Rapture AlzaBoxy Q1

ASUS RT-N14U

Termékkatalógus
ASUS RT-N14U
4,6 118 értékelés
WiFi router - 802.11b/g/n akár 300Mbps, 1 USB, 1 WAN, 4 LAN, 3G/4G támogatás, FTP, AiCloud service, printer server
Kód:  NM145n4 Termékszám:  RT-N14U Gyártó honlapja:

ASUS RT-N14U

  • Fekete gyémánt formaterv: elegáns és megbízható, 802.11n 300 Mbps útválasztó
  • Expressz tempóban a felhőbe: szinkronizálás, megosztás és lejátszás bárhol az AiCloudon keresztül
  • Sokoldalú USB: multifunkciós nyomtató, FTP-kiszolgáló vagy 3G/4G WAN-tartalék
  • Exkluzív ASUSWRT: éjjel-nappali letöltések a Download Masterrel és vendég hozzáférés
  • Gyors internetbeállítás: 30 másodperc alatt elérheti a világot

 

AiCloud: szinkronizálás, megosztás és lejátszás bárhol

 

Az ASUS útválasztóin működő ASUS AiCloud a létező legteljesebb, legkönnyebben elérhető és legbiztonságosabb felhőplatform. Ingyenes alkalmazásként érhető el iOS és Android készülékekre, és használatával egyszerűen szinkronizálható, osztható meg és játszható le a kívánt tartalom bárhol. Saját felhőkiszolgálót létesít otthon, amelyet azután zökkenőmentesen kapcsol össze a nyilvános felhővel. A megosztás minden eddiginél egyszerűbb: a bizalmas hivatkozások elküldhetők akár e-mailben, akár SMS-en, akár számos más módon. ASUS AiCloud: a legintuitívabb és legrugalmasabb felhőhasználat szinte bármilyen készülékről és szinte bárhonnan.

 

3 lépéses EZ beállítás: Online 30 másodperc alatt

 

Az RT-N14U beállítása igazán egyszerű. Egyszerűen csak be kell kapcsolni és csatlakoztatni kell az útválasztót, majd megnyitni egy böngészőt egy Wi-Fi-s készüléken, mondjuk egy notesz vagy tábla PC-n. Azonnal meg fog jelenni a beállítási képernyő, ahová csak be kell írni az internetszolgáltatótól kapott azonosítót és jelszót, és kész is! Ennél egyszerűbben már tényleg nem lehet beállítani a hálózatot. Kevesebb, mint 30 másodperc alatt, mindössze 3 lépésben, gond nélkül beállítható az ASUS-útválasztó az egyszerűen kezelhető felhasználói felületen és rekordidő alatt csatlakozhat online.

 

Nyomtatómegosztás: Az útválasztó nyomtató- és fájlkiszolgálóként használható, zökkenőmentes megosztással

 

Az USB-csatlakozó és a gyors vezeték nélküli kapcsolat együttesével az ASUS RT-N14U könnyedén alakítható fájl- és nyomtatókiszolgálóvá. Növeld meg az otthoni és irodai hatékonyságot külön kiszolgálóhardver vásárlása nélkül! Az ASUS Network Printer Server funkció révén a nyomtatókiszolgálás akkor is működik, ha a PC ki van kapcsolva.

 

ASUSWRT: Intuitív hálózatbeállítás és -szabályozás

 

Az ASUSWRT-vel a hálózat üzembe helyezése és beállítása egyszerűbb és kényelmesebb. Optimalizálja a kapcsolatot az egyetlen kattintással bekapcsolható QoS sávszélesség-optimalizálással, hálózatleképezéssel, nyomtatómegosztással és a szülői felügyeleti funkciókkal – amelyek mindegyike egyazon grafikus felületről érhető el.

 

Letöltési mindenes: Gyorsabb, kényelmesebb letöltés

 

A Download Master két dolgot csinál a gyorsabb, kényelmesebb letöltés érdekében: 1. lehetővé teszi a letöltést az USB-n keresztül csatlakoztatott tárolóeszközökre anélkül, hogy a PC-t be kéne kapcsolni; és 2. egy speciális algoritmussal gyorsítja fel a fájlok átvitelét. Gyors, nonstop, és egyszerűen jobb!

 

Vendéghálózatok: Többféle hozzáférés és szabályozás egy készülékkel

 

A több hálózattal rugalmasan szabályozható a hozzáférés, eltérő kapcsolati prioritások állíthatók be a csoporttagok és a látogatók számára, anélkül, hogy osztozni kellene jelszavakon. Biztosítható a kapcsolat, ugyanakkor minimálisra csökkenthető a jogosulatlan hozzáférés és más fenyegetések kockázata.

 

AiDisk: Az adatok elérése azonnal, mindenhonnan

 

Az AiDisk segítségével mindenhonnan elérhetők és megoszthatók az ASUS-útválasztóra csatlakoztatott személyes merevlemez videókat, zenéket és egyéb adatokat tartalmazó könyvtárai, ahol csak van internet.

 

Maradj naprakész!

 

Ne feledd az eszköz firmware-jét mindig naprakészen tartani, ezzel kihasználhatod a legújabb szolgáltatási és biztonsági fejlesztések előnyeit — és izgalmas új funkciókhoz juthatsz!

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!
LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
300 Mb/s Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-N14U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N14U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N14U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N14U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N14U.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ