A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS STRIX 7.1

Termékkatalógus
ASUS STRIX 7.1
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - frekvenciatartomány 20Hz-20.000Hz, impedancia 32ohm, érzékenység 40dB, 40mm-es neodímium mágnes, PC és MAC kompatibilis, kábelhossz 3m
Kód:  NM351g4 Termékszám:  90YH0091-M8UA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX 7.1

ASUS STRIX 7.1, bárhol játszhatsz!

Tökéletesítsd a játékélményt az Asus stílusos, alumínium fejhallgatójával, amely levehető, lapos, tekercselt és fonott kábellel van felszerelve. Az egyedülálló 7.1-es hangzás a 10 neodímium mágnesnek és az egyes csatornák különálló hangerőszabályozásának köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy élethű és rendkívüli hangokat hallhassál.


Nagy fejhallgató

A 130 mm-es fehérje alapú, lélegző anyagból készült műbőr fülpárnák gondoskodnak a megfelelő felhasználói kényelemről elhúzódó játék esetén is. A fülpárna behajtható, így könnyen hordozható, hogy a játék élményéről sehol se kelljen lemondanod. 

Sluchátka s mikrofonem ASUS STRIX 7.1, náušníky

ASUS STRIX 7.1

7.1 csatornás hang

Mindkettő Strix 7.1 fejhallgató öt különböző neodímium átalakítót rejt, hogy valódi 7.1 csatornás térhatású hangot (vagy nyolccsatornás surround hangot) adjon.


Plug-and-play USB audioállomás

A Plug-and-play audioállomás úgy viselkedik, mint egy USB-s hangkártya, így kényelmes hangkezelést biztosít játék közben is. A 90%-os környezeti zajszűrésnek köszönhetően teljesen tisztán hallod majd a játékok valósághű hangjait, hiszen pontosan a lövöldözős (FPS), verseny- és akciójátékokhoz (RPG) van hangolva


Sluchátka s mikrofonem ASUS STRIX 7.1

Gondosan megtervezett sztereó mód

Az Asus Strix 7.1 fejhallgató természetesen használható zenehallgatásra vagy más kétcsatornás tartalomra, mint például YouTube-videók nézésére. Ebben az esetben egyszerűen átválthatsz sztereó módra az ideális hangminőség érdekében.


Sluchátka s mikrofonem ASUS STRIX 7.1

Az ASUS STRIX 7.1 főbb jellemzői

  • Élethű 7.1-es surround hangzás
  • Plug-and-Plays audioállomás
  • 10 különálló, nagy teljesítményű neodímium mágneses hangsugárzó
  • Hatszögletű fülpárnák, 130 mm-es a legszélesebb pontján
  • Számos audio vezérlő
  • Felülmúlhatatlan élmény tele realisztikus, élethű hangzással
  • Kompatibilis PC-vel és Mac-kel

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX 7.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX 7.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX 7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX 7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX 7.1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ