Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej

ASUS Splendid Video Intelligence

Az ASUS Splendid Video Intelligence a legjobb HD TV-khez hasonló videoélményt nyújt a normál monitorokon, kielégítve a film-és sportrajongók igényeit is.

Ez a technológia öt speciális móddal - Szabványos, Játék, Tájkép, Éjszakai jelenet és Színház - optimalizálja a színeket a különböző multimédiás szórakoztatási funkciókhoz. Pixel Shader grafikus processzort használ a klasszikus processzor terhelésének csökkentésére. Ennek köszönhetően az ASUS videokártyák által biztosított Full HD felbontás finomhangolható, így a képernyőn megjelenő összes tartalom úgy jelenhet meg, ahogy az tökéletesen megfelelnek az emberi szemnek. A Slendid Video Intelligence egy erőteljes érv, amely eloszlat minden kétséget a PC-vel vagy HTPC-vel rendelkező házimozik építésével kapcsolatban.


  
Ez a technológia szín-, fényerő-, kontraszt- és élességkorrekciót, valamint több előre beállított módot kínál a színek megjelenítéséhez és a képek optimalizációjához, így minden körülmények között biztosítja a valósághű képet. A Splendid Video Intelligence technológia egy olyan színmotorra épül, amely automatikusan elemzi és meghatározza a felhasználó aktuális feladatának típusát, és ennek megfelelően beállítja a megjelenítési paramétereket, így biztosítva a legvalósághűbb szín- és képminőséget.
A színmegjelenítés és a képminőség optimalizálásához a következő funkciókat használja:
  • Színkorrekció - az automatikus színoptimalizálás fényes és élénk képeket hoz létre
  • Fényerő és kontraszt korrekció - az optimális háttérvilágítás a sötét jelenetekben is kihozza a részleteket 
  • Élességkorrekció - megvilágítja a részleteket, így a kép élesebbé válik
A multimédiás élmény maximalizálása érdekében a Splendid Video Intelligence öt előre beállított videómódot (Mozi, Játék, Természet, Éjszakai és Szabványos) és három előre beállított bőrtónust (Természetes, Vöröses és Sárga) kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kép finomhangolását és a kívánt eredmény elérését.
0
Nyomtatás

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB0
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket