30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA

Termékkatalógus
ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA
Alaplap - AMD TRX40, AMD TRX4 socket, PCI Express 4.0, 4× PCIe x16, 8×, DDR4, 4733MHz (OC), 8× SATA III, 5× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 10Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, eATX (Extended ATX) alaplap formátum
Kód:  ACtrx4c6a Termékszám:  90MB14K0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA

Az ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha 16 fázisú energiával készen áll az innovatív 64 magos AMD Ryzen Threadripper processzorok számítási teljesítményének felszabadítására. Az alaplap teljesen készen áll az overclockra, lehetővé téve, hogy néhány szinttel tovább vezesd játékgéped játék erejét. A ROG Zenith II Extreme Alpha maximális sávszélességet kínál, lehetővé téve, hogy egyszerre akár 33 eszközt csatlakoztass, mindegyik PCIe × 16 és M.2 bővítőhelyhez csatlakoztatva a PCIe 4.0-at, lehetővé téve a legújabb grafikus kártyák és NVMe meghajtók teljesítmény nélküli csatlakoztatását korlátozás nélkül.


Az ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA alaplap főbb jellemzői

  • Készen áll az AMD Ryzen Threadripper 3. generációs processzorokra
  • Maximalizálja a csatlakoztathatóságot és a sebességet akár öt M.2 meghajtóval, USB 3.2 Gen 2x2 és AMD StoreMI-vel
  • Optimalizált Infineon TDA21490 tápegység, ProCool II tápcsatlakozók, Alloy Chokes és 10K kondenzátorok
  • Erőteljes hűtőrendszer
  • Integrált Aquantia 10 Gbps Ethernet, WiFi 6 (802.11ax) MU-MIMO támogatással és GameFirst V technológiával
  • Színes OLED kijelző és Aura Sync RGB világítás, beleértve két címezhető RGB fejlécet
  • Kiváló ROG hang: SupremeFX S1220 és ESS SABRE9018Q2C japán kondenzátorokkal
  • Integrált I / O panel, ASUS SafeSlot, BIOS FlashBack és FlexKey

Alaplap hihetetlenül gyors csatlakozással

Az alaplap által bemutatott hihetetlen teljesítmény megfelelő hűtést igényel. Az ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha nagyméretű VRM hűtőket használ, amelyek megfelelő egyensúlyt teremtenek a teljesítmény és a hűtés között. A teljes alaplap tele vannak a legfejlettebb technológiákkal az optimális hűtés érdekében. Ez az erős alaplap akár öt M.2 egységet is támogat. Ezeknek a nyílásoknak a csatlakoztatása a PCIe 4.0 sávszélességének használatával történik, és kompatibilis a legújabb NVMe SSD-kkel. Ez több, mint szilárd alapot nyújt a bonyolult számítási műveletekhez, amelyek rendkívül gyors átviteli sebességet igényelnek. A vezetékes és vezeték nélküli hálózatok szintén a végső eredményeket nyújtják - az Aquantia 10 Gbps Ethernet és a legújabb WiFi 6 (802.11ax), MU-MIMO támogatással közvetlenül az alaplapon.

Az ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha támogatja a legújabb szabványokat

A legigényesebb tartalom készítőkre összpontosítva a TRX40 a legújabb USB szabványokat valósítja meg. A ROG Zenith II Extreme Alpha kompatibilis az USB 3.2 Gen 2 × 2 szabvánnyal, amely megduplázza a sávszélességet 20 Gbps átviteli sebesség elérése érdekében. Két USB 3.2 csatlakozó készen áll a portok csatlakoztatására az előlapon, hogy kéznél legyen a gyors interfész.

Tökéletes hangzás

A minőségi hangzás minden erős számítógépkészlet szerves része. Az ASUS ROG Zenith Extreme Alpha a legújabb SupremeFX S1220 kodeket használja az iparágvezető ESS Sabre DAC-nal. A fejlett Sonic Studio III szoftver intuitív kezelési környezetet kínál, és a hangokat pontosan oda irányítja, ahová szükséges. Az alaplap még a DTS Sound Unbound-ot is támogatja a háromdimenziós hang jelenet létrehozáshoz.

Készen áll az integrációra az ROG családba

Készülj fel a ROG komponensekre - a grafikus kártyáktól és a monitoroktól az egerekig vagy billentyűzetekig. Az ROG ökoszisztéma sokkal szélesebb, mint bármely más versenytárs márka. Nemcsak a címzett 2. generációs RGB fejlécek és az AURA Sync RGB technológianak köszönhetően biztosítja a háttérvilágítást saját ízlésednek megfelelően, de az egyes alkatrészeket is szinkronizálhatod. Az alaplap tartalmaz egy 1,77"-es LiveDash OLED képernyőt az I / O panelen, jelezve az áramellátás állapotát és a hardverproblémákat.


Paraméterek

Foglalat
AMD TRX4 Kész!
Lapkakészlet
AMD TRX40 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TRX4 Kész!
Lapkakészlet
AMD TRX40 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 10Gbps, S/PDIF , USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2x2, USB-C Kész!
Belső
ARGB LED Header, DIMM.2, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
USB 3.2 Gen 2x2
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus ROG Strix Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG ZENITH I EXTREME ALPHA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG ZENITH I EXTREME ALPHA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ