A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

ASUS ROG STRIX X370-F GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX X370-F GAMING
4,3 7 értékelés
Alaplap - AMD X370, DDR4, 3x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, M.2, 8 csatornás audio, AURA, ATX, scAM4, Ryzen
Kód:  ACam47 Termékszám:  90MB0UI0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX X370-F GAMING

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

ASUS ROG STRIX F-X370 Gaming egy alaplap új AMD Ryzen processzorokhoz, teljes Hyper-Threading támogatással. Lehetővé teszi, hogy az operációs rendszer két szálat ütemezzen be egyszerre futtatásra. Az alaplap túlhúzásására is van lehetőség, hiszen számos csatlakozó áll rendelkezésre a szükséges tuningeszközökhöz. Természetesen a PCIe x16 Generation 3.0 foglalat, a két USB 3.1 Gen2 csatlakozó akár 10 Gb/s átviteli sebességgel, és a hagyományos USB 2.0 csatlakozók sem hiányozhatnak. Továbbá megtalálható négy memória foglalat a DDR4 memóriamodulokhoz, amelyek kapacitása elérheti a 64 GB-ot.

Főbb jellemzői

  • Gamer alaplap, amely használható AMD Ryzen processzorokhoz
  • Túlhúzás és több grafikus kártya (AMD CrossFire és NVIDIA SLI) támogatása
  • Négy memóriaslot DDR4 memóriamodulokhoz (max. 64 GB)
  • Biztonsági funkciók - Gamer Guardian (megerősített PCIe slot, diódák...)
  • Csendesebb és hatékonyabb szellőzés köszönhetően a Fan Xpert-nek
  • 8 csatornás ROG SupremeFX hangkártya
  • Intel hálózati kártya LANguard és GameFirst technológiával
  • Egyedileg módosítható 3D nyomatok
  • USB 3.1 Gen2 nagy sebességű,  és C típusú USB csatlakozók
  • Aura Sync RGB LED háttérvilágítás
  • ATX formátum

Biztonsági funkciók - Gamer Guardian védelem

Az ASUS ROG STRIX X370-F GAMING alaplapok esetében fontos szerepet játszik a Gamer Guardian védelem, amely számos biztonsági funkciót tartalmaz. Egyik ezek közül a SafeSlot technológia, amelynek köszönhetően garantáltan biztonságosan illeszkednek az alaplapba a nehezebb videokártya modellek is. Q-LED-ek jelzik a tápellátás állapotát, vagy azt, ha bármilyen probléma van a processzorral, a memóriával vagy a grafikus kártyával. Természetesen rendkívül tartós alkatrészekből készült, amelyek ellenállnak a -55 °C és +105 °C közötti hőmérsékletnek.

Négy slot DDR4 RAM-hoz, nagy sebességű M.2 csatoló és ROG Supreme FX

A RAM számára az ASUS ROG STRIX X370-F Gaming alaplapon 4 slotot találunk, amelyekbe maximum 64 GB kapacitású, 3200 MHz frekvenciájú modulokat építhetünk. A hangzásról a 8 csatornás ROG SupremeFX chip gondoskodik, amely azonnal fegyverropogástól hangos csatatérre repít a játék során. A merevlemezek számára 8 db 6 Gb/s átviteli sebességű SATA csatlakozó van az alaplapon. Gyors SSD-kkel egyedülálló teljesítmény érhető el, az M.2 csatlakozóval elképesztő, 32 Gb/s átviteli sebességre képesek. 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődni szeretnék, h asre 17454353 reklamációs számmal feladott termékkel kapcsolatban h a cserét természetesen az árkülönbséget kifizetve cserélhető e lenne vagy a csere csak azonos termékre történhet e?? válaszukat előre is köszönöm :)

Kérdések és válaszok: ASUS ROG STRIX X370-F GAMING
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX X370-F GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX X370-F GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX X370-F GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X370-F GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX X370-F GAMING.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ