30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA

Termékkatalógus
ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA
Alaplap - AMD X399, 8x DDR4, 4x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1 Gen 2, Intel GLAN, 1x M.2+ 2x M.2 (DIMM.2), 8 csatornás hang, AURA, WiFi, EATX, TR4-es foglalat, AMD Ryzen Threadripper
Kód:  ACtr404 Termékszám:  90MB10G0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA

Az első Ryzen Threadripper generációval együtt az AMD egy vadonatúj X399 lapkakészletet is bemutatott. És ez az ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA alaplap központi eleme. Ez az elismert gyártó legmagasabb kategóriájú modellje. Egyedülálló a 32-magos processzorok overclockolásának példa nélküli szolgáltatásaiban és lehetőségeiben. A képességeivel egyértelmű választás egy rendkívül nagy teljesítményű játékgép vagy munkaállomás felépítéséhez.

Az ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA főbb jellemzői

  • AMD Ryzen Threadripper alaplap nagy teljesítményű játékgépekhez
  • Minden idők egyik legjobb alaplapja
  • Fizikailag nagy eATX formátum - 8 × DDR4 + 4 × PCIe 3,0 × 16
  • Az Aura RGB világítás fejlett változata, csatlakoztatva más kompatibilis kiegészítőkhöz
  • A modern csatlakozók, beleértve az USB-C-t, rendkívül gyors adatátvitelt biztosítanak
  • Speciális ROG hátlap + alumínium ROG burkolat növeli egy másik OC esélyét
  • WiFi 802.11 a / b / g / n / ac, kettős sáv (2,4 GHz, 5 GHz)
  • A LiveDash OLED képernyő megjeleníti a rendszer POST állapotát
  • Csatlakoztassa a grafikus kártyákat AMD 3-utas CrossFire vagy NVIDIA 3-utas SLI módban

Teljes mértékben kihasználhatja az AMD Ryzen Threadripper processzorokat

Az AMD Threadripper rendkívül nagy teljesítményű asztali processzor. Akár 32 magot, több memóriacsatornát és nagyobb sávszélességet használ a grafikához és a tároláshoz, mint a hagyományos asztali processzorok. Ez az oka annak, hogy minden felhasználó számára maximális teljesítményt igényeljen. Akár 32 maggal és 64 szállal, a Threadripper megduplázza az AMD eddigi legerősebb asztali processzorainak számítási teljesítményét. Képes kezelni az összetett videószerkesztést, a 3D-s renderelést, a játékot és még a legigényesebb multitasking-ot is.

Az alaplap a legmodernebb AMD processzorokhoz

ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA alaplap az AMD Ryzen Threadripper processzorokhoz ajánlott, amelyek illeszkednek a TR4 aljzatba. DDR4 memóriával működnek, legfeljebb 3600 MHz-ig. A mind a nyolc port maximális kihasználásával akár 128 GB-os luxust kaphatsz.

Ideális a legigényesebb felhasználók számára

A négy PCI Express 3.0 bővítőhelynek köszönhetően több grafikus kártyát csatlakoztathatsz az AMD CrossFire és az NVIDIA SLI grafikus kártyákhoz. Ez nagyban javítja a grafikus teljesítményt, így még a legújabb játékok is a legmagasabb szintű részletességgel tudnak játszani, akár 4K-ig is. A játékélmény befejezéséhez a gyártó prémium hangtechnikával felszerelte az ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA alaplapot. Itt a Realtek S1220 kodek és az ESS Saber 9018Q2C DAC Converter kombinációja. Az így kapott hangminőség verseng a kiválasztott önálló hangkártyákkal, amelyek a legmagasabb árkategóriát képviselik.

ASUS 5-utas optimalizálás

Az 5-utas optimalizálás segítségével egyetlen kattintással kezelheted a számítógép összes komplex hangolását. Optimalizálja a rendszer alapvető tulajdonságait a jelenlegi használat alapján. Akár játékot játszol, filmet nézel, akár dolgozol, a számítógép teljesítménye adaptálódik a tevékenységeidhez. Ez kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiatakarékos. Nagyszerű teljesítmény, sávszélesség-prioritás és nagyszerű hangzás mellett a játékok simán és zökkenőmentesen futnak.

ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA M.2 bővítőhelyekkel is rendelkezik

Ha maximális sebességet vársz az SSD-ről, csatlakoztassa a három M.2 slothoz. A külső meghajtók nagy sebességgel élvezhetik a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhetően, amely hatalmas gyorsulással büszkélkedhet a 2,0 generáció során. A szükséges fájlok akár 20-szor gyorsabban továbbíthatók. Az ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA alaplap és a modern C típusú USB szintén mellékelve van.


Paraméterek

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 10Gbps Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus ROG Zenith Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ