Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0
Alaplap - AMD TRX40, 3x PCIe 16x, 8x DDR4 4400(OC), 8x SATA III, 2x M.2, USB-C 3.2 Gen 2, 2.5GLAN, 8 csatornás hang, ATX, scTRX4
Kód:  ACtrx4b5 Termékszám:  90MB12E0-M0SAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0


A teljesítmény és a forma tökéletes kombinációja

A ROG STRIX TRX40-E Gaming a lenyűgöző megjelenést ötvözi az első osztályú teljesítménnyel. Tulajdonságait mindenki értékelni fogja, aki játszik, vagy dolgozik. A rendkívüli teljesítmény mellett látványos funkciókat is nyújt, például egy áttetsző, távolról ragyogó Aura háttérvilágítással ellátott I / O burkolatot vagy az áramló cseppek sajátos kialakítását a lapkakészlet és a VRM hűtők számára. A teljesítmény szempontjából ez az alaplap számos technológiai eszközt kínál, köztük három PCIe 4.0 M.2 bővítőhelyet, a legújabb 2.5 G Ethernet és WiFi 6 vagy nyolc USB 3.2 Gen2 portot.


Az ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 főbb jellemzői

  • Készen áll a 3. generációs Ryzen Threadripper processzorokra
  • PCIe 4.0
  • ASUS Aura Sync háttérvilágítás címezhető 2. generációs RGB fejlécekkel
  • Nyolc DDR4 memóriahely
  • Vezeték nélküli modul WiFi 6 és Bluetooth 5.0-tal
  • Támogatja az NVIDIA SLI és az AMD CrossFireX fájlokat
  • Cool Fan Expert 4 hűtőrendszer
  • SupremeFX hangkártya S1220 audio kodekkel

Chipset AMD TRX40

A ROG STRIX TRX40-E Gaming készen áll a 3. generációs AMD Ryzen Threadripper telepítésére, hogy maximalizálja a csatlakoztathatóságot és a sebességet akár három M.2 vagy USB 3.2 Gen2 meghajtóval. Legfeljebb nyolc RAM DDR4 modul, maximális kapacitása 256 GB (4666 MHz OC) telepíthető. Ezután támaszkodhatsz a kiváló hűtésre a Delta SuperFlo ventilátorral, amelynek élettartama meghaladja a 60 000 órát, és amely beállítható a BIOS vagy a Fan Xpert 4 segítségével.



Három PCIe 4.0 M.2 csatlakozó

Az alaplap teljes mértékben kihasználja a lapkakészlet három M.2 bővítőhelyet kínáló lehetőségeit, a legújabb PCIe 4.0 szabvány támogatásával. Érezhető a maximális sebesség növekedése az idősebb generációhoz képest. Van még vezeték nélküli kapcsolata is WiFi 6 támogatással, 2 × 2 MU-MIMO támogatással. Kinek nem lenne elég, tehát két hálózati kártyája van - 2,5 Gbps LAN és Intel Gigabit Ethernet az ASUS LANGuard-tal.


Kiváló hangzás a SupremeFX-től

A SupremeFX audio technológia magával fog ragadni. Ez a technológia az S1220A kodeket használja, és olyan audio megoldás, amelynek célja egy sík frekvenciaválasz biztosítása semleges, részletes audiopálya számára.


Díszes LED Aura Sync RGB háttérvilágítás

Az Aura Sync RGB technológia lehetővé teszi az ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 háttérvilágítás színének és stílusának beállítását. Választhatsz a sok előre beállított séma közül, vagy létrehozhatsz sajátot is. A háttérvilágítás szinkronizálható a számítógép más alkatrészeivel is. Természetesen lehetőség van más kompatibilis LED-szalagok, ventilátorok vagy PC-szekrények csatlakoztatására is, és friss vizuális élményt kaphatsz, ami le fog nyűgözni.



Paraméterek

Foglalat
AMD TRX4 Kész!
Lapkakészlet
AMD TRX40 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TRX4 Kész!
Lapkakészlet
AMD TRX40 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, RJ-45 (LAN), S/PDIF , USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus ROG Strix Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX TRX40-E GAMING V1.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX TRX30-E GAMING V1.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX TRX30-E GAMING V1.0.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ