Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS S1 gold

Termékkatalógus
ASUS S1 gold
5 1 értékelés
Projektor - DLP, LED, FWVGA, 854 × 480, 16:9, 1000:1 kontraszt, HDMI, MHL, USB, hangszórók, 200 ANSI lm fényerő
Kód:  WA091a Termékszám:  90LJ0061-B00120 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS S1 gold

Olyan projektort keres, amely mindig kéznél van és kiváló minőségű képet ad? Az Asus S1 kicsi, könnyű, akkumulátorról működik és csak egy telefon, tablet vagy notebook kell hozzá. A projektor LED technológiával ideális azon mobil felhasználók számára, akik könnyen szeretnének utazni. Az Asus S1-et a Zen-sorozat ihlette, amelytől nagyszerű körös finomcsiszolású fémes felülete lett. Csupán 3 cm magas és 342 gramm, ezáltal könnyen megtalálja a helyét egy bőröndben vagy akár egy táskában is.

ASUS S1

Fényűző megjelenés és nagyszerű funkciók egy jól hordozható készülékben.

Zökkenőmentes kapcsolat


HDMI port, MHL támogatással, kompatibilis a különböző eszközökkel. A HDMI biztosítja a kompatibilitást notebookokhoz, médialejátszókhoz és játékkonzolokhoz, míg a Mobile High-Definition Link (MHL) lehetővé teszi az átvitelt MHL-kompatibilis mobilkészülékekről. Ahhoz, hogy a projektor elbírjon a jel forrásával, a bizonyított SonicMaster hangtechnológiávál kommunikál. A kivételes hangzást kiváló minőségben a multimédiás vetítés különleges audio-vizuális élménnye teszi jobbá. Másik lehetőségként csatlakoztatni lehet külső hangszórókat is.

Nagy, fényes és tiszta képek útközben.

A néző figyelmét odavonzza a páratlan vizuális élmény 100%-os NTSC színtelítettséggel. A gondolatok, a videók vagy a képek egy pillanat alatt a képernyőn lehetnek. A projektor gyorsan kikapcsol / bekapcsol, mert a LED-es lámpát nem kell lehűteni vagy felmelegíteni. Ugyancsak alkalmas szűkös területeken is. Minden amire szükség van, csupán egy vetítővászon és máris 41"-os átmérőjű képet kap. A LED-es fényforrás segít a költségek csökkentésében a lámpa vagy a szűrők javítása esetén. Az élettartama akár 30.000 óra, amely napi 8 óra világítást jelent 10 éven keresztül.

Tartalék energia nagy kapacitással.

A beépített újratölthető akkumulátor akár 3 óra vetítést kínál kábelek nélkül. Ez azt jelenti, hogy bárhol lehet vele vetíteni anélkül, hogy aggódni kellene azért, hogy hol van a legközelebbi konnektor. De miért is van beépítve az akkumulátor a projektorba, ha lemerül a telefon, ahonnan a vetítés zajlik? Nos, tehát azért, hogy úgy szolgáljon, mint egy energiaforrás a hordozható elektronika számára USB-n keresztüli feltöltéshez.

Paraméterek

Natív felbontás
854 × 480 px Kész!
Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,73 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
854 × 480 px Kész!
Maximális felbontás
854 × 480 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
1 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,73 m Kész!
Maximális vetítési távolság
2,43 m Kész!
Minimális képátló
76,2 cm (30 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Csatlakozás

További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
MHL, Multimedia lejátszó, USB töltés Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Méretek

Szélesség
11,05 cm Kész!
Magasság
3,07 cm Kész!
Mélység
10,2 cm Kész!
Tömeg
0,34 kg Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
Összes Mini LED projektor
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS S1 gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS S1 gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS S1 gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS S1 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS S1 Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ