Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS SBW-S1 PRO

Termékkatalógus
ASUS SBW-S1 PRO
5 2 értékelés
Hangkártya - külső kombinált BluRay íróval, 6x BD-RE, 8x DVD±R, 8x DVD±R DL, 8x DVD+RW, 8x DVD-RW, 24x CD-R, 24x CD-RW, USB 2.0, külső
Kód:  GM383d Termékszám:  90DD01H5-M69000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS SBW-S1 PRO

Az Asus SBW-S1 PRO messze eltél a hagyományos modellektől A kiválóan kialakított, formatervezett váz rengeteg jó tulajdonságot rejt magában. Az Asus SBW-S1 PRO elsőrban laptopon való filmnézéshez lett tervezve és remek surround hangzást is produkál.

Tökéletes multimédiás megoldás

Az Asus SBW-S1 PRO integrált hangkártyával készült. Kihasználható vele a 7.1-es hangzás vagy a fülhallgató-erősítő, amely kimenet megtalálható az elülső panelen. Többet nem okoz kellemetlenséget a lapos, túl halk hang. Az Asus SBW-S1 PRO gondoskodik a lehető legjobb hangzásról, akár egy filmről, akár a kedvenc zenéidről van szó.

Minden elképzelhető formátum

Az Asus SBW-S1 PRO támogatja a Blu-ray 3D-t, konvertálja a DVD videókat 2D-3D-ben a DVD-ket. A Blu-ray lemezek támogatják a hatsebességes írót mindenféle formátummal. A négyrétegű Blu-ray BDXL média használatával akár 128 GB adatot is rögzíthet.

Egyszerű csatlakozás

Ahhoz, hogy egy asztali számítógépet vagy laptopot összeköthess az Asus SBW-S1 PRO-val, használhatod az USB 2.0-t. Ez biztosítja a kompatibilitást bármely szabványos PC, Microsoft Windows vagy Mac OS X géppel.

Paraméterek

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!
Mechanizmus típusa
BD-RW Kész!

Optikai meghajtó

Formátum
Blu-ray, DVD, CD Kész!
Mechanizmus típusa
BD-RW Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS SBW-S1 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS SBW-S1 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS SBW-S1 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Impresario SBW-S1 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Impresario SBW-S1 PRO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ