A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Asus RT-AX86S

Termékkatalógus
Asus RT-AX86S
4,9 10 értékelés
WiFi router - WiFi 6, 802.11a/b/g/n/ac/ax egészen 5700 Mb/s, dual-band, 1× GWAN, 4× GLAN, 3× külső antenna, WPS, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise és WPA3, QoS (Quality of Service), guest Zone, MU-MIMO és játék mód
94 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AA1000a8s Termékszám:  90IG05F0-MO3A00 Gyártó honlapja:

Asus RT-AX86S

ASUS RT-AX86S - az egyik legjobb Wi-Fi router a piacon

Az RT-AX86S egy kétsávos router a 802.11ax vezeték nélküli szabvány legújabb generációjával, amely akár 5700 Mb/s-os Wi-Fi csatlakozási sebességet biztosít. Az OFDMA és a MU-MIMO technológiák kombinálásával a 802.11ax szabvány a 802.11ac szabványnál akár négyszer gyorsabb átviteli sebességet nyújt a nagy adatforgalmú környezetben csatlakoztatott eszközökön, miközben növeli a hálózati kapacitást.


5 GHz-es sáv

Alacsony interferenciájú sávszélesség, amely magas, 4804 Mb/s-os sebességet és stabil kapcsolatot garantál. Ideális videó streameléshez több eszközre egyidejűleg.

2,4 GHz-es sáv

Egy régebbi átviteli sáv, amely alkalmas a kevésbé fontos otthoni eszközökhöz, illetve olyan vendégek számára, akiknek csak ideiglenes hozzáférésre van szükségük. A router akár 750 Mb/s-os sebességre is képes.

USB portok

A USB 3.2 Gen 1 interfész segítségével csatlakoztathatod a külső meghajtókat, nyomtatókat, szkennereket és számos más eszközt a hálózaton lévő számítógépekhez, mindezt a lehető legnagyobb átviteli sebességgel.

Gigabit LAN

A WAN csatlakozó mellett az ASUS RT-AX86S négy LAN-csatlakozóval is rendelkezik. Mindig elérhető a gigabites átviteli sebesség.

ASUS RT-AX86S AiMesh támogatással

Wi-Fi holtpontokat tapasztalsz a routeren? Az ASUS RT-AX86S támogatja az ASUS AiMesh egyedülálló hálózati technológiát, amely több ASUS router segítségével egy hálózatot hoz létre az egész háztartásnak. Az egyszerű központi vezérlésnek és zökkenőmentes roamingnak hála az ASUS RT-AX86S routert még a kezdők is be tudják állítani.

ASUS AiProtection Pro

Az otthoni hálózat biztonsága kritikus fontosságú, ha több csatlakoztatott eszközzel rendelkezel, sőt még inkább, ha olyan eszközökről van szó, amelyek nem rendelkeznek vírusvédelmi képességekkel, például az IoT-eszközök. Az ASUS RT-AX86S a router élettartama alatt ingyenes AiProtection Pro védelemmel bír, beleértve a legújabb WPA3 biztonsági protokollt és a fejlett szülői felügyeletet.

Asus RT-AX86S Wi-Fi router


Asus RT-AX86S Wi-Fi router

Az ASUS Router mobilalkalmazás teljes körű vezérlést kínál az ASUS RT-AX86S routerhez

Az ASUS Router mobilalkalmazás ideális segítség minden modern felhasználó számára. Könnyedén kezelheted a hálózati forgalmat, diagnosztizálhatod a kapcsolódási problémákat, és akár a firmware frissítését is elvégezheted anélkül, hogy a számítógépet be kellene indítani.


Különálló Wi-Fi

Nem szeretnéd, ha minden látogató tudná az elsődleges Wi-Fi jelszavadat? Egyszerűen hozz létre egy különálló Wi-Fi-t saját jelszóval a mobilalkalmazásban. Az ASUS RT-AX86S router funkcióinak köszönhetően ez egy egyszerű, mégis rendkívül biztonságos megoldás.

Asus RT-AX86S Wi-Fi router


Asus RT-AX86S Wi-Fi router

Az ASUS RT-AX86S Wi-Fi router legfontosabb jellemzői

  • WiFi 6 támogatás akár 5700 Mb/s sebességgel és WPA3 biztonsággal
  • Ideális otthoni használatra, ahol modern online játékokat játszanak
  • Mobile Game mód - minimalizálja a laggolást és a késleltetést a mobil játékoknál csupán egyetlen koppintással az ASUS Router alkalmazásban
  • Hozz létre rugalmas és zökkenőmentes Mesh hálózatot az egész otthonodban az AiMesh-kompatibilis routerekkel
  • Kereskedelmi szintű otthoni hálózati biztonság - ASUS AiProtection Pro a router élettartama alatt, a Trend Micro támogatásával

Az ASUS RT-AX86S Wi-Fi router különleges jellemzői

Ha szeretsz mobilon játszani, az ASUS RT-AX86S Wi-Fi routerrel minden játékodat maximális sebességgel futtathatod. Elegendő egy speciális játékmód aktiválása a mobilalkalmazásban, amely minden erőforrást a mobilodra összpontosít.

Asus RT-AX86S Wi-Fi router


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
1 Gbit-es portok száma
5 Kész!
Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

LAN portok átviteli sebessége

1 Gbit-es portok száma
5 Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, 802.11ax Kész!
WiFi típus
WiFi 6 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz, 5 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
5 700 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
WAN port átviteli sebesség
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3 Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
3 × Kész!
Belső antennák száma
1 × Kész!

Méretek és tömeg

Súly
815 g Kész!

Szín

Szín
fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Miért kerül ez az S-es itt "akciósan" is kétszer annyiba mint bárhol máshol? Ez valami arannyal bevont változat? :) Gyanús hogy Ti az RT-AX86U árát írtátok ehhez is és nem az S-ét... Ha javítanátok még lehet hogy vennék is, de ennyiért maximum a digitális analfabéták fogják.

Kérdések és válaszok: Asus RT-AX86S
Kiegészítők: Asus RT-AX86S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus RT-AX86S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus RT-AX86S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus RT-AX86S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus RT-AX86S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ