ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX H270F GAMING
4,4 3 értékelés
Alaplap - Intel H270, DDR4, PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB 3.1 type C, USB 3.0, Intel GLAN, 8 csatornás audio, HDMI, DVI, DisplayPort, ATX, sc1151
Kód:  AC272i1 Termékszám:  90MB0S70-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Egy kivételes játékosnak kivételes alaplapra van szüksége, mely a maximális játékélményt biztosítja, hogy kitűnjön a tömegből. Jelen alaplap a ROG (Republic of Gamers) terméksorozat egyikeként minden bizonnyal megfelel ennek a követelménynek. A kiegészítő felszerelések az első osztályú újítások csúcsteljesítményét garantálják, mely rengeteg játékos számára jelent hatalmas örömet. A H270 lapkakészlet és az Intel Socket LGA1151 processzor lehetővé teszi, hogy Ön a legújabb Kaby Lake-ben rejlő összes lehetőséget kihasználhassa. Ráadásul az ASUS STRIX H270F nem csak egy kiváló alaplap, hanem egy stílusos kiegészítő azoknak, akik büszkélkedni szeretnének gamer számítógépükkel. Az alaplapot ugyanis kiváló esztétikai jellemzőkkel látták el, mint például az Aura LED-es megvilágítás, mely a gép ragyogását biztosítja.

Legfontosabb jellemzői

  • A H270 lapkakészlet támogatja a Socket LGA1151 processzorokat, lehetővé téve a hetedik generációs Kaby Lake-hez való csatlakozást
  • Négy DDR4 memória-bővítőhely, melyek maximális frekvenciája 3300 MHz
  • Az USB 3.1 akár 10 Gb / s sebességgel biztosítja az adatátvitelt
  • DIGI digitális fázis szabályozás, mely biztosítja az stabil áramellátást
  • A videokártya AMD CrossFire kompatibilis
  • Hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás hangzást biztosít
  • RGB Aura megvilágítás, 4-tűs csatlakozó külön LED-szalagokhoz

Csúcsminőségű alkatrészek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzort és DDR4 memória típust, melynek maximális kapacitása 64 gigabyte. Ezen kívül négy darab bővítőhelyet kap helyet, két csatornás architektúrával. Az akár extrém 3300 MHz frekvenciájú DDR4 bővítőhely (OC) fokozott stabilitást nyújt. Az USB 3.1 bővítőhelynek (1 x Type-A, 1 x Type-C) köszönhetően az akár 10 Gb adatátviteli sebességet tapasztalhatja másodpercenként. Ha az USB 3.1 kimenet kevésnek bizonyulna, a nyolc darab USB 2.0 és hat darab USB 3.0 csatlakozó minden bizonnyal Önt is magával ragadja majd. A DIGI digitális fázis szabályozás biztosítja a megbízható áramellátást, hogy Ön élvezhesse az optimális teljesítményt, a rendszer stabilitását, illetve a kiváló energiahatékonyságot.

Játékosoknak

A PCI Express 3.0 bővítőhelynek köszönhetően több grafikus kártyát csatlakoztathatunk AMD CrossFire módban. Ez nagy mértékben növeli a grafikus teljesítményt még a legújabb játékoknál is, így Ön a legmagasabb szinten is akár 4K felbontásban élvezheti a játék minden pillanatát. A minél izgalmasabb játékélmény elérésének érdekében, a gyártó pedig kiváló minőségű hangkártyával látta el az alaplapot, mely természetes és élethű hangzást biztosít a nyolc csatornás hangkodek segítségével. 

M.2 foglalat az alaplapon

A gyors SSD csatlakozás érdekében a gyártó modern  M.2 felülettel látta el az alaplapot, mely maximális 32 Gb adatátviteli sebességre képes másodpercenként. Ezekkel az eszközökkel az operációs rendszer, illetve az erre telepített alkalmazások gyorsabb működését érheti el, túlszárnyalva így egy szabványos SATA 3.0 csatlakozást.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1120A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX H270F GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H270F GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX H270F GAMING.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ