AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ASUS STRIX 9 390 8 gigabájt Gaming

Termékkatalógus
ASUS STRIX 9 390 8 gigabájt Gaming
Videókártya STRIX-R9390-DC3-8GD5-GAMING, 8 gigabájt GDDR5 (6000MHz) AMD Radeon R9 390 (1000MHz) PCIe x16 3.0, CrossFire, 512bit, DVI, HDMI, DisplayPort
Kód:  EC571h0l Termékszám:  90YV08F1-M0NA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX 9 390 8 gigabájt Gaming

Strix név eredete az ókori római és görög megfelelője a "bagoly". A bagoly egy szimbólum nem csak a bölcsesség, hanem egy éles szem és a fül piercing. Strix lehetővé teszi, hogy a keverék a környezetet, így elfog és reagál a legkisebb mozgás. Strix döntéseket az élet és a halál. Strix a vérben, csak úgy, mint mi.

Extrém sebesség, a kivételes tartósság és az alacsony működési hőmérséklet - ezek a jellemzői a high-end grafikus kártya ASUS STRIX R9 390 és garantálja a rendkívüli játékélményt. 

A grafikus kártya használ exkluzív technológiák, mint például az ASUS DirectCU technológia III és két 10 mm-es hőcső, amely felhasználja mindössze három ilyen csendes ventilátorral ellátott pengék alakú szárnyak maximális légáramlást. 

A csöveket közvetlenül érintkezik a GPU és az egyetlen módja, hogy képesek átirányítani akár 40% -kal több hőt, mint a referencia grafikus kártyákat. Ve výsledku tato technologie přináší až o 30 % nižší provozní teploty a až 3× nižší hlučnost.

legfontosabb jellemzői

  • Technológia DirectCU III három Zero Noise fan
  • AUTO-EXTREME technológiai összetevők Super Alloy Power II
  • A pulzáló LED világítás STRIX
  • GPU Tweak segédprogram függvény II XSplit Gamecaster, lehetővé teszi az intuitív teljesítmény tuning és azonnali streaming a játék akció
  • HDCP támogatás
  • A maximális felbontása 4096 × 2160 pixel (4K Ultra HD)

Tune a grafikus kártya a max

Technologie Auto-Extreme, tedy prvního 100% automatizovaného výrobního procesu na trhu, s komponenty Super Alloy Power II jsou zárukou naprosté kvality a spolehlivosti na úrovni leteckého průmyslu. Ez a gyártási folyamat is környezetbarát, megszünteti a használata erős vegyszereket, és csökkenti az áramfogyasztást akár a felére. 

Nástroj GPU Tweak II s funkcí XSplit Gamecaster je určený k intuitivnímu ladění výkonu a streamování vaší herní akce. Az intuitív felhasználói felület leegyszerűsíti túlhajtási és különösen vizuálisan világosabb, mint valaha. Annak ellenére, hogy az ajánlat tartalmaz sok fejlett funkciók a tapasztalt felhasználók számára.

Copy szerkesztése blokk attribútumokat Eltávolítás

A teljesítmény javítása a második

A menüben, pl. Booster hasznosítani Gaming, amelyen keresztül egy kattintással lehet maximalizálni a rendszer teljesítményét, így megszünteti a felesleges folyamatok és automatikusan használja az összes rendelkezésre álló eszközzel. 

Videokártya Asus Strix minden elvárását meghaladják a teljesítmény és a design. A tetejére, hogy büszkélkedhet egyedi design, pulzáló fényhatásokkal és utánozhatatlan stílusa. Egyedi jellemzők kiemelik még erősített megakadályozza a fokozatos meghajlás a nyomtatott áramköri lap, ezáltal növelve a védelem és a hosszú élettartam.

Tato karta je určena pro nejnovější rozhraní PCI Express x16 3.0. Ez teljes mértékben támogatja a DirectX 12, a kimeneti jellemzők egy DVI és HDMI port, de leginkább akkor élvezni fogja a trió modern DisplayPort.

tartozékok:

  • 1 db hálózati kábel
  • 1 × STRIX Laser matrica

Paraméterek

Szélesség
300 mm Kész!
Magasság
137,7 mm Kész!
Mélység
40 mm Kész!
Modellmegjelölés
R9 390 Kész!
Stream processzorok száma
2 560× Kész!

Méret

Szélesség
300 mm Kész!
Magasság
137,7 mm Kész!
Mélység
40 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
R9 390 Kész!
Stream processzorok száma
2 560× Kész!
Gyártási technológia
28 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória típusa
DDR5 Kész!
Adatsín szélessége
512-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 000 MHz Kész!
Memória frekvenciája
6 000 MHz (6 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!

Technológia

Speciális videókártya funkciók
Radeon VR-Ready Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

TDP fogyasztás
300 W Kész!
Szükséges plusz tápkábel
1× 6-pin + 1× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
750 W Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX 9 390 8 gigabájt Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX R9 390 8GB Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX R9 390 8GB Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX 9 390 8 GB Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX 9 390 8 GB Gaming.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ