Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3

Termékkatalógus
ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3
Dokkoló állomás - külső dokkoló videókártyák számára, 1x PCI Express x16 slot, Thunderbolt 3, GLAN, 4x USB 3.0, 600W 80PLUS gold forrás, kompatibilis az NVIDIA GeForce GTX 9/10 és AMD Radeon R9/RX és újabb VGA-val
Kód:  EC573w1 Termékszám:  90YV09B1-M0NA00 Gyártó honlapja:

ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3

  • Élvezd a virtuális valóságban játszódó játékokat a noteszgép hordozhatóságának feláldozása nélkül!
  • Kibővített játékteljesítmény, ami felülmúlja a dedikált játékos noteszgépekét és sok asztali PC-ét is!
  • Thunderbolt™ 3 a nyolcszor gyorsabb adatátvitelért és négyszeres video-sávszélesség, ráadásul tápellátás is
  • Támogatja a legújabb GeForce® és Radeon™ grafikus kártyákat
  • „Plug and play” használat kibővített csatlakozási lehetőségekkel
  • 600W 80 Plus Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegység az akár 90%-os energiatakarékossághoz
  • ASUS Aura Sync vadonatúj plazmacsővel a szikrázóan energikus játékért

Különleges grafikus teljesítmény, korlátok nélkül.

2007-ben az ASUS bemutatta az XG Stationt, egy olyan külső grafikus megoldást, amellyel a noteszgépek számára is csúcskategóriás játékteljesítményt lehetett biztosítani erős grafikus kártyákkal. Ezt az innovációs trendet folytatva a vadonatúj ROG XG Station 2 egy „plug and play” módszerrel használható külső grafikuskártya-dokkoló, amely egy Thunderbolt™ 3 csatlakozós noteszgépet vagy „2-in-1” PC-t virtuálisvalóság-alkalmazásokra felkészített játékos erőművé varázsol. 

Élvezd a VR-játékot és a hordozhatóságot

A ROG XG Station 2-be könnyű berakni egy videokártyát, utána már csak gyorsan csatlakoztatni kell a Thunderbolt™ 3 bemenetes noteszgéphez vagy „2-in-1” PC*-hez, és készen is van az erős, VR-játékra használható gép. Élvezd a fantasztikus új játékteljesítményt a noteszgép hordozhatóságának feláldozása nélkül.

Kibővített teljesítmény játékhoz

A ROG XG Station 2-vel olyan kibővített játékteljesítményt élvezhetsz, ami felülmúlja a dedikált játékos noteszgépekét és sok asztali PC-ét is!

A sebesség, amelyre szükséged van

A Thunderbolt™ 3 akár nyolcszor olyan gyorsan viszi át az adatokat, mint az USB 3.0, és a HDMI 1.4 video-sávszélességének négyszeresét nyújtja. Tápot is ad az eszközeidnek, vagyis az olyan nagy kihívást jelentő feladatok során is élvezheted az asztaligép-kategóriás teljesítményt, mint a játék vagy a 4K felbontású videók vágása. További tudnivalók a Thunderbolt™ 3-ról itt találhatók.

A jelenben tökéletes. A jövőre készen áll.

Kényelmes bővítés a legújabb játékteljesítményekhez a jelenlegi és a jövőbeli NVIDIA GeForce® GTX 9/10 sorozatú, illetve AMD Radeon™ R9/RX sorozatú grafikus kártyákkal. A ROG XG Station 2 támogatja a teljes hosszúságú grafikus kártyák* és az akár 2,5 bővítőhely szélességű hűtők beszerelését, így sokféle lehetőség közül szabadon választhatod ki a saját igényeidnek megfelelőket. 

Plug and Play azonnali használat

A ROG XG Station 2 újraindítás nélkül csatlakoztatható a noteszgéphez vagy „2-in-1” PC-hez, és ugyanígy le is választható. Négy USB 3.0 és egy Gigabit Ethernet csatlakozójával egyidejűleg képes a billentyűzet, az egér, a VR headset, a monitor fogadására és az internetkapcsolatra. Ha a Thunderbolt™ 3 és az USB Type-B kábel is be van dugva, akkor a ROG XG Station 2 egy kiegészítő USB jelcsatornát használva kétszeres sebességű véletlen olvasási sebességet és 1,8-szoros írási sebességet tud, mint csak a Thunderbolt™ 3 kapcsolaton. (A teljesítménymérés a CrystalDiskMark 5.2.0 4KB Q32T1 teszttel történt.)

Erős, mégis hatékony

A belső tápegység akár 500 wattal is tudja táplálni a nagy teljesítményű grafikus kártyát és akár 100 wattal a noteszgépet vagy „2-in-1” PC-t a Thunderbolt™ 3 csatlakozón keresztül, így nincs szükség külön tápkábelre, sokkal rendezettebb maradhat az asztal. A 80 Plus Gold tanúsítvánnyal a ROG XG Station 2 tápegysége akár 90%-kal hatékonyabban használja fel az energiát, csökkentve ezzel az áramfelhasználást és az üzemeltetési költségeket.

Túlszárnyalni a versenytársakat

Fejezd ki a saját egyedi stílusodat az SUS Aura RGB megvilágítás sokmillió színével és ötféle effektusával. Ha egy Aura funkciós ROG Strix Gaming grafikus kártyához társul, akkor az ASUS Aura Sync a fények tökéletes szinkronjával olyan rendszert alkot, amely valóban kiragyog a többi közül.

Erőtől ragyogva

Nézd meg a ROG XG Station 2 elejét ékesítő vadonatúj plazmacsövet. A ROG stílusához illeszkedve szikrázik az erőtől, sejtelmesen megvillantva a belül rejlő félelmetes teljesítményt.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG XG Station 2 Thunderbolt 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ