30 dnů na vrácení Shop roku

ASUS ROG STRIX Z370 G GAMING

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX Z370 G GAMING
5 2 értékelés
Alaplap - Intel Z370, DDR4 4000 (OC), 2x PCIe x16 SATA III RAID 2x M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, 8 csatornás audió, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB mATX, sc 1151 ( csak Coffee Lake)
Kód:  ACZ370a7 Termékszám:  90MB0W00-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX Z370 G GAMING

A kivételes játékosoknak kivételes alaplapra van szükségük, hogy játékpotenciáljuk kiteljesedhessen. A ROG (Republic of Gamers) sorozat kompakt mATX formátumú darabja teljes mértékben megfelel ennek a követelménynek. Első osztályú alkatrészekből készült,  innovációja révén csúcsteljesítményt nyújt, amelyből a játékosok és a legújabb játékok is profitálnak. Az Asus ROG STRIX Z370-G GAMING alaplap nem csak technológiáját illetően lenyűgöző. Stílusos kiegészítő is, amely számítógéped dísze lesz. Az alaplap leginkább az átlátszó számítógépházakba való. A LED-es fényhatásokat a praktikus Aura eszközzel vezérelheted.

Az ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING alaplap főbb jellemzői

  • Tökéletes gamer PC-kbe Intel Z370 lapkakészlet mellé mATX méretű házakba
  • Kizárólag a nagy teljesítményű  8. generációs Intel Coffee Lake processzorfoglalathoz
  • Erőteljes túlhajtás támogatása
  • Testre szabható RGB háttérvilágítás Aura Sync technológiával
  • Exkluzív megjelenés, amely 3D-s nyomtatással tovább finomítható
  • Tökéletes 8-csatornás SupremeFX hangkártya
  • Az alaplap nem támogatja a Kaby Lake vagy a Skylake processzorokat

Csúcsteljesítmény Coffee Lake processzorokkal

Az alaplap extrém teljesítményét a 5-Way Optimization segítségével vezérelheted, amely optimalizálja az alapvető rendszerfunkciókat. Akár játszol, akár dolgozol vagy filmeket nézel, a számítógéped egy kattintással bármihez alkalmazkodik. A rendszer stabilitása így nő, még akkor is, ha a teljesítményt a maximumon használod. Ha CrossFire X vagy SLI módban több videokártyát használsz, akkor élvezheted a csúcsmodern sikerjátékok lenyűgöző grafikus felbontását. A fantasztikus túlhajtási lehetőséget a memória is támogatja, amely négy DDR4 foglalat képében van jelen, a maximális OC frekvencia 4000 MHz lehet.

Kapcsolódás az Intel Z370 lapkakészlethez

Az Asus ROG STRIX Z370-G GAMING alaplapon számos USB csatlakozót találsz. Természetesen kapott kettőt a legújabb USB 3.1 Gen 2 USB-A típusú csatlakozóból. A merevlemezek számára több SATA portot találsz, de a modern idők ennél valami gyorsabbat és jobbat igényelnek, ezért két M.2 csatlakozó is rendelkezésedre áll.

Légy stílusos az Asus Aura Sync háttérvilágítással

Az alaplap Asus Aura Sync technológiával teszi gépedet valóban érdekessé. Az RGB LED világítást saját stílusodnak megfelelően alakíthatod. A legjobb hatás érdekében használd az előre beállított effekteket. A világítást beállíthatod úgy, hogy villogjon a zene ütemére, vagy úgy, hogy a processzor hőmérsékletét jelezze. A döntés csakis rajtad áll. Ezen kívül további alkatrészekkel is párosítható, például videokártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel.

Egyedülálló nyolccsatornás audió élmény

Az alaplap fontos része a játékosok szempontjából elengedhetetlen tökéletes hangzás. Erről a ROG SupremeFX csip gondoskodik, minimalizálva a kellemetlen elektromágneses interferenciát. Az eredmény kiváló hangzás, amelyet a szenvedélyes játékosok élvezhetnek. Ennek a stratégiai előnynek köszönhetően nagyobb esélyed van a győzelemre, mivel az ellenséget sokkal hamarabb fogod észlelni.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX Z370 G GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ