30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ASUS RT-AC3200 Gigabit Router

Termékkatalógus
ASUS RT-AC3200 Gigabit Router
5 10 értékelés
WiFi router - 802.11a/b/g/n/ac 3200 Mbps, Dual-Band, 6x antenna, DLNA, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x GWAN, 4x GLAN, AiCloud service, VPN, FTP + nyomtatószerver
Kód:  NM145o8 Termékszám:  RT-AC3200 Gyártó honlapja:

ASUS RT-AC3200 Gigabit Router

  • Az ultragyors 802.11ac Wi-Fi router egy kombinált háromsávos 3200 Mbps-os adatsebességgel rendelkezik a zökkenőmentes, akár 4K/UHD videó visszajátszáshoz, ultragyors fájlmegosztáshoz a nagyméretű fájlokért, és az alacsony latenciájú internetes játékért.
  • A háromsávos Smart Connect automatikusan kiválasztja a leggyorsabbat a három elérhető frekvenciasávból az egyes készülékekhez a készülék sebessége, jelerőssége és az adott sáv elfoglaltsága alapján.
  • A beépített USB 2.0 és USB 3.0 portok akár tízszer gyorsabb adatátvitelre képesek az USB foglalatú adattárolókra, nyomtatómegosztókra és a 3G/4G csatlakozó támogatásra.
  • Az ASUSWRT grafikai felhasználói felület a könnyű, CD mentes 30 másodperces telepítő varázsló, és a problémamentes haladó hálózati irányításhoz.
  • Az AiProtection a Trend Microval, tripla erejű teljes hálózati biztonsággal, illetve a robusztus szülői felügyelettel és adatvédelemmel.
  • Az ASUS AiCloud 2.0 lehetővé teszi a hozzáférést, szinkronizálást és a saját fájlok adatsugárzását akárhova, bármely internethez csatlakozott készülékre.

 

Intelligens háromsávos Wi-Fi az összes eszközének

 

Az RT-AC3200 egy háromsávos 802.11ac router, mely tartalmazza a Tri-Band Smart Connect funkciót, mely egy hihetetlen új funkció, mely automatikusan maximalizálja minden egyes vezeték nélküli készülék teljesítményét. A világ leggyorsabb kombinált adat rátájával, mely 3200 Mbps (2600 Mbps a két 5 GHz-es sávon, illetve 600 Mbps a 2.4 GHz-es sávon), az RT-AC3200 minden készüléket teljes sebességen hagy futni, ezzel garantálva az akadásmentes online játékot, a teljesen folyékony 4K/UHD videóközvetítéseket és a sima letöltéseket. Vegyék ehhez még hozzá a szuper lefedettséget és a teljes biztonságot, és látni fogják, miért az RT-AC3200 fogja a következő szintre vinni a hálózatukat!

 

Hat külső magas teljesítményű antenna

 

Az RT-AC3200 két 802.11ac hálózatot használ, mind a kettő három továbbító és három fogadó (3x3) antenna konfigurációval van felszerelve. Ezt a külső magas teljesítményű antennák teszik lehetővé, és több készülék tud egyszerre gyorsabban csatlakozni, nagyobb stabilitás mellett.

 

Háromsávos Wi-Fi

 

Az ASUS RT-AC3200 olyan, mintha három vezeték nélküli router lenne egyben A két külön 5 GHz vezeték nélküli sáv, mindkettő akár 1300 Mbps-os sebességgel, és az önálló 600 Mbps-os, 2.4 GHz-es vezeték nélküli sáv mind párhuzamosan működnek. Ez azt jelenti, hogy Ön akadásmentes online játékot, sima 4K videóközvetítést és zavartalan fájlletöltést élvezhet minden egyes otthoni hálózatához csatlakoztatott eszközén.

 

Háromsávos Smart Connect

 

A háromsávos Smart Connect technológiánk automatikusan hozzáadja az egyes eszközöket vagy az egyik 2,4 GHz-es sávhoz, vagy a kettőből az egyik 5 GHz-es sávhoz, a készülék sebességétől, a jelerősségtől és egy sáv aktuális elfoglaltságától függően. Ez azt jelenti, hogy Ön jobb jelerősséget és gyorsabb, megbízhatóbb csatlakozást kap mindig!

A háromsávos Smart Connect engedélyezésével az RT-AC3200 akár háromszor gyorsabb letöltést, és összességében háromszor gyorsabb letöltéseket, illetve összességében 39%-kal gyorsabb Wi-Fi teljesítménynövekedést nyújt, amikor a háromsávos AC3200 routerekhez hasonlítjuk, melyeken a sztenderd kétsávos Smart Connect van!

 

ALAPOSAN TESZTELT KOMPATIBILITÁS

 

Az RT-AC3200, akárcsak más ASUS hálózati termékek, a fejlesztése során széleskörű kompatibilitási teszteknek volt kitéve. Az RT-AC3200 hibátlanul működik a legtöbb adapterrel, médialejátszóval és egyéb vezeték nélküli eszközökkel, hogy a legjobb teljesítményt garantálja. Még a legújabb Xbox® One és PlayStation® 4 játékkonzolokat is támogatja.

 

Time Machine® támogatása
Minden USB tárolóeszköz, mely az RT-AC3200-hez van csatlakoztatva egyszerre használható a Time Machine® biztonsági másolat készítővel az Apple készülékekhez.

WPS
Minden készülék, mely a Wi-Fi Wi-Fi Protected Setup (Wi-Fi védte varázsló, WPS) sztenderdet támogatja, azonnal csatlakoztatható az RT-AC3200-on található WPS gomb megnyomásával.

VPN-támogatás
Készítsen egy VPN szervert vagy kapcsolja be a hálózat csatlakoztatta készülékét a VPN engedélyezte klienshez - nincs szüksége fizetett VPN szolgáltatásra.

 

AZ ERŐTELJES, FELHASZNÁLÓBARÁT KEZELŐFELÜLET

 

ASUSWRT
Az RT-AC3200 tartalmazza a továbbfejlesztett ASUSWRT grafikai felhasználói kezelőfelületet, mely könnyű hozzáférést nyújt a 30 másodperces, 3 lépésből álló webalapű telepítési folyamatnak3. Itt tudja konfigurálni az AiCloud 2.0-t, és az összes RT-AC3200 haladó opciót. Az ASUSWRT webalapú, így hát nincs szükséges külön alkalmazásra vagy korlátoznia azt, amit mobileszközökön keresztül változtathat, egyszerűen teljes hozzáférést kap mindenhez és minden készülékhez, ami webböngészőt tud futtatni.

 

SAJÁT SZEMÉLYES FELHŐ LÉTREHOZÁSA

 

Az ASUS AiCloud közel tartja Önt az adataihoz, csatlakozzon bárhol is az internethez. Egy internetes tárolószolgáltatáshoz csatlakoztatja az otthoni hálózatát4, így hozzáférést biztosít Önnek a fájljaihoz az AiCloud mobil app segítségével az iOS-én, Android okostelefonján vagy a személyre szabott URL böngészőjén. Azonnal megoszthat fényképeket olyan szolgáltatásoknak, mint a Facebook, a Flickr vagy a Dropbox, közvetlenül az AiCloud kezelőfelületről. Ami még ennél is jobb, az AiCloud egy másik kompatibilis routerhez csatlakoztatható, hogy még tovább bővítse a személyes felhőjét.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
3 200 Mb/s Kész!
Típus
Dual-band Kész!
Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
3 200 Mb/s Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
6 × Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
18,8 cm Kész!
Szélesség
29 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-AC3200 Gigabit Router Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-AC3200 Gigabit Router. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-AC3200 Gigabit Router. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC3200 Gigabit Router. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-AC3200 Gigabit Router.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ