ApF HU ApF HU

ASUS ROG Spatha - titánfekete

Termékkatalógus
ASUS ROG Spatha - titánfekete
4,9 10 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, lézeres, 8200DPI, rgb háttérvilágítás, 2 m hosszú kábel, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, színe: fekete
Kód:  NA748r8 Termékszám:  90MP00A1-B0UA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG Spatha - titánfekete

Nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatunk egy igazi játékos egeret az Asus-tól. Ez a világmárka most egy új eszközzel állt elő, amely a maga sajátos fekete és piros dizájn elemeivel, valamint a világító ROG logóval biztos, hogy megszólít minden játékost. Az egér oldalán maja mintát találhatunk, így ez az eszköz tökéletesen illik az ROG Whetstone egérpadhoz, amely hasonló stílussal rendelkezik. Az ergonomikus felületen összesen 12 programozható gomb és egy görgő található. Az egér jobbkezeseknek készült.

Kiemelt jellemzők

  • Agresszív és éles kialakítás, amely valóban kitűnően néz ki
  • Jobbkezeseknek ajánlott
  • 12 azonnali programozható gomb
  • Magnéziumos konstrukció
  • Vezetékes, és vezeték nélküli működés
  • RGB háttérvilágítás
  • Beépített flash memória, akár öt játékprofil mentéséhez

Kiváló játéktárs

Az egér lézer szenzorral van felszerelve, amely felbontása eléri a 8200 dpi-t és képes akár 150 hüvelyk távolságot érzékelni másodpercenként. A gyorsulás értéke 30 g. A beépített flash memória akár öt játékprofilt elmentését teszi lehetővé. Az Armour szoftverrel könnyedén beállíthatsz minden fontos funkciót, paramétert és világítási effektust. Az egeret a számítógéphez egyszerűen csatlakoztathatod az aranyozott USB 2.0 csatlakozóval. További kiemelt előnye, hogy képes akár vezetékes és vezeték nélküli módban is működni. Ha a vezetékes megoldást választod, akkor a rendelkezésedre álló két méteres kábellel nem lesz probléma a csatlakozás, így bárhonnan könnyedén el tudod azt érni.

RGB háttérvilágítás

Az ROG Spatha agresszív motívumokkal és formákkal, valamint függetlenül állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. Az RGB LED világítás megtalálható a görgő oldalain, a szélső gombokon valamint az ROG logón. Azonnali hat előbeállítással rendelkezik. Így könnyedén választhatsz: Statikus, Pulzáló, Színváltó, Kattintás, Véletlen és Akkumulátor módok között.

Kompatibilis:
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 és Windows 7

A csomag tartalma:

  • vezeték nélküli vevő/ töltő dokk
  • 2 méteres USB fonott bevonatú kábel
  • 1 méteres USB gumi bevonatú kábel
  • 2 db Japánban gyártott kapcsoló
  • táska
  • csillagcsavarhúzó 
  • 2 darab ROG logós matrica
  • tanúsítvány

Paraméterek

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG Spatha - titánfekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG Spatha - titanově černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG Spatha – titanovo čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG Spatha - Titanschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG Spatha - Titanschwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ