Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete
Gamer laptop - Intel Core i7 9750H Coffee Lake, 17,3", 1920 × 1080, matt, IPS, 8 GB RAM, DDR4 NVIDIA GeForce GTX 1650, 4GB, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 48 Wh akkumulátor, Operációs rendszer nélkül
Magyar billentyűzetes termék
Kód:  NA683i90y2 Termékszám:  G731GT-AU004 Gyártó honlapja:
ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete Megszűnt

ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete


ASUS ROG STRIX SCAR G G731GT, elérhető gamer laptop 17" kijelzővel

Már rég nem érvényesek azok a tévhitek, hogy egy laptop nem lehet jó a játékok játszására. Az exkluzív Republic of Gamers laptop sorozat eltér minden megszokott sablonos típustól. Kiváló minőségű kivitelezés és pontos részletek teszik ezt a darabot művésziremekművé. Az ASUS ROG STRIX SCAR G le fog nyűgözni a prémiumkidolgozásával, amelyet csordultig fel van töltve alegmodernebb gamer hardverekkel, beleértve a  9. generációs Intel Coffee Lake processzort.



Kiváló minőségű kijelző

Az  ASUS ROG STRIX SCAR G laptoppal pár másodperc alatt a játék közepében találhatod magad. Érezhetően nagy előnyreteszel részt a versenytársaiddal szemben minden csatában.

60 Hz

Frissítési ráta

IPS

Kijelző típusa

Matt

Kijelző 

Full HD

Felbontás



6 magos CPU és modern grafika, megfelelő kombináció az igényes játékosoknak

Az ASUS úgy döntött, hogy az abszolút újdonsággal fogja felszerelni ezt a laptopot, a hatmagos  Intel Core i7 9750 Coffee Lake formájában, 4,5 GHz-es munkafrekvenciával, amely további támogatást nyújt a 8 GB memória számára. Az NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus chip a legtöbb játékban remekel, Full HD felbontásban.

Core i7

CPU

GTX 1650 4 GB

GPU

8 GB

DDR4

512 GB SSD

Gyors tárolás

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

NVIDIA Turing

Az NVIDIA Turing forradalmi architektúrája és az új RTX platform együttesen ötvözi a mesterséges intelligenciát, a programozható árnyalatokat és még sok mást. Ezekkel olyan játszásban lehet részed, amit még eddig nem ismertél.

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Teljesítmény

Az érezhető teljesítmény, mely jelentős ugrást jelent a processzorok generációja közt, garantálja a zökkenőmentes játékélményt.

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Technológia

Az új grafikus kártyák megfelelnek a modern megjelenítési követelményeknek, beleértve a 4K felbontást vagy több monitor használatát egyidejűleg.


A VR támogatása

A STRIX SCAR G gamer laptop tökéletes a virtuális valóságban megtett első lépésekhez. Csak szerezz be  egy kompatibilis VR készletet, és vágj bele az új élményekkel teli kalandba.



Gaming billentyűzet továbbfejlesztett háttérvilágítással

A jól megtervezett billentyűzetnek köszönhetően a STRIX SCAR G azonnal bevezet a játékba. Az átlátszó WASD gombok segítenek az általános vezérlőgombok vizuális felismerésében, vagy az RGB perifériás világítása lehetővé teszi a saját billentyűparancsok kiemelését. A billentyűzetgarantált élettartama körülbelül 20 millió billentyűleütés.



 Aura Sync világítás

Az Aura Sync technológia biztosítja a játékrendszerednek a teljesen egyhangú, egy konkrét játékhoz alakított megjelenítését. Állítsd be a ROG embléma színét, a billentyűzet és a világító sávok színét a STRIX SCAR G laptopon egy gamer egérrel, amely támogatja az Aura Sync rendszert, ugyanúgy, mint a fejhallgatók vagy más perifériás eszközökszínét.A teljes színtartomány és a hét különböző világítási módkönnyen beállítható az Aura vezérlőpanel segítségével.



Oldalsó hangszórók

ASUS ROG STRIX SCAR G tisztább, hangosabb és pontosabb hangzást nyújt, tehát minden akció olyan, mint a valóságban. Az összes hangot intelligens erősítő vezérli, amely valós időben figyeli a hangkimenetet. A kilépő hangzás kevesebbzajtorzulással rendelkezik, magasabb dinamikai tartománybanvan, több basszust és jelentősennagyobbpotenciálkiegyenlítést eredményez. Növeld a hangerőt, és vegyél észre minden ellenséges mozgást,  lövést, egyéb háttér hangokat a játszás során.

2,8 ×

Hangosabban

3 ×

Mélyebb basszus



Új, ROG ARMORY CRATE funkció

A ROG Armory Crate egyesíti a rendszer és a megvilágítás beállítását, hogy mindent egy könnyen hozzáférhető eszközben állíthass be. Egyszerűen  meghatározhatod és magad szerint beállíthatod azokat a  profilokat, amelyek automatikusan beolvasódnak, a beállításokkal együtt, amikorelindítod a kedvenc játékod. Ezeknek a beállításoknaka kombinációja a  ROG Keystone megadásával gyorsanésegyszerűen elérhetővé teszi a kiválasztott profil beállítását. 



Hibátlan hűtés

Az ASUS ROG STRIX SCAR  G intelligens hőmérséklet vezérléssel rendelkezik, amely hővezető csöveket és dupla ventilátort használ a hűtőrendszer automatikus beállításához az optimális CPU és GPU teljesítményérdekében. A billentyűzet fölött és a laptopalján speciálisan kialakított szellőzőnyílások lehetővé teszikahideg levegő jobb áramlását.

Öntisztító porelvezető alagutak

Két ventilátoros kialakítás

Továbbfejlesztett 12V ventilátorok

0,1 mm-es vékony termikus bordák

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Kettős hűtés

A 12V-os ventilátorok, amelyek nagyobb sebességgel forognak, mint a hagyományos 5V-os hűtő, erős légáramot hoznak létre, ami növeli a hűtés hatékonyságát. A laptop része a HyperCool Pro szabadalmaztatott pormentes hűtőrendszer is, amely kiküszöböli a port és aszennyeződéseket, így javítja a rendszer megbízhatóságát éstartósságát.

ASUS ROG STRIX SCAR G G531GU

Bővített gépház

A hővezető cső egyedülálló kialakítása  magába foglalja a kiterjedt burkolólapot, amely elnyeli a CPU és GPU által keletkezett hőt, és azt egyenletesen osztja el a hőképződés megelőzése érdekében. Ezzel garantálja a  90 °C alatti hőmérsékletet aprocesszoroknál, és növeli  a rendszer megbízhatóságát éstartósságát.



Akár 30%-kal nagyobb WiFi lefedettség

A ROG Strix az első gamer laptop  a világon, amelyben több Wi-Fi antenna áll a rendelkezésedre a jobb Wi-Fi adatátvitel, és a kevesebb csatlakozási hiba biztosítása érdekében. A szabadalmaztatott ROG RangeBoost technológia akészülék hátoldalán és elején négy antennát egyesít egyegyedialgoritmussal, amely folyamatosan vizsgálja és kiválasztja azt a legjobb pár antennát, amelyiknél a legerősebb a jel befogadása, így áthidalja a másik oldalgyenge jelbefogását.

Elegendő mennyiségű csatlakozó

A gazdag felszereltséget tovább bővítik a rendelkezésedre álló portok széles választéka, beleértve a HDMI 2.0 és három USB 3.2 Gen1 port is a rendelkezésedre áll. Az internethez való csatlakozásta Bluetooth 5 és a gyors WIFI biztosítja, amely megfelel a 802.11ac szabványnak.


Paraméterek

SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 9750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,5 GHz (4 500 MHz) Kész!
Cache Processzor
12 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1650 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
48 Wh Kész!
Cellák száma
3db Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
2,85 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399 mm Kész!
Maximális magasság
26,5 mm Kész!
Mélység
293 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ROG Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt cím, van ebből raktáron bontatlan csomagolású laptop? Szállítása várhatóan mikorra várható, ha ma megrendelem? Üdv: Csaba

Kérdések és válaszok: ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX SCAR III G731GT-AU004 Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ