ASUS RT-N18U

Termékkatalógus
ASUS RT-N18U
4,8 380 értékelés
WiFi router - 802.11b/g/n akár 600Mbps, High Power technológia, 1x GWAN, 4x GLAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, WPS, 4 SSID
Kód:  NM145n74 Termékszám:  90IG00L0-BM3G20 Gyártó honlapja:

ASUS RT-N18U

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
ASUS RT-N18U

Gyors, megbízható és nagy teljesítményű

Az RT-N18U router szívét egy erős, mégis energiatakarékos ARM Cortex A9 processzor adja, melynek frekvenciája 800 MHz, így a gyors és problémamentes működés garanciája. 128 MB-os Flash és 256 MB-os DDR3 RAM-mal van felszerelve, mely tovább növeli teljesítményét a multitasking során és 300.000 egyidejű adatcsomag műveletet képes ellátni, ami ideálissá teszi multimédia alkalmazásokra, mint például HD video streamelése, az online játék vagy fájlmegosztás.


AiCloud

Az ASUS AiCloud kínálja a legteljesebb, legkönnyebben elérhető és legbiztonságosabb felhő platformot. Ez egy ingyenes iOS és Android applikáció, amely lehetővé teszi a könnyű szinkronizálást, megosztást, streaminget, és hozzáférést biztosít bármely tartalomhoz bárhol. A megosztás egyszerűbb, mint valaha, köszönhetően a biztonságos referenciáknak, melyeket e-mailekhez, szöveges üzenetekhez és egyéb megoldásokhoz lehet csatolni.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
AiCloud

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Integrovaný USB port

Többfunkciójú integrált USB port

A két beépített USB portot használva csatlakoztatható külső tárolóeszközökhöz, nyomtatókhoz, szkennerekhez és más USB-eszközökhöz, amit szeretne megosztani a hálózathoz csatlakozó PC-jével. A hálózathoz csatlakoztatott eszközök könnyebben elérhetők, mint valaha. A praktikus elülső USB 3.0 port 10-szer gyorsabb adatátviteli sebességgel bír, mint az USB 2.0, így ideális a nagy sebességű fájlmegosztásra, valamint audio és HD video lejátszására.


Tökéletes biztonság és az adatvédelem

Az RT-N18U router egyszerű VPN szerver valamint VPN kliens kiépítését teszi lehetővé, amivel biztonságosan csatlakozhat otthoni hálózatához, vagy az internethez. Az OpenVPN-t vagy PPTP protokollt használó VPN szerver egyszerűen felállítható, anélkül, hogy fizetős szoláltatást kéne igénybe vennie.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Zabezpečení a soukromí

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Grafické rozhraní ASUSWRT

Optimalizálása felület ASUSWRT

A könnyen kezelhető és intuitív ASUSWRT felhasználói felület kiváló hálózatirányítási lehetőséget lehetőségeket ad. Függetlenül attól, hogy Ön a HD szerelmese vagy szenvedélyes játékos, le fogja nyűgözni a magasabb teljesítmény amit a Smart Quality szolgáltatás nyújt. Egy másik hasznos adalék a Download Master szolgáltatás, mely a nagyobb hatékonyság elérését és jobb irányítási lehetőségeket biztosít. Egyetlen kattintással elháríthatja felmerülő problémáit, elintézheti nyomtatási beállításait és szülői felügyeletet hozhat létre.


Jobb Online multitasking

Az erős online multitasking képessége 300.000 egyidejű adatforgalmi műveletet biztosít, amely a hagyományos routerek kapacitásának 20-szorosa. Még nagy terhelés alatt is helytáll, így nem szenved a legkisebb sebességbeli visszaeséstől sem. Hála a többszálú letöltésnek gyors és zökkenőmentes munkát tapasztal a hálózaton. A nagyobb számú adatműveletnek köszönhetően  a HD tartalom lejátszása és az online játék gyorsabb és simább valamint késedelem nélküli, letöltés közben is.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Multitasking

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Vysoký výkon

Nagyobb teljesítmény

Az RT-N18U router TurboQAM technológiája növelivezeték nélküli kapcsolat sebességét a 2,4 GHz-es sávban, 450 Mb/s-ről, 600 Mb/s-re, ami megfelel egy 33%-os teljesítménynövekedésnek. Ezentúl bármely tevékenységét sokkalta gyorsabban hajthatja végre az interneten,  .

Paraméterek

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
600 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Single-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
600 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Single-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
3 × Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!
NAT funkciók
UPnP Kész!
SSID maximális száma
4 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
20,7 cm Kész!
Magasság
3,7 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-N18U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N18U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N18U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N18U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N18U.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ