A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ASUS ROG STRIX B250H GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX B250H GAMING
Alaplap - Intel B250, DDR4, PCIe x16 slot, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, ATX, sc1151
Kód:  AC262j1 Termékszám:  90MB0TS0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX B250H GAMING

Ez a nagyszerű kialakítású ASUS ROG STRIX alaplap ötvözi a stílusos, kifinomult design és a minőségi kivitelezés, kidolgozozottság nyújtotta előnyöket. Ez egy 1151-es sockettel rendelkező alaplap, amely a 6. és 7. generációs Intel processzorok számára készült. A B250 chipsettel, DDR4 (2133/2400MHz) memóriával működő, ATX formátumú alaplap összesen 4 porttal rendelkezik, amelyek teljes kapacitása 64 GB, az XMP-t is beleértve. Az alaplapon emelett még 6 darab PCIe slot is található, amely ideális több videokártya csatlakoztatására is. Természetesen nem hiányozhatnak az M.2 slotok sem a modern SSD-khez, beleértve az Intel Optane memória támogatást. 

Az ATX ASUS ROG STRIX főbb jellemzői

  • Több PCI slot az ATC kivitelezésnek köszönhetően
  • 6. és 7. generációs Intel processzorok támogatása
  • Stílusos ROG STRIX kivitel
  • Kristálytiszta hangzás és akár 8 csatornás audio
  • Hatékony passzív hűtés
  • Kifinomult UEFI BIOS
  • LANGUARD hálózati csatlakozás
  • Piros LED háttérvilágítás

Esztétikus ROG STRIX Gaming kivitel

Az alaplap Republic of Gamers megjelöléssel rendelkezik, amely minden gamer számára ismerősen hangzik. Ide tartoznak a legjobb Asus termékek, amelyek a minőségükkel minden hardcore gamer igényiet kielégítik világszerte. A stílusos ASUS STRIX design egyedülálló megjelenést kölcsönöz az alaplap számára az éles széleknek és a finom íveknek, illetve a hűtőn lévő ROG logónak köszönhetően. Mindez pedig szépen össze van hangolva a fekete és piros elemekkel.

Hatékony hűtés és teljesítmény

Játssz csendesebben és alacsonyabb hőmérsékleten! Ez az ASUS Gaming sorozatának a célja. A passzív hűtőberendezéseken és a MOSFET-en túl még számos érzékelő is ügyel a hőmérsékletre. Az alaplap ezen kívül még négy darab 4 pines tápcsatlakozóval rendelkezik a ventilátorok részére, PWM üzemmód támogatással. További egy darab 4 pines csatlakozó pedig a vízhűtőpumpához tartozik. A Fan Xpert 3 funkció gonoskodik az optimális egyensúlyról a hűtőteljesítmény és az alacsony zajszint között. 

A csomag tartalma:
4x SATA kábel
2x  M.2 csavarcsomag
1x DVD a szoftverrel
1× 10v1 ROG matrica a kábelek felcímkézéséhez
1x Q-Shield
ROG STRIX matrica
Használati útmutató

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX B250H GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX B250H GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX B250H GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX B250H GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX B250H GAMING.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ