AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Gamer laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 15,6", 1920 × 1080, tükröződésmentes IPS, 8 GB RAM DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, 256 GB SSD, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 802.11ac, 4 cellás, 64 Wh akkumulátor, Endless OS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
351 600 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  NA668h10d Termékszám:  GL504GM-ES312 Gyártó honlapja:
ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete 351 600 Ft Újszerű raktáron

ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete

ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

ASUS ROG Strix SCAR II Edition GL504GM, csúcskategóriás gamer notebook, 144 Hz-es kijelzővel

Az a hiedelem, hogy egy notebook nem használható játékra, már rég nem érvényes. Ez az exkluzív modell a Republic of Gamers-től meghaladja a standard tabletek teljesítményét. A minden részletre kiterjedő kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően ez a notebook egy igazi mestermű. A legújabb ASUS ROG Strix SCAR II Edition  GL504GM Gaming Notebook biztosan elnyeri tetszésedet legmodernebb gaming hardver összeállításával, melyet egy 8. generációs Intel Coffee Lake processzor irányít.

Luxus kijelző

A tapasztalt játékos azonnal felismeri a különbséget a szokásos 60 Hz-es kijelző és a villámgyors 144 Hz-es képernyő között . Az ASUS SCAR II azonnal a játék közepébe varázsol, s érezhető fölényt biztosít ellenfeleiddel szemben.

144 Hz

Frissítési ráta

3 ms

Válaszidő

Keskeny keretes kijelző

Új design kevésbé tolakodó képernyőkerettel, mely egy kompaktabb, 2,33 cm-rel keskenyebb eszközt eredményez, mint az előző generáció . A Strix SCAR II teljes súlya mindössze 2,4 kg, tehát könnyen hordozható, hogy bárhol harcolhass.

6-magos processzor és modern grafika a nagy kihívást jelentő játékokhoz

Az ASUS a legújabb Intel Core i7 hatmagos processzor használata mellett döntött, melyet további 16 GB-os memória támogat. Az NVIDIA GTX 1060 grafikus chip kiválóan teljesít a legtöbb játékban akár  Full HD felbontásban is.

Core i7

CPU típus

GTX 1060 6 GB

GPU típus

8 GB

DDR4

256 GB SSD

Gyors tárolás

ASUS SCAR II

NVIDIA GTX

Az NVIDIA Pascal grafikus chip kiválóan teljesít asztali és mobil eszközök esetén is.

ASUS SCAR II

Teljesítmény

Az érezhető intergenerációs teljesítmény növelés zökkenőmentes játékélményt garantál.

ASUS SCAR II

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern kijelzők igényeinek, beleértve a 4K-s felbontást vagy a több monitor közti egyidejű kapcsolatot.

Virtuális Valóság

Az ASUS ROG Strix SCAR II Edition GL504GM tökéletes eszköz a virtuális valóságban megtett első lépéseidhez. Csatlakoztass egy kompatibilis VR-eszközt, és máris új élmények sokasága vár.

Gamer billentyűzet 4-zónás megvilágítással

A Strix SCAR II új billentyűzet-kiosztással segíti, hogy akcióban maradj. Az új elrendezés utánozza az asztali billentyűzet kialakítását, miközben négy billentyűparancsot és négy testre szabható RGB háttér világítású zónát tartalmaz. A kiemelt WASD billentyűk és a többgombos parancsokat felismerő technológia növeli a pontosságot, valamint 20 millió billentyűleütésnyi garantált élettartamával a győzelem mindig karnyújtásnyira lesz!

Aura Sync megvilágítás

Az Aura Sync technológia játékaidnak egyenletes megjelenést biztosít. Testre szabhatod a ROG logót, a Strix SCAR II billentyűzet fénysávjait és a gaming egeret, valamint tetszésed szerint változtathatod a fejhallgatók és egyéb támogató perifériák beállításait. A teljes színtartomány és a hét különböző megvilágítási mód is könnyen állítható az Aura vezérlőpanel segítségével.

Oldalsó hangszórók

Az ASUS ROG Strix SCAR II  GL504GM tisztább, hangosabb és pontosabb hangzást biztosít, így minden művelet úgy hangzik, mintha a valóságban hallanád - minden hang a két oldalsó hangszórón keresztül érkezik. A ROG Sonic Studio a környezeti zajok csökkentésére és a hangzás stabilizálására is képes, így még a legfinomabb hangok is hallatszanak! Az intelligens erősítő technológia figyeli a hangkimenetet és valós idejű beállításokat végez, így feltekerheted a hangerőt anélkül, hogy aggódnod kellene a hangszóró kamrák károsodása miatt. Az eszköz 200% -kal erősebb hangteljesítményt kínál, magasabb dinamikus tartománnyal és erősebb basszussal.

2 ×

Hangosabb

3 ×

Erősebb basszus

ROG GAMING CENTER

A ROG Gaming Center egy billentyűparancs  megnyomásával hívható elő. Ez egy átfogó műszerfal sok hasznos információval, köztük  frekvenciákkal, feszültségekkel, valamint CPU és GPU hőmérsékletekkel. A vezérlőpult segítségével valós időben módosíthatod a beállításokat.

Tökéletesen megtervezett hűtőrendszer

Az ASUS ROG Strix SCAR II  GL504GM intelligens hőtervezéssel rendelkezik, amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a notebook alján kialakított szellőzőnyílások több hideg levegő beáramlását teszik lehetővé.

Öntisztító porfogó csövek

Dupla ventilátoros konstrukció

Továbbfejlesztett 12 V-os ventilátorok

Vékony, 0,1 mm-es hűtőbordák

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Kettős hűtés

A 12 V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5 V-osak, erősebb légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtési hatékonyságot. A HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszert alkalmaz, mely kizárja a port és egyéb szennyeződéseket a rendszer megbízhatóságának és tartósságának növelése érdekében.

ASUS ROG Strix SCAR II EditionImage caption

Bővített burkolás

A hűtőcső egyedülálló kialakítása egy kiterjedt burkolólapot is magába foglal, amely elnyeli a hőt a CPU-tól és a GPU-tól, és egyenletesen elosztja a hőképződés megelőzése érdekében. Ez a chipkészlet alkatrészeit 90 ° C alatt tartja, mely növeli a rendszer élettartamát és megbízhatóságát.

Akár 30% -kal magasabb WiFi-lefedettség

Az OG Strix a világ első játékgépe, amely több Wi-Fi antennával rendelkezik, így 30% -kal erősebb Wi-Fi átvitelt és kevesebb kapcsolatvesztést eredményez. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia négy antennát alkalmaz a gép elülső és hátsó oldalán, amely  egyedi algoritmussalfolyamatosan vizsgálja és kiválasztja a legjobb pár antennát a másik oldal térerő vesztésének lefedésére, ami a lehető legerősebb Wi-Fi jelet eredményezi.

Portok bőségesen

A gazdagon felszerelt eszközt számos port egészíti ki, többek között a HDMI 2.0, a mini DisplayPort 1.2 és a legújabb USB-C csatlakozó . Két USB 3.2 Gen1 és egy USB 3.2 Gen2 port is rendelkezésedre áll. A világhálóhoz való csatlakozáshoz Bluetooth 5 és a villámgyors 802.11ac Wi-Fi szabvány szolgál.


Paraméterek

Összehasonlít
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
15,6" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1060 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Endless OS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
64 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém + műanyag Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,4 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI, Mini DisplayPort Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 2
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
361 mm Kész!
Maximális magasság
26 mm Kész!
Mélység
262 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ROG Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Véletlenül nem áruhitel alapján rendeltem meg, a rendelést töröltem utólagosan, de most a rendszer nem engedi, hogy ismét rendeljek, mert a havi limit 1 rendelés ebből a termékből. Kérem tegyék ezt szabaddá, és ami talán fontosabb, hogy ne adják el, mert nagyon szeretném ezt a laptopot. Előre is nagyon köszönöm! Diamant Ádám

Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR GL504GM-ES312 Fekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ