Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS RT-N12plus

Termékkatalógus
ASUS RT-N12plus
4,6 243 értékelés
WiFi router - WiFi 4, 802.11/b/g/n, egészen 300 Mb/s, single-band, 4 × LAN egészen 100 Mbit, 2× külső antenna, WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise és WPA2-Enterprise, QoS (Quality of Service), UPnP, VPN és szülői felügyelet
Kód:  NM145n17 Termékszám:  90IG01N0-BM3010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RT-N12plus


Sokoldalú készülék minden hálózathoz

Az ASUS RT-N12plus 300 Mb / s-es magas sebességű vezeték nélküli router, amely optimális vezetékes és vezeték nélküli csatlakozásra kifejezetten a kisvállalkozások és háztartások számára. A 2T2R MIMO technológiák alkalmazásával és egy pár nagy nyereségű 5dBi  külső antennával biztosítja a nagyobb lefedettséget és a jobb vezeték nélküli teljesítményt. Ezért ideális a HD video streamelésére, VoIP hívások kezelésére vagy akár online játékokban való részvételre is.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Egy nagyobb részét fedi

Nagyobb lefedettség

Lefedettség növelése egy nagyobb területen

A külső magas nyereségű 5dBi-s antennák erősebb jelet kínálnak, ezért képesek a nagyobb otthoni és irodai hálózatok szélesebb körű bevonására. Ezzel a megvalósítással a router alkalmas a többemeletes épületek különböző szintjein található eszközök együttes bevonására is.


Hozzáférés szabályozhatósága

A magasfokú támogatásnak köszönhetően rugalmas hozzáférési beállításokat garantál akár több hálózat létrehozására, amelyek segítségével a különböző kapcsolatokat tekintve prioritást állíthat be a jelszavak megosztására a csoport tagjai és a vendégek között. Ez olyan intézkedéseket foglal magában, amely által minimalizálja a jogosulatlan hozzáférést, a kapcsolatok kockázatát és az egyéb fenyegetéseket is.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Access Control

Akár 4 különböző Wi-Fi hálózat lehetősége


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Fluent internet minden szobában

Gyors internet minden szobában

Kiegészítő jelek

Az univerzális repeater mód segítségével lehetséges, hogy azonnal fokozza a vezeték nélküli jelerősséget bármely szabványos vezeték nélküli routerre, amely nagyobb helyszíneken, vagy akár többszintes épületekben lehetővé teszi az egyenletes és gyors kapcsolatot.


Könnyű telepítés

Az intuitív ASUSWRT felhasználói felületen megtalálja az összes alkalmazást amely a hálózat létrehozásához szükséges, ezen túl lehetősége van egy helyről figyelemmel kísérni és irányítani a hálózatot.

Az  ASUS router beállítása rendkívül egyszerű az okostelefonon, tablet-en vagy a számítógépen, mindössze 3 egyszerű lépésben lehetséges összesen 30 másodperc alatt. Csak csatlakoztassa a kábelt a router-hez, indítson el egy webböngészőt, és kövesse a telepítés varázsló utasításait, amellyel azonnal csatlakozhat az internethez.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Rozhraní ASUSWRT

ASUSWRT interfész

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi típus
WiFi 4 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz Kész!
WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi típus
WiFi 4 Kész!
WiFi sávok
2,4 GHz Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
100 Mbit Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
2 × Kész!
Antenna teljesítménye
5 dBi Kész!

Interfész

NAT funkciók
UPnP Kész!
SSID maximális száma
4 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
11,1 cm Kész!
Szélesség
14,6 cm Kész!
Magasság
2,4 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-N12plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N12plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wi-Fi Router ASUS RT-N12plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ