Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV-EV016T Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV-EV016T Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 17,3", 1920 × 1080, tükröződésmentes, IPS, 16 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060 , 6GB, 512 GB SSD, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 802.11ac, 4-cellás, 64 Wh akkumulátor, Windows 10 Home
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NA683g90x5 Termékszám:  GL704GV-EV016T Gyártó honlapja:

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV-EV016T Fekete

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV, egy csúcsminőségű, 144 Hz-es kijelzővel ellátott gaming laptop

Az olyan tévhitek, hogy egy laptop nem lehet alkalmas játszásra, már régen nem évrvényesek. A Republic of Gamers sorozat exkluzív modellje túlszárnyalja az eddig ismert standard felépítést. Kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művészi remekművé. Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV le fog nyűgözni  a prémium kialakításával, amely csurdultig fel van szerelve a  legmodernebb gaming hardverrel, amelyet a 8. generációs Intel Coffee Lake processzorok irányítanak.

Luxus kijelző

A tapasztalt játékos  azonnal felismeri a különbséget a szokásos 60Hz-es kijelző és a villámgyors 144Hz-es képernyő között. Pont ilyennel  van felszerelve az ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV, amely másodpercek alatt elmélyít a játék központjába. Ezáltal minden harcban  egyértelmű elönyre teszel részt az ellenfeleid felett.

144 Hz

Frissítési ráta

3 ms

Válaszidő

Kijelző vékony kerettel 

Az új kialakítása kevésbé zavaró keretet mutat be, ami egy kompaktabb testet hoz létre, amely 2,33 cm-rel rövidebb, mint az előző generáció. A Strix SCAR II könnyebb, a teljes súlya mindössze 2,9 kg, így maximalizálja az agilitást, így bárhol harcolhats.

6 magos CPU és modern grafika, megfelelő kombináció az igényes  játékokhoz

Az ASUS úgy döntött, hogy itt a legutóbbi hatmagos Intel Core i7 8750H Coffee Lake processzort használja 16 GB memóriával. Az NVIDIA GeForce RTX 2060 grafikus chip ezen felül a legtöbb játékban kiemelkedő teljesítményt nyújt QHD felbontásban.

Core i7

CPU típus

RTX 2060 6 GB

GPU típus

16 GB

DDR4

512 GB

Gyors tárolás

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

NVIDIA TuringTM

Az NVIDIA Turing forradalmi architektúrája és az új RTX platform együttesen ötvözi a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyalatot és még sok más. Az eredmény olyan szinten van, amelyet még eddig nem ismerhettél.

ASUS SCAR II

Teljesítmény

Az intelligens intergenerációs teljesítmény növeli a zökkenőmentes játékélményt.

ASUS SCAR II

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K felbontást vagy több monitor egyidejűleg történő használatát.

A VR támogatása

Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV gamer laptop  alkalmas az első lépések megtételéhez a virtuális valóságban. Csak szerezz be egy VR kompatibilis eszközt, és nekivághatsz az új élményekkel teli világnak.

Gamer billentyűzet 4 zónás világítással

A Strix SCAR II az új billentyűzet elrendezésnek köszönhetően izgalomban tart a játék közben. Az új elrendezés utánozza az asztali billentyűzet kialakítását, és négy billentyűparancsot és négy testreszabható RGB háttérvilágított zónát tartalmaz. A WASD kiemelt kulcsok és a többgombos kattintásfelismerő technológia növeli a pontosságot, és  a garantált  20 millió billentyűleütés élettartamával a győzelem mindig a Tiéd lesz!

Aura Sync világítás

Az Aura Sync technológia a játékrendszerednek egybehangzó megjelenést biztosít. A ROG logó, a Strix SCAR II logó, a Strix SCAR II billentyűzet és az Aura Sync fénysávok, valamint a fejhallgatók és egyéb támogatott perifériák színét mind beállíthatod. A teljes színtartomány és a hét különböző világítási mód könnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.

Oldalsó hangszórók

ASUS ROG STRIX SCAR II A GL704GV tisztább, hangosabb és pontosabb hangzást biztostí, így minden úgy hangzik, mint a valóságban  - minden hangot a  két oldalsó nagy hangsugárzó biztosít. A ROG Sonic Studio még a környezeti zaj csökkentésére és a hang stabilizálására  is képes, így még a legcsendesebb hangok is hallhatók! Az intelligens erősítő technológia figyeli a hangkimenetet és valós idejű beállításokat tesz lehetővé, így növelheti a hangerőt anélkül, hogy aggódnod kellene a füled károsodása miatt, így a teljesítmény 200%-kal hangosabb, mint korábban, nagyobb dinamikus tartományban és basszussal.

2 ×

Hangosabb

3 ×

Erősebb basszus

ROG GAMING CENTER

A ROG Gaming Center a billentyűparancsok valamelyikének megnyomásával hívható elő. Ez egy átfogó műszerfal sok hasznos információval, köztük CPU és GPU frekvenciákkal, feszültségekkel és hőmérsékletekkel. A vezérlőpult segítségével valós idejű beállításokat végezhetsz.

Hibátlan hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV intelligens hőtervezésű, amely hőcsöveket és kettős ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítmény érdekében. A billentyűzet fölött és a notebook alján kialakított speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszik a hideg levegő nagyobb mennyiségét.

Öntisztító porelvezető csövek

Két ventilátoros szerkezet

Továbbfejlesztett 12V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Kettős hűtés

A 12V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtési hatékonyságot. HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszert is tartalmaz, amely kiküszöböli a por és a szennyeződéseket, hogy javítsa a rendszer megbízhatóságát és tartósságát.

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Kibővített gépház

A hőcső egyedülálló kialakítása kiterjedt burkolólapot tartalmaz, amely elnyeli a hőt a CPU-tól és a GPU-tól, és egyenletesen elosztja a hőképződés megelőzése érdekében. Ez 90 ° C alatt tartja a chipeket a rendszer megbízhatóságának és tartósságának növelése érdekében.

Akár 30%-kal nagyobb WiFi lefedettség

Az OG Strix a világ első játékgépe, amely 30%-kal több Wi-Fi antennával rendelkezik, magasabb Wi-Fi átviteli sebességgel és kevesebb csatlakozási hibával rendelkezik. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia a készülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egy egyedi algoritmussal, amely folyamatosan vizsgálja és kiválasztja azt a legjobb pár antennát, a másik kettő oldalsüketségének fedezésére, ami a legerősebb jelet eredményezi.

Elegendő mennyiségű csatlakozók

A gazdag felszereltséget számos  portot  egészíti ki, többek között a HDMI 2.0, a mini DisplayPort 1.2 és a legújabb USB-C csatlakozó. Két USB 3.2 Gen1 és egy USB 3.2 Gen2 port is található rajta. A Bluetooth 5 és a 802.11ac WiFi 5 biztosítják a gyors kapcsolatot a világgal. A laptop a Microsoft Windows 10 Home rendszerrel előtelepítve kerül kiszállításra. 

Paraméterek

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
RTX 2060 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
0,9 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
64 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém + műanyag Kész!
Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,9 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI, Mini DisplayPort Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 2
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
400 mm Kész!
Maximális magasság
27 mm Kész!
Mélység
274 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ROG Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GV-EV016T Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ