Shop roku Shop roku

ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WiFi AC

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WiFi AC
4,0 3 értékelés
Alaplap - Intel Z370, DDR4 4000 (OC), 2x PCIe x16, SATA III RAID,2x M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, Wi-Fi AC + BT, 8ch audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mATX, sc1151 (pouze Coffee Lake)
Kód:  ACZ370a8 Termékszám:  90MB0VZ0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WiFi AC

Kivételes játékosoknak kivételes alaplapokra van szükségük ahhoz, hogy játékjaik a legjobbak legyenek. A ROG sorozat (Republic of Gamers) moguljai teljesítik ezt a követelményt, méghozzá 100%-ban. Prémium felszerelésével csúcsminőségű innovációi kiváló teljesítményt nyújtanak, amely mind a játékosok, mind a legutóbbi játékok igényeit kielégíti. Az Asus ROG STRIX Z370-G GAMING nem csak egy lenyűgöző technológia. Ez is stílusos kiegészítő azok számára, akik büszkék a játékgépükre. Az ilyen alaplap a legalkalmasabb az átlátszó oldalfalú szekrényekben. A LED háttérvilágítás fényerejét a praktikus Aura eszköz segítségével állíthatja be.

Az Asus ROG STRIX Z370-G Gaming WI-FI AC alaplapjának legfontosabb jellemzői

  • A tökéletes PC bázis az Intel Z370 lapkakészlet mATX formátumban
  • Socket csak az Intel 8. generációs erőteljes processzoraihoz (Coffee Lake)
  • Massive overclocking támogatás
  • Egyéni RGB háttérvilágítás stílus az Aura Sync technológiával
  • WiFi kártya 802.11ac és MU-MIMO támogatással
  • A kizárólagos megjelenés tovább finomítható 3D nyomtatással
  • Kiváló hangzás a 8 csatornás SupremeFX kártyával
  • Az alaplap egyáltalán nem támogatja a CPU Kaby Lake vagy a Skylake rendszert

A legjobb teljesítmény a Coffee Lake processzorral együtt

Az alaplap rendkívüli teljesítményvezérlése ötirányú optimalizációt biztosít, amely a jelenlegi használat alapján optimalizálja az alapvető rendszerfunkciókat. Akár játszik, dolgozik, vagy filmeket néz, csak egy egérkattintással a számítógéphez igazodik. Ez nagyobb stabilitást eredményez a rendszerben, még akkor is, ha a kimenet maximálisan le van csavarva. Ha több grafikus kártyát használ CrossFireX vagy SLI módban, akkor lehetősége nyílik arra, hogy élvezze a korszerű játékmegjelenítések grafikus felbontását. A fantasztikus overclocking képességek szintén támogatják a memóriát, amelyet négy, 4 MHz-es OC frekvenciával rendelkező négy DDR4-slot képvisel.

Gazdag kapcsolat az Intel Z370 lapkakészlettel

Az Asus ROG STRIX Z370-G Gaming számos USB-bővítőhellyel rendelkezik. Természetesen két USB 3.1 Gen pár van USB-A csatlakozóval. Csak csatlakoztassa és élvezze az átviteli sebességeket. A merevlemezek esetében sok az SATA csatlakozó az alaplapon, de a modern idők valami jobb és gyorsabb megoldást igényelnek. Emiatt két M.2 lemez áll rendelkezésre.

Tartsa stílusát az Asus Aura Sync háttérvilágítással

A kártya felszerelése az Asus Aura Sync-el, ami igazi játékgépet biztosít a játék-számítógépeden. Az RGB LED háttérvilágítás hatását az Ön stílusához igazíthatja. Használja ki számos készen álló effektust a jobb eredmények érdekében. Beállíthatja, hogy a háttérvilágítás villogjon a zenére, vagy jelezze a processzor hőmérsékletének állapotát. A választás teljes mértékben Öntől függ. Az előny továbbá párosítás más kompatibilis komponensekkel, például grafikus billentyűzettel vagy egérrel.

Egyedülálló, nyolccsatornás hangélmény

Az alaplap szerves része a tökéletes hangzás, amely elengedhetetlen a játékosok számára. Ez hozza a ROG SupremeFX-et, amely a kellemetlen elektromágneses interferencia minimalizálására szolgál. Az eredmény a legjobb hang a szenvedélyes játékosoknak. A stratégiai előnyöknek köszönhetően győzelmeket érhet el játékaiban, így sokkal korábban felismerheti az ellenséget.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WiFi AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WI-FI AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WI-FI AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WLAN AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING WLAN AC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ