhlopříčka displeje

6,0"

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Android 8.1 Oreo

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4000 mAh

akkumulátor

MicroSim

2 × nano

a SIM-kártya típusa

Rozměry

76,1 × 158,8 × 8,3 mm

a telefon méretei (Sz × M × V)

Vnitřní paměť

128 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

12 + 8 Mpx

kamera

Připojení

LTE

a leggyorsabb internet

SD karta

nincs

memóriakártya-foglalat

Váha

200 g

a telefon tömege


Asus ROG Phone

Rendkívül hatékony Snpadragon 845 CPU

Asus ROG Phone

Innovatív GameCool hűtőrendszer párologtató kamrával

Asus ROG Phone

Gyors 90 Hz-es kijelző 1 ms-os válaszidővel

Asus ROG Phone

AMOLED kijelző HDR felbontással

Asus ROG Phone

Érzékeny AirTriggerek tapintásos visszajelzéssel

Asus ROG Phone

Egyedi design oldalsó csatlakozókkal

Az elismert ASUS úgy döntött, hogy a ROG Phone gamer telefonnal meghódítja a mobil piacot, amelyet szó szerint teletömött napjaink legjobb hardverével. Ha komolyan gondolod, hogy a mobilodon játszol, akkor nincs más választásod. Egy nagyméretű kijelző, egyedülállóan megoldott hűtés és különlegesen tervezett vezérlés a két programozható ultrahangos AirTriggerrel és a tapintásos vezérlőkkel (haptic controller)

Futurisztikus design

Az ASUS ROG Phone vízálló háza kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokból készül. Konkrétan réz elemekkel ellátott, pontosan vágott 2,5D és 3D ívelt Corning Gorilla üveg és fém keret kombinációjáról van szó.

A hatékony ASUS ROG gamer okostelefon

Komponenseinek köszönhetően, amelyeket a késleltetés és késedelem nélküli pontos válasz érdekében optimalizáltak, az ROG Phone új szintre emeli a mobilos játékot. A nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 a processzor órajele hihetetlen 2,96 GHz. Az Adreno 630 GPU egy nagy teljesítményű gamer chip, amelynek grafikai teljesítménye akár 30 %-al is meghaladja az előző generációét.


Asus ROG Phone

ROG GameCool

Egy ekkora teljesítmény szükségszerűen több hőt termel. A ROG Phone-t azonban rendkívül hatékony, párologtató kamrákkal ellátott belső hűtőrendszerrel, valamint réz hőcserélővel és a felületi csatlakozókon szénbevonatú tömítéssel szerelték fel a maximális hűtési teljesítmény érdekében. Levehető AeroActive Cooler külső hűtővel is rendelkezik, amely további hűtési teljesítményt nyújt, ha nagyon keménnyé válik a helyzet.


16-szor nagyobb terület a hőelvezetéshez

Akár 47 %-kal javul a processzor hatékonysága

5-ször hosszabb üzemidő maximális teljesítmény mellett

6"-es AMOLED kijelző HDR-vel

Az elmosódásmentes és tökéletesen folytonos képekért a ROG Phone kiváló AMOLED kijelzőt használ 90 Hz-es frissítési sebességgel és 1 ms-os válaszidővel. A 108,6 %-os DCI-P3 (sRGB 145 %) színskálával a színek hihetetlenül élénkek, így a játékok világai olyan gyönyörűnek tűnnek, mint amilyennek szánták, és a 10 000: 1 kontrasztú HDR képek segítenek felfedni a sötét sarkokban rejlő valamennyi részletet.

Oldalsó USB-C port és programozható AirTriggerek

A kihívást jelentő játékok logikus következménye az akkumulátor felgyorsult lemerülése. Az ASUS ezért úgy döntött, hogy a többfunkciós USB-C portot a telefon oldalának közepére helyezi. Ez a tökéletes hely, amely szórakozás közben nem korlátoz.

Az egyedülálló AirTrigger ultrahangos érintésérzékelőknek köszönhetően a ROG Phone telefon a játékkonzolokéhoz hasonló élményt nyújt. Az érzékelők közül kettőt a képernyő tetején balra/jobbra indított triggerként optimalizálták (a harmadik portré módban használható), és teljesen programozhatóak, hogy aktiválhasd az összes rendelkezésre álló programot a játék képernyőjén. Például célzás, lövés, készletválasztás, vezetés vagy a játékban való navigálás közben.


Természetes játékkomfort

Az AeroActive Cooler telepítésével  egy oldalsó USB-C portot egy és 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozót kapsz a korlátlan játékhoz. Az oldalsó csatlakozó az exkluzív bővítőmodulokhoz is használható, beleértve a mobil dokkolóegységet és a TwinView dokkolóállomást is.

Asus ROG Phone


Asus ROG Phone

Magával ragadó hangzás 

A két elülső sztereó hangszóró intelligens erősítőkkel maximalizálja a hangerőt. A DTS Headphone:X technológia használata is intenzív élményt ígér, amely kiváló minőségű surround hangzást küld a fejhallgatóba.

Aura RGB világítás és gyors töltés

A ROG Phone az első telefon a világon, amely ASUS Aura RGB világítással és megvilágított ROG logóval rendelkezik, és képes felmutatni a világítási módok teljes skáláját: statikus, lélegző, villogó hatású vagy színes ciklus.

Ezért a ROG Phone nem csak a gyors Quick Charge 4.0 töltését támogatja, hanem a mellékelt ROG tápegység használatakor az ASUS HyperCharge előnyeit is megkapod, amely egy olyan töltési technológia, ahol a töltő áramkörök  a hálózati adapteren belül, és nem a telefonban találhatóak. Ez nagyobb teljesítményt (akár 20 W) biztosít a rövidebb és biztonságosabb töltéshez.


Asus ROG Phone

Duális kamera

A ROG Phone a Sony IMX363 képérzékelővel felszerelt duális kamera mellett teszi le a voksot. A 12 Mpx-es kamera mesterséges intelligenciával rendelkezik 16 különböző típusú környezet felismeréséhez. Ennek köszönhetően mindig megtalálod a tökéletes feltételeket  a kiváló felvételek készítéséhez. A másodlagos hátlapi kamera 120 fokos, széles látószögű objektívet használ a széles látómező megragadásához.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12+8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
158,8 mm Kész!
Szélesség
76,1 mm Kész!
Mélység
8,3 mm Kész!
Súly
200 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,96 GHz (2 960 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 8.1 Oreo Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ROG Phone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ROG Phone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ROG Phone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ROG Phone.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ