AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

ASUS RT-N66U

Termékkatalógus
ASUS RT-N66U
4,8 62 értékelés
WiFi router -802.11a/b/g/n 900 Mbps, Dual-Band, 3 cserélhető antenna, 2x USB, 1x WAN, 4x GLAN, 8x SSID, VPN, AiCloud service
Kód:  NM145n82 Termékszám:  90-IG1Z002N01-3EA0- Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS RT-N66U

  • 2,4 és 5 GHz-es, egyidejűleg kétsávos átvitel a jobb jelerősség és az ultragyors, akár 900 Mbps sebességű adatátviteli sebesség érdekében
  • ASUS AiCloud szolgáltatás: Hozzáférés, lejátszás hálózatról, megosztás és szinkronizálás – mindezt akár útközben is, korlátlanul bővíthető tárkapacitással!
  • Gigabit Ethernet csatlakozás a leggyorsabb, legmegbízhatóbb internetes teljesítményhez
  • Letöltéskezelő (Download Master) a vezeték nélküli adattároláshoz, valamint hozzáférés az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközökhöz
  • Nagyobb vezeték nélküli hatótávolság a levehető, nagy teljesítményű antennákkal
  • Fájlmegosztás, nyomtatómegosztás és 3G megosztás a két többfunkciós, beépített USB-csatlakozón keresztül
  • ASUSWRT Dashboard felhasználói felület az egyszerű beállításhoz, a jelerősség figyeléséhez és a hálózati alkalmazások vezérléséhez

 

Elképesztő teljesítmény elképesztően precíz vezérléssel

 

Az ASUS RT-N66U kétsávos, Wireless-N900 gigabites útválasztó elképesztő teljesítményt és lefedettséget kínál. Az új ASUSWRT felhasználói felülettel gyorsan beállítható a hálózat, szabható testre az egyes felhasználók hozzáférése és figyelhető a jelerősség. A díjnyertes RT-N56U nyomdokaiba lépő RT-N66U 50 százalékkal tovább növeli a Wi-Fi sebességet mind az 5, mind a 2,4 GHz-es átvitel terén, akár 900 Mbps-re, így ideális választás a sávszélesség-igényes feladatokhoz, mint például a 3D-s HD videók lejátszása, a többszereplős játékok, az USB-s merevlemezek tartalmának megosztása, vagy éppen az USB-re csatlakozó nyomtatók megosztása. Beépített Wi-Fi erősítőivel az RT-N66U tökéletes vezeték nélküli útválasztó a nagyobb, többszintes lakásokhoz és épületekhez, hiszen olyan jelerősséget kínál, amellyel szinte minden terület lefedhető.

Legyen akár technikakedvelő szakember, akár vadonatúj felhasználó, az RT-N66U kivételesen egyszerűen kezelhető CD-t nem igénylő gyors telepítési és beállítási (Quick Installation Setup, QIS) megoldásával, amellyel lényegében a dobozból kivéve azonnal használható az eszköz és csatlakoztathatók hozá a PC-k, okostelefonok, táblagépek és egyéb, vezeték nélküli kapcsolatot használó készülékek. A felület letisztult eszközeivel minden eddiginél hatékonyabb a felügyelet: figyelhető a jelerősség, megadhatók szülői korlátozások és még sok más hasznos funkció áll rendelkezésre a robusztus, mégis természetes módon kezelhető felületen.

 

NVIDIA GameStream Ready

 

Az útválasztód mostantól még több szórakozást kínál. Ezt azzal éri el, hogy mostantól a kedvenc PC-s játékok az NVIDIA® SHIELD™ kézi játékkonzolra is átlőhetők, így házon belül bárhonnan játszhatsz a gyors és különlegesen megbízható NVIDIA GameStream™ technológiával. Az ASUS útválasztókkal akadozásmentes, nagy teljesítményű játéklejátszás érhető el a GeForce® GTX™ GPU-s PC-kről vagy az NVIDIA GRID™-et használó felhőrendszerekből.

 

Kategóriájában élenjáró sebesség és hatótávolság

 

A legmodernebb hálózati technológiákat alkalmazó RT-N66U kivételesen gyors vezetékes és vezeték nélküli csatlakozást biztosít. Mi több, egy nagyteljesítményű, levehető Wi-Fi antenna is jár hozzá, amellyel tovább növelhető a vezeték nélküli hatótávolság.

 

Egységes elismerés az egész világon a kiváló hálózati működésért

 

Az ASUS útválasztói a legjobb teljesítményt kínálják művészi köntösben: az RT-N66U elegáns megjelenésével elnyerte a Reddot 2012-es formatervezési díját. A SmallNetBuilder.com mérései szerint ez a leggyorsabb N900-as Wi-Fi útválasztó a piacon – az eredményt a CES 2011-es innovációs díja is igazolja. „A vásárlók számára észrevehetően gyorsult a hálózat” – említette meg a C’T Magazine. Az RT-N66U több mint 90 díjat és ajánlást gyűjtött be a nemzetközi sajtótól.

 

Az összes adat egyetlen helyen – ASUS AiCloud

 

Az ASUS AiCloud egy intelligens és könnyen kezelhető mobil alkalmazás, amely az ASUS-felhő élményét iOS és Android készülékekre is elhozza. Az összes fájl elérése, lejátszása, szinkronizálása és megosztása akár az úton is, saját és nyilvános felhő alapú tárolási szolgáltatásokból egyaránt.

 

Kétsávos csatlakozás a késleltetés nélküli szórakozáshoz

 

A 2,4 és 5 GHz-es tartomány egyidejű használatával, tartományonként max. 450 Mbps sávszélesség biztosításával az RT-N66U összesen akár 900 Mbps átviteli kapacitást képes nyújtani, a sebességet stabilitással egyesítve. Az alapvető internetes feladatok, mint például a böngészés vagy fájlletöltés végezhető a 2,4 GHz-es tartományban, ugyanakkor ezzel egy időben lejátszható például 3D HD tartalom vagy működhet más, sávszélesség-igényes alkalmazás gond nélkül az 5 GHz-es sávban.

 

Optimalizált, megbízható vezeték nélküli lefedettség az Ai Radar technológiával

 

Az ASUS Ai Radar intelligens módon erősíti a vezeték nélküli eszközök kapcsolatait. A nagyteljesítményű erősítési és irányítási technológia optimalizált jeleket bocsát ki bármely irányba a jobb lefedettség és az adatátvitel javítása érdekében.

 

Egyszerű beállítás a táblagépen, okostelefonon vagy PC-n keresztül

 

Az RT-N66U beállítása igazán egyszerű. Egyszerűen csak be kell kapcsolni és csatlakoztatni kell az útválasztót, majd megnyitni egy böngészőt egy Wi-Fi-s készüléken, mondjuk egy notesz vagy tábla PC-n. Azonnal meg fog jelenni a beállítási képernyő, ahová csak be kell írni az internetszolgáltatótól kapott azonosítót és jelszót, és kész is! Ennél egyszerűbben már tényleg nem lehet beállítani a hálózatot.

 

Online 30 másodperc alatt

 

Az intelligens, automatikus felismerést kínáló megoldással az RT-N66U első bekapcsolásától 30 másodpercen belül befejezhető a beállítás! Szemben más útválasztók hosszas telepítésével és egyéb kényelmetlenségeivel, az ASUS új fejlesztése az egyszerű kezelhetőség igazi csodáját kínálja, és minden eddiginál gyorsabban elérhetővé teszi a legextrémebb hálózati sebességeket.

 

Hatékony funkciók, egyszerű felügyelet

 

Az ASUSWRT Dashboard felhasználói felületén egyetlen helyen állíthatók be, figyelhetők és szabályozhatók a hálózati alkalmazások. Az új, műszerfalszerű felület segítségével az összes kliens és az összes beállítás egyetlen grafikus felületen felügyelhető, és a frissítések is csak egyetlen kattintást igényelnek.

 

A hálózat optimalizálása

 

Sokat játszik, vagy inkább filmeket néz online? Akármire is tervezi használni, az RT-N66U szolgáltatásosztályozási (QoS-) funkciójával megadható, hogy mekkora sávszélesség jusson az egyes feladatoknak. A forgalomfigyelővel pedig egy világosan áttekinthető, grafikus felületen figyelhető a web használatának alakulása.

 

Két többfunkciós, beépített USB-csatlakozó

 

Két beépített USB-csatlakozójával, valamint a kísérő funkciókkal – készülékek csatlakoztatása, FTP, Samba és UPnP AV kiszolgálók – az RT-N66U látványosan megkönnyíti a fájlok és eszközök megosztását és a hálózati funkciók használatát. Letölthet fájlokat az útválasztóhoz csatlakoztatott USB-s tárolóra akár egész nap HTTP, FTP és P2P protokollokon keresztül, anélkül, hogy PC-re lenne szükség. A két USB csatlakozón keresztül a készülék hálózati nyomtató- és fájlkiszolgáló-kapcsolatokat is kiszolgál, így több feladat is elvégezhető egyszerre.

 

Letöltés és lejátszás mindenhonnan

 

A Download Masterrel letölthetők, majd lejátszhatók az útválasztóra kötött USB-s tárolóeszközön található fájlok a PC-ken, táblagépeken, PS3-on, XBoxon, és internetes tévéken. A Download Master képes akkor is folytatni a fájlok letöltését, ha a PC ki van kapcsolva, illetve távolról is figyelhető és szabályozható a letöltések állapota.

 

Nagyteljesítményű online többfeladatos működés akár 300 ezer adatkapcsolatig

 

A masszív, akár 300 ezer adatkapcsolattal is megbirkózó adatcsatorna azt jelenti, hogy az RT-N66U kivételesen sima kapcsolatot kínál, és nagyjából hússzoros hálózati teljesítményt, mint más, hagyományos útválasztók.

 

Elkülönített, biztonságos Wi-Fi hálózat vendég hozzáféréssel

 

Az RT-N66U max. három vezeték nélküli hálózatot képes kiszolgálni a 2,4 GHz-es tartományban, és három másikat az 5 GHz-esen, vagyis nem jelent gondot a számítógépek védelme a jogosulatlan hozzáférések, betörések és vírustámadások ellen. A szülői felügyelet funkcióval szabályozható a gyermekek számítógépének hozzáférési ideje.

 

VPN-kiszolgáló, ha kell

 

Egyszerűen beállítható egy VPN kiszolgáló a weben böngészéshez és a bizalmas adatok eléréséhez – helytől függetlenül. Az MPPE titkosítás garantálja, hogy az adatok biztonságban maradjanak.

 

Rugalmas telepítés, sokoldalú kialakítás

 

A falra is szerelhető RT-N66U gyakorlatilag az otthon vagy az iroda bármely pontján elhelyezhető.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
900 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
900 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 2.0
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
3 × Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Interfész

NAT funkciók
UPnP Kész!
SSID maximális száma
8 × Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
14,88 cm Kész!
Szélesség
20,7 cm Kész!
Magasság
3,55 cm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS RT-N66U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS RT-N66U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS RT-N66U. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS RT-N66U. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS RT-N66U.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ